Tennis Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum |
|
| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters | |
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Mar 13, 2009 1:12 am | |
| Namerno im Uterali k...c!
Članovi „u minut do 12 postavljenog žirija“ Željko Joksimović i Kornelije Kovač iz osvete prema „Emoušnu“ nisu glasali za OT bend...
Prošlo je četiri dana kako se završilo takmičenje za domaćeg predstavnika na izboru za Pesmu Evrovizije, a strasti se još ne smiruju, naprotiv. Žiri festivala, čiji su glasovi odlučivali o pobedniku, bio je više nego pristrasan, odnosno iskoristio je ovo takmičenje za lična razračunavanja sa produkcijom „Emoušn“, čiji su se štićenici takmičili na ovom festivalu, saznajemo od izvora bliskih organizaciji Beovizije. Željko Joksimović i Kornelije - Bata Kovač vratili su „Emoušnu“ „stare dugove“ uskrativši OT bend za glasove koji su im bili potrebni da otputuju u Moskvu, kaže naš izvor i dodaje:
- Pre nekoliko meseci, u jednoj od poslednjih gala večeri „Operacije Trijumf“, gost je bila crnogorska pevačica Milena Vučić, čiji je Joksimović producent. Vučićevu je u emisiji ismevao Milan Kalinić, a na istoj gali pale su i suze. Joksimović je tada, navodno, pobesneo na „Emoušn“ i zarekao se da će im ovu uvredu trostruko vratiti, što je na Beoviziji i učinio. Sličan stav zauzeo je i Kornelije Kovač, ali iz ličnih razloga. Kovač je, naime, „Emoušnu“ ponudio sijaset svojih kompozicija kada je ova produkcija tražila pesme za kompilaciju koja je spremana za učesnike „Operacije Trijumf“. Nijedna od pesama koje im je Bata ponudio nije prošla, sve su mu vraćene. Kornelije je tada bio besan, te se samo može pretpostaviti da je i on čekao svojih pet minuta.
Ovim povodom pokušali smo da dobijemo izjave Željka Joksimovića i Kornelija Kovača, ali nismo uspeli. Joksimović nije raspoložen ni za kakav komentar, dok je Kornelije Kovač u inostranstvu.
Igor Cukrov umislio da je Dejvid Bekam!
Iako je posle učešća u “Operaciji trijumf” i pobedi na Dori Igor Cukrov u Splitu postao zvezda koju zbog autograma i fotografisanja svi cimaju za rukav, on kaže kako ipak nije očekivao da će takav status superzvezde imati i u Srbiji... "Ne da mi prilaze u Srbiji, nego je to strašno kako mi prilaze. Kao da sam Dejvid Bekam! Prosto ne mogu da verujem! Mislim, meni je to super, uvek nađem vremena da popričam sa svima, jer smatram da kao muzičar moram da budem pun pozitivne energije koju ne prenosim samo u svoje pesme već i na ljude oko sebe", kaže Igor Cukrov za hrvatski “Index” .
"Pre tri dana sam bio u Beogradu jer sam gostovao na Beoviziji. Dan kasnije smo se provozali gradom i ekipa iz Emotiona me ostavila na jednoj autobuskoj stanici. Odjednom do mene dolaze desetine ljudi, traže fotografiju, autogram. Ma, neverojatno! Ja tamo ne mogu da hodam ulicom, ne mogu da prođem koliko me zaustavljaju...”, priča zaneti Igor koji je mnogo rano umislio da je superstar!
Koncert OT u Beogradu oko 10. aprila!
Vukašin Brajić sinoć je, gostujući na Pink televiziji, najavio da će OT bend, zajedno sa kolegama, studentima sa Akademije Danijelom, Milicom, Igorom, Anom, Aleksandrom i Ninom napraviti veliki beogradski koncert... Najuspešnija srpska produkcijska kuća "Imoušn" trenutno je u pregovorima za prostor gde će se koncert održati. Naime, u opciji su dva mesta: Centar "Sava" ili "Beogradska arena". Iako je rano za koncert u najvećoj hali na Balkanu jer ovi mladi ljudi još nisu toliko popularni, izgleda da su, pogotovo posle Beovizije, i te kako sazreli za "Arenu". "Turneja studenata 'Operacije trijumf' uveliko je trebalo da počne. Pošto smo većinu poslali na nacionalna takmičenja za Pesmu Evrovizije, za šta su potrebne pripreme, sve smo pomerili. Kada se serijal VIP 'Veliki brat Ol stars' završi, počećemo sa organizovanjem koncerta u Beogradu, a posle toga po gradovima širom bivše Jugoslavije, gde se šou emitovao, a studenti svakako uživaju veliku popularnost", kaže Marinela Kvapil, portparol produkcijske kuće "Imoušn". Što se datuma tiče, nezvanično saznajemo da se radi o prvoj polovini sledećeg meseca. | |
| | | **Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Mar 13, 2009 4:42 pm | |
| | |
| | | ***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Mar 14, 2009 12:54 pm | |
| Nema na čemu Đuki..... :D
ŽELJKO JOKSIMOVIĆ: "BEOVIZIJA" JE BILA FER!
Glasao sam po savesti. Da je „OT bend" imao bolju pesmu verovatno bi i pobedio, a ja bih prvi bio za njih. Pobedili su pesma za koju niko nije lobirao i Marko Kon koji je napravio nešto naše!
Ni nedelju dana po završetku „Beovizije" prašina izazvana iznenađujućom pobedom Marka Kona još uvek se nije slegla. I dok se po kuloarima uveliko priča da je „Cipela" „kolateralni" pobednik, jedan od članova žirija Željko Joksimović tvrdi da mirno spava i da je glasao po savesti. U ekskluzivnom intervjuu za nas proslavljeni autor otkriva da nikome ništa ne duguje, da je na festivalu pobedila najbolja pesma i navodi da je veoma nezadovoljan ovogodišnjim kvalitetom pesama na „Beoviziji":
- Generalno, nisam uopšte zadovoljan izborom pesama na „Beoviziji", ali to su opet neke druge teme. Na kraju je pobedila prava pesma. Hoću da stavim tačku na nagađanja i da zamolim da ljudi ne traže problem tamo gde ga nema.
Zašto se gotovo svi poslednjih dana bune po medijima?
- To je za naš narod potpuno normalno. I normalno je da svi imaju svoje fanove i različito mišljenje. Zato su sa RTS-a pozvali Bilju, Kornelija i mene da budemo u žiriju, znajući da ćemo glasati po svojoj savesti i da smo, kako smo i najavljeni, trenutno najkompetentniji da ocenimo kvalitet pesama. Naša mišljenja su bila različita, ne drastično, ali različita, tako da pobeda Markove pesme nije puka slučajnost. Smatram da će „Cipelu" već za koji dan pevušiti svi koji su u nju sumnjali.
Činilo se da si sa „Emoušnom" u prijateljskim odnosima, s obzirom na to da si učestvovao u „Operaciji Trijumf" i očekivalo se da ćeš im dati maksimalan broj poena? Priča se i o nekakvim dugovanjima koje imaš prema „Emoušnu"?
- Mislim da je „OT bend" veoma kvalitetan sastav koji bi, da je imao bolju pesmu, verovatno i pobedio. Da je bilo tako, prvi bih ja glasao za njih. Nikom ništa ne dugujem. Glasao sam po savesti, čak se ni glasovi žirija, kao ni glasovi publike nisu slagali. Ovog puta nije nikakva nepravda napravljena. Pobedila je pesma za koju niko nije lobirao. Marko Kon je napravio nešto naše. Kakvo god da je, naše je. A, dobro je.
Kako komentarišeš to da je Tonči Huljić pisao pesmu za „OT bend", a potpisao se kao E. Oven?
- Pisati pesme koje predstavljaju druge države je velika čast i odgovornost. Ja sam pre tri godine sa pesmom „Lejla" predstavljao BiH i nemam ništa protiv toga da ljudi drugih nacionalnosti pišu za nas. Od proslavljenog autora, čiji rad izuzetno cenim, očekivao sam mnogo bolju pesmu, makar onoliko dobru kakvu je napravio za Hrvatsku. I ne znam zašto je sramota potpisati se i stati iza svog dela, što Tonči nije učinio. Pokušao je da „Englezima proda Džemsa Bonda", a to nije prošlo.
Zbog čega je svaka „Beovizija" sve lošija i kako isplivati ponovo na evropsku površinu?
- Nadam se da će sledeće godine promeniti princip i da će se odvojiti budžet kako bi kvalitetni autori dali dobre pesme. Da će pozvati Bregovića, Bajagu, mene da damo po dve pesme, da se sve snimi u studiju i glasa. Bitno da kvalitet postoji i da se za njega plati. „Evrosong" može da se vrati u Srbiju. | |
| | | *Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Mar 14, 2009 8:47 pm | |
| Gotovo 100% da sam sigurna da pesmu za OT Bend nije napisao Tonči Huljić. Pesma je iz inostranstva, definitivno, ali pisao ju je potpisani autor, koji usput radi za Universal Music Group. A smem li da pitam odakle su preuzeta ona prva tri teksta? Toliko liči na stil "Kurira " da je to strašno. A ono da je Igor "prerano umislio da je superstar " – on nije ništa umislio, on jeste superstar u svim zemljama gde se prikazivala "Operacija trijumf ". Željko Joksimović ume zaista da napiše jako lepe balade (npr. "Leđa o leđa "), ali ja njegov rad i ne cenim preterano i ne bih nikada očekivala da glasa za rock pesme kao što su bile pesme OT Benda, Sonje, benda Etar... To uopšte nije njegov stil, Marko Kon je njegov stil i naravno da je za njega glasao. Meni taj čovek, zapravo, ide na nerve. Btw, juče sam u kafiću videla Đoleta i Anu, preslatki su oboje. Nisam im tražila autogram jer niko drugi nije, a meni je, iskreno, bilo glupo da im ja jedina prilazim. | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Mar 14, 2009 8:49 pm | |
| Srela si ih zajedno...... Jao kakvi su uživo......? | |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Mar 14, 2009 8:57 pm | |
| Da, bili su zajedno, sa još nekim nepoznatim ljudima. Ana je još lepša, a Đorđe je isti kao na televiziji. Njega sam prvog zapazila. | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Mar 14, 2009 9:56 pm | |
| Jao balgo tebi Joansie...... :D | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Mar 15, 2009 12:51 am | |
| A menadžer kafića im je dao majicu na kojoj piše logo kafića da se malo reklamira preko Đoleta i Ane... | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Mar 15, 2009 1:15 am | |
| Hehehehe......LOL..... :D | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Mar 19, 2009 12:06 am | |
| Nikola Sarić više nema devojku!
Među devojčicama najomiljeniji član popularnog OT benda Nikola Sarić Sajko više nije u vezi sa simpatičnom Nevenom Šimšić... Ove devojke se svi verovatno sećaju po zvižducima kojima su je Nikoline obožavateljke ispratile na jednoj od Gala večeri. Naime, Sajko i Nevena, koji su na popularnom sajtu za druženje „Fejsbuk“ proglašeni za najlepši srpski tinejdž par, prekinuli su svoju jednogodišnju vezu. Kako su pre nego što su postali momak i devojka bili dobri drugovi, to u ostali i nakon raskida. U poslednjih nekoliko meseci Nikolin život promenio se iz korena, vremena za devojku je bilo sve manje, a ona na to očigledno nije bila spremna. Pošto je Sajko ponovo solo, Nevena će konačno moći slobodno da spava jer obožavateljke ponekad znaju da budu i nezgodne, u šta se ona najbolje uverila.
Koncerti učesnika OT
Učesnici „Operacije trijumf” održaće svoje prve koncerte u „Sava centru” 19. i 20. aprila. Na koncertu će, između ostalog, premijerno pevati pesme sa prve kompilacije, a nastupiće Đorđe Gogov, Vukašin Brajić, Nikola Sarić, Nikola Paunović, Adnan Babajić, Ana Bebić, Igor Cukrov, Nina Petkov, Sonja Bakić, Aleksandar Belov, Danijel Pavlović, Milica Majstorović, kao i Antonija Besednik!!!! - Repertoar na koncertu će biti sačinjen od stranih i domaćih hitova, pesama sa „Beovizije”, kao i pesama studenata koje će se naći na prvoj kompilaciji. Očekivana kompilacija će izaći do koncerata - ispričala je Marinela Kvapil, portparol kuće „Emotion”, naglašavajući da će karte uskoro biti puštene u prodaju.
Mika peva na Univerzijadi
Mirjani - Miki Kostić, bivšoj učesnici "Operacije trijumf", i Aleksandri Janković, finalistkinji "Beovizije", pripala je čast da izvođenjem himne "Bože pravde" otvore 25. letnju univerzijadu...
Dve vrhunske pevačice prošle su na audiciji koja je nedavno organizovana i 1. jula u "Beogradskoj areni" pokazaće svoje glasovne mogućnosti u prenosu koji će pratiti stotine miliona gledalaca širom planete. - Ovo je zaista nešto o čemu svaka pevačica može da sanja - kaže Mika i dodaje: - Nedavno sam se divila gledajući kako Dženifer Hadson, Areta Frenklin, Maraja Keri i Bijonse pevaju američku himnu pred početak Superbola, a sada ću i sama dobiti čast da s ponosom u srcu, pred celim svetom otpevam srpsku himnu. Ne želim da potcenim bilo čiji uspeh, ali, iskreno, ovu ukazanu šansu ne bih menjala ni za šta, čak ni za pobedu na "Evrosongu" - kaže pevačica.
Za muzički deo ceremonije otvaranja zadužen je Đorđe Miljenović - Skaj Vikler, a Mika i Saška će otpevati "Bože pravde" na tradicionalno-moderan način.
Tonči Huljić pesimista
„Hrvatska nema nikakve šanse za pobedu u Moskvi,“ tvrdi autor kompozicije Tonči Huljić. On smatra da će se debitant Igor Cukrov, koji je učestvovao u „Operaciji trijumf“, teško dokopati finala... - U polufinalu od 21 zemlje, četrnaest ih je iz bivšeg Sovjetskog Saveza, a sve one će podeliti poene između sebe. S druge strane, živimo u neproglašenom ratu sa Slovencima, a možete misliti kako će nam Srbi nakon priznanja Kosova biti naklonjeni. Još su nam i tradicionalno nesklone skandinavske zemlje. Po svemu tome, logički, mi nemamo šanse - izjavio je Huljić. Huljić priznaje da je njegova greška što je dozvolio da Cukrov na „Dori“ peva visoke tonove, iako mu oni ne leže. Inače, na najpoznatijim evrovizijskim kladionicama najgore se kotira upravo hrvatska pesma „Lijepa Tena“, tako da nije isključeno da je ovakva izjava samo strateški postupak kojim bi se unapred opravdao loš plasman.
Bregović mi pravi prvu pesmu!!!
Izlasci, devojke… život u Beogradu, fanovi prilaze, baš ovakav sam život želeo - priča Adnan Babajić, dvadesetogodišnji momak iz Živinica, pobednik prvog regionalnog muzičkog serijala „Operacija trijumf”. Dva meseca je prošlo od kada je trijumfovao u „Operaciji trijumf”, nije ga bilo mnogo u javnosti, te su se svi pitali šta se dešava sa Adnanom. Adnan se preselio u Beograd, život mu je, tvrdi, postao luksuzniji, a uskoro će, kako otkriva, sarađivati sa jednim od najpoznatijih domaćih muzičara Goranom Bregovićem.
Adnanu će prvu pesmu uraditi uspešan dvojac - Tonči Huljić i Goran Bregović. - Ne mogu da verujem da ću da sarađujem sa njima! To je velika čast. Ljudi, pa dobro znate ko je Goran Bregović! I Tonči koji je veliki profesionalac. Drago mi je što oni rade na mojoj prvoj pesmi - počinje priču za „Blic” Adnan, dva meseca nakon pobede. A šta se sve izdešavalo tokom tih šezdeset dana? - U početku sam zbog pobede morao da se zaključam u kuću na neko vreme, da se malo odmorim. Onda sam izašao i narod je bukvalno skakao na mene. Sve se promenilo. Preselio sam se u Beograd, sad živim sa Aleksandrom Belovom. Živim taj momački život. Lumpujem, izlazim svako veče. Trenutno nemam devojku… ma šta će mi! Čekam da nađem pravu, ako dođe - objašnjava Adnan i ne krije da je pobedom dobio poene kod lepšeg pola, te nam otkriva da se poslednji put kada je izašao, desilo da se našao u društvu petnaest lepih devojaka. - Ma… samo me žene startuju! Šta mi kažu? Ne kažu ništa, odmah akcija. (smeh) Ma, mogu ja da se izborim sa tim. Tako sam tražio, to sam ja hteo u životu. Oduvek sam želeo baš ovako da živim. Život mi je bolji nego pre, luksuzniji - ne krije ushićenje Adnan koji, sa druge strane, već uveliko priprema svoju karijeru. - Voleo bih da sledeće godine pokušam da se plasiram na „Evroviziju”, nadam se uspehu. Želeo bih da uradim duet sa Gocom Tržan zato što mi je draga osoba. A trenutno sedim u stanu i pišem tekstove, smišljam muziku. Počeo sam da učim i engleski, u Bosni sam uzeo nekoliko časova i sad ću u Beogradu da upišem kurs - priča u jednom dahu o svojim planovima Adnan, čija je pobeda u „Operaciji trijumf” podigla veliku prašinu jer mnogi i dan-danas, nakon više od dva meseca, polemišu da li je on folker. - Ovo je jedna od najvećih pobeda. Kažu ljudi „pobedio folker”, ja se ne stidim, ja jesam folker. Pa kao i svaki čovek - zna se kako se pije i slavi - uz narodnu muziku, a u zabavnoj se uživa. I ja ću nastaviti karijeru u zabavnoj muzici. Za sada ne bih voleo da budem narodnjak - zaključuje Adnan.
Ponosan sam na Cukrova - Pobeda Igora Cukrova na „Dori” i njegov odlazak u Moskvu je i moja pobeda. Kao da ja idem tamo. Igora sam kao prijatelja najviše voleo i s njim sam se najčešće po izlasku čuo. Njegova pobeda je i moja pobeda - kaže Adnan.
Suze za 50 evra
„Emoušn“ nije hteo da plati Milici Majstorović usluge frizera i šminkera na Beoviziji...
Koliko su muzički počeci teški i neizvesni, najbolje je na svojoj koži osetila mlađana Milica Majstorović, koja je zajedno sa kolegom Danijelom Pavlovićem nastupala na Beoviziji sa pesmom „Hejter“. Nakon nastupa u Sava centru, trebalo je da devetnaestogodišnja Kragujevčanka plati šminkera i frizera, pa je za novac pitala izvesnu Aleksandru, koja u ime „Melodi mjuzika“ (muzička produkcija „Emoušna“) brine o svim pevačima „Operacije Trijumf“. Kako saznajemo, reč je o 5.000 dinara, koliko su koštale usluge ulepšavanja za dve festivalske večeri. Međutim, umesto para, Milicu je od pomenute Aleksandre dočekao odgovor da se sama snađe i da je trebalo da štedi novac, jer od „Emoušna“ dobija mesečni džeparac od 350 evra.
- Milica je došla u bekstejdž očiju punih suza i ispričala kolegama sa OT akademije i Skaj Vikleru šta joj se upravo desilo - priča naš dobro obavešteni izvor i dodaje: - Toliko je bila besna i glasna da nije ni primetila kako je sluša još nekoliko ljudi sa strane. Sve je završeno tako što je mlada pevačica pozvala majku i tražila joj da joj pošalje 5.000 dinara kako bi platila šminkera i frizera - zaključuje izvor. U želji da proverimo ove navode, pozvali smo pevačicu, koja nam je rekla: - Nemam komentar i nemam pravo da pričam bilo šta pre nego što pozovem PR „Emoušna“ - zbunjeno je izustila zgodna crnka. | |
| | | RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Mar 19, 2009 7:22 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Mar 19, 2009 7:35 pm | |
| | |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Mar 20, 2009 3:38 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Mar 21, 2009 3:20 pm | |
| Eto, imala sam sreće. Ja mislim da će se "Lijepa Tena " plasirati u finale, ali sumnjam da će tamo ostvariti neki značajan rezultat. Jako mi je drago što će Mika pevati na otvaranju Univerzijade (čiji ću i ja biti deo, kao volonter ), jer je zaista fantastična pevačica i u tom smislu će nas vrlo dobro predstaviti. A što se tiče koncerta učesnika, ja ću sigurno ići na jedan od njih, i to verovatno na onaj koji će biti održan 20. aprila, jer je 19. Vaskrs, pa ne znam da li ću baš tog dana moći na koncert. | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Mar 31, 2009 4:32 pm | |
| Studenti OT: Autogrami i druženje sa fanovima!
U sklopu promotivne kampanje za koncerte koje će se održati 19. i 20. aprila u Centru „Sava“ studenti „Operacije trijumf“ ovog vikenda družiće se sa fanovima. Sutra će se u beogradskom Centru „Sava“ u 12 časova fotografisati sa obožavaocima i potpisivati autograme svima koji kupe karte... Samo sat vremena kasnije, isto to će raditi sa fanovima koji svoju ulaznicu kupe u knjižari „Mamut“ u Sremskoj ulici. Kako se ljubitelji poznatih studenata koji ne žive u Beogradu ne bi osetili zapostavljenim, vesela družina će u nedelju otputovati u Novi Sad gde će se u 13h, takođe u knjižari „Mamut“ u Tržnom centru na šetalištu, posvetiti svima onima koji odluče da provedu 19. i 20. april sa ovim mladim zvezdama.
Operacija trijumf u Sava centru
Učesnici regionalnog rialiti šoua "Operacija Trijumf" na čelu sa pobednikom Adnanom Babajićem održaće zajednički koncert 19. i 20. aprila u beogradskom Sava Centru, rekla je danas portparolka produkcijske kuće "Emoušn" Marinela Kvapil... Prema njenim rečima, osim Babajića iz Bosne i Hercegovine, u Sava centru nastupiće iz Srbije beovizijski učesnici Milica Majstorović i Danijel Pavlović, Sonja Bakić, kao i "OT bend" koji čine Vukašin Brajić, Đorđe Gogov, Nikola Sarić i Nikola Paunović. U Beograd ponovo dolazi i učesnik "Operacije trijumf" Igor Cukrov, koji sa pesmom "Tena" kao predstavnik Hrvatske ide na Pesmu Evrovizije u maju u Moskvu. Iz Hrvatske dolaze i Ana Bebić i Antonija Besednik, iz Makedonije Aleksandar Belov i Crne Gore Nina Petković. Ulaznice koštaju 800, 1.000 i 1.200 dinara, uz koje se na koncertu dobija kao poklon maksi singl sa pesmama studenata "Operacije trijumf". Kvapilova je rekla da je u prodaju pušteno i 50 VIP karata po ceni od 3.000 dinara, koje omogućuju prisustvo tonskoj probi pred koncert, upoznavanje sa studentima "Operacije trijumf" i prigodne poklone.
Igor Cukrov na meti "prozivki"
Maca zabavio ukućane imitirajući kako je predstavnik Hrvatske na Eurosongu pevao "Žute dunje" u Operaciji trijumf. Ulazak Milića Vukašinovića u kuću Velikog Brata, razdrmao je ukućane i već prvog jutra počele su šale i čuo se smeh na sve strane. "Doktor za rokenrol" odmah je počeo da zavodi red u kuhinji, apelujući na ostale da ne ostavljaju ostatke hrane u tanjirima, a potom je, uz cigaretu i kafu, imitirao neke od svojih kolega koji pevaju folk muziku. Omiljeni hit prvog jutra u kući mu je "Nikom o tebi ne mogu da pričam, niko za nas ne sme da zna, stojim na uglu prosjaku sličan" (Bore Spužića-Kvake). Naravno, Milić nije razočarao ukućane ni svojim prepoznatljivim stajlingom. Na glavi šešir i naočari od ranog jutra, kožne pantalone i kaiš sa nitnama. Ali, ni to nije sve. Kada je ustao - stavio je beli šešir i obukao beli džemper. Nedugo potom, bilo je vreme za promenu šešira! Opšti smeh nastao je kada je Maca prepričavao jednu od Gala večeri Operacije trijumf, na kojoj je bio voditelj, i kada je Splićanin Igor Cukrov pevao svoju verziju svevremenskog hita "Žute dunje". Oponašajući Cukrovljevo opersko zapevavanje u pesmi koja to ne trpi, Maca je zabavio ostale ukućane, a potom prokomentarisao: "Zamisli u kafani, svi mrtvi od alkohola i onda ti on onako zapeva 'Žute dunje'...Joj, jarane, nemoj, molim te".
19-20. april - Zvezde Operacije trijumf
Studenti Akademije Operacije trijumf održaće prve koncerte u Beogradu! Pobednik Adnan Babajić i "kolege" Ana Bebić, Igor Cukrov, Sonja Bakić, Aleksandar Belov, Antonija Besednik, Vukašin Brajić, Đorđe Gogov, Nikola Sarić, Nikola Paunović, Nina Petkov, Danijel Pavlović i Milica Majstorović. Studenti će premijerno izvesti pesme sa svoje prve kompilacije, kao i numere sa kojima su (neki od njih) učestvovali na Beoviziji. Biće tu i stranih i domaćih pop hitova!
Karte od 800 do 1.200 dinara
Studenti rialiti serijala „Operacija trijumf” uskoro će se ponovo okupiti kako bi za sve svoje obožavaoce održali prve prave koncerte i to 19. i 20. aprila u beogradskom „Sava centru”... Karte za ovaj događaj biće puštene u prodaju danas po cenama od 800, 1.000 i 1.200 dinara, a prodavaće se na blagajni „Sava centra” i „Bilet servisa”. Osim u Beogradu, karte će se prodavati i u ostalim gradovima u Srbiji gde postoji „Bilet servis”, kao što su Novi Sad, Niš, Kragujevac i Čačak. Kako je juče najavljeno na pres konferenciji producentske kuće „Emotion”, na koncertu će nastupiti 13 studenata „Operacije trijumf”, uključujući sedmoro učesnika koji su nedavno nastupali na „Beoviziji”, te Igor Cukrov, Ana Bebić, Aleksandar Belov, Nina Petković, pobednik Adnan Babajić i Antonija Besednik. - Cilj ovog koncerta je da se studenti „Operacije trijumf” oduže svojoj publici tako što će im prirediti sjajnu zabavu - izjavila je Marinela Kvapil, predstavnik za štampu „Emotiona”. Program koji će studenti izvoditi tokom dve večeri u „Sava centru” uključivaće svetske i domaće hitove, ali i autorske pesme koje su studenti do sada snimili, te će koncert trajati oko dva i po sata. Organizatori su takođe najavili da će se pored bivših studenata „Operacije trijumf” na koncertu pojaviti i gosti iznenađenja.
Uz ulaznicu poklon CD Svi koju budu kupili kartu za koncert dobiće na poklon i maksi singl sa pesmama studenata „Operacije trijumf”, a dugo najavljivana kompilacija sa pesmama svih učesnika ovog serijala pojaviće se u prodaji ubrzo nakon koncerta.
Beograd prva stanica!!!
NAKON spektakularnog nastupa na ovogodišnjoj „Beoviziji“, za koji su nagrađeni ubedljivo najvećim aplauzom od publike u velikoj dvorani Sava centra, studenti popularnog rijaliti šoua „Operacija Trijumf“ održaće svoje prve koncerte na istom mestu 19. i 20. aprila... Osim „OT benda“ (Vukašina Brajića, Đorđa Gogova, Nikole Sarića i Nikole Paunovića), Milice Majstorović, Danijela Pavlovića i Sonje Bakić, beogradskoj publici će se predstaviti Adnan Babajić (pobednik ovog rijaliti šoua), Ana Bebić, Igor Cukrov, Nina Petkov, Aleksandar Belov i Antonija Besednik. - Upravo na „Beoviziji“, kada je „OT bend“ osvojio 30.000 glasova publike, shvatili smo da više ne smemo da odlažemo beogradski koncert. Repertoar na koncertu, koji će trajati dva i po sata, biće sačinjen od stranih i domaćih hitova, pesama sa „Beovizije“, kao i numera studenata koje će se naći na prvoj kompilaciji. Posetioci će dobiti maksi singl, koji predstavlja uvertiru za kompilaciju koja će izaći posle koncerta. Osim tog poklona, želimo da ispoštujemo fanove učesnika „Operacije Trijumf“ tako što ćemo im 28. marta u podne, u holu Sava centra, upriličiti druženje sa idolima - rekla nam je piar „Emoušna“ Marinela Kvapil, dodajući da će posle Beograda uslediti koncerti u celoj Srbiji i regionu. Prodaja karata za koncert, čije su cene 800, 1.000 i 1.200 dinara, počinje u utorak na blagajnama Sava centra i Bilet servisa. Komentari | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Mar 31, 2009 8:34 pm | |
| Znam, i ja idem! | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Mar 31, 2009 10:41 pm | |
| Blago tebi Joanse.... Ja se nadam da će doći u Suboticu... :D A ako ne dođu idem u Sombor.... Jer će tamo sigurno doći.....LOL..... :D | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Apr 01, 2009 2:56 pm | |
| Jao, ja bih bash wolela da odem, ali sachekatju da dodju negde bliye | |
| | | Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Apr 01, 2009 10:30 pm | |
| a ne kazu koliko su karte | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Apr 02, 2009 5:42 pm | |
| Karte su, makar u Beogradu, 800, 1000 i 1200 dinara. | |
| | | Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Apr 03, 2009 6:36 pm | |
| ja sam mislila da su skuplje karte ali swejedno ne mogu da idem jer skupljam pare i za madonnu i za ac/dc,tako da nishta od toga | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Apr 05, 2009 7:13 pm | |
| Studenti OT nastavljaju druženje sa fanovima!
Zbog velikog interesovanja, studenti „Operacije trijumf“, povodom koncerata koji će se održati u Centru „Sava“ 19. i 20. aprila nastavljaju promotivnu kampanju u okviru koje se druže sa svojim fanovima... Ovog vikenda, mlade zvezde će svi oni koji budu želeli imati priliku da upoznaju u Nišu i Kragujevcu. Naime, sutra, u 13 časova u Nišu, u knjižari „Mamut“ u Tržnom centru Merkator na Vizantijskom bulevaru potpisivaće autograme svima koji kupe karte za beogradske koncerte. Dan kasnije, u nedelju u 13 časova, studenti će biti u Kragujevcu, takođe u knjižari „Mamut“ u Roda Centru. Svi oni koji žele da gledaju "OT bend", Danijela i Milicu, Anu Bebić i druge studente trebalo bi da požure sa kupovinom karata jer bi zbog velike potražnje uskoro mogli da ostanu bez istih.
Adnan Babajić potpisao ugovor sa „Univerzalom“!
Prvi pobednik rijaliti šoua Operacija trijumf potpisao ugovor sa čelnicima muzičke kuće Universal! Pobednik prve sezone muzičkog rijaliti šou programa Operacija trijumf Adnan BAbajic od četvrtka je deo jedne od najvećih muzičkih kuća na svetu - Universal.
Za muzičkog "giganta" su pre momka iz Zivinaca potpisali muzičari poput Gven Stefani, Dafi i Rijane, a album prvenac mladog "Elvisa" publika može očekivati već u septembru ove godine.
Ugovor sa inostranom muzičkom kućom deo je "obećanja" produkcijske kuće Emotion, koji je Adnan osvojio svojom pobedom u prvoj sezoni Operacije trijumf.
Novine koje se tiču još jednog polaznika dobro poznate Akademije, tiču se pesama koje će biti snimljene na srpskom, ali i engleskom jeziku, koji bi, prema Adnanovim rečima "mogle da predstavljaju problem", ali i oko kojih će se potruditi časovima engleskog jezika.
"Što se mora, mora se ", rekao je Adnan na potpisivanju.
Prvenac mladog Babajića će biti izdat u svim ex-Yu republikama, a potom će pažnja čelnika kuće biti usmerena i na njegovu distribuciju u "germanskim zemljama, Francuskoj...".
Osim Adnana, ugovor sa Universalom potpisala je i kuća Melody music, "čedo" produkcijske kuće Emotion nastalo nakon OT-a.
Adnan izdaje za „Universal“
Adnan Babajić, pobednik muzičkog takmičenja „Operacija trijumf”, za čiju je karijeru zadužena producentska kuća „Melodi mjuzik”, juče je potpisao ugovor sa najvećom svetskom muzičkom kućom „Universal Music” koja će se pobrinuti za njegovu karijeru...
Danas je u prostorijama produkcijske kuće „Imoušn“ pobednik šoua „Operacija trijumf“ Adnan Babajić potpisao ekskluzivni ugovor sa produkcijskim kućama „Melodi mjuzik“ i „Univerzal“. „Muzička kuća „Melodi mjuzik“ je novootvorena firma, koja će biti zadužena da, za početak, izda albume i singlove pojedinih učesnika OT i tako pokrije region. Što se tiče Adnanovog proboja na svetsko tržište, oslonićemo se na „Univerzal“, trenutno najjaču muzičku kuću na svetu. Podsećanja radi, ekskluzivci ove kuće su Maraja Keri, Eminem, Neli Furtado, Pusiket dols, Rijana, Ejmi Vajnhaus i mnogi drugi. Prvenac našeg pobednika može se iščekivati početkom jeseni, a autori koji će raditi na albumu su, po prvi put zajedno, Marina Tucaković, Tonči Huljić i Goran Bregović“, rekla je PR „Imoušna“ Marinela Kvapil okupljenim novinarima.
Potpisivanju ugovora su prisustvovali Goran Stamenković, direktor kuća „Melodi music“ i „Emotion“ i Hannes Eder, predstavnik "Universal grupe" sa sedištem u Austriji. “Najlepši dan u životu mi je bio kada sam pobedio u „Operaciji trijumf“, a sada mi je pored njega i ovaj dan najlepši. Prosto ne mogu da verujem šta mi se dešava“, izjavio je Adnan za naš portal.
Bivši učesnici „Operacije trijumf“ kriju ljubav od javnosti
Iako su mnogi očekivali da se u okviru rijaliti šoua „Operacija trijumf“ desi ljubav među nekim studentima, do toga nije došlo. Ali, po izlasku iz akademije, situacija se promenila...
Oslobođeni pritiska koje su im kamere stvarale, Ana Bebić i Nikola Paunović su kako saznajemo, otpočeli vezu. Pošto ne žele da informacija o tome izađe u javnosti, mlada Metkovčanka i pevač iz Kragujevca se trude da u javnosti glume da su samo prijatelji. - Ma naravno da su u vezi! Otkad se Ana preselila u Beograd zbog koncerata i nastupa bivših učesnika OT-a, njih dvoje se ne razdvajaju. Naravno, svi ste videli da je Ana bila najveća podrška „OT bendu“ na „Beoviziji“ ili bolje rečeno samo jednom od njih, kome su bili upućeni zaljubljeni pogledi! - kroz smeh nam priča naš sagovornik, napominjući da i kada se ovo dvoje pojave u šetnji beogradskim ulicama, svi ih povezuju samo sa učešćem u OT-u i niko ih ne doživljava kao par, što oni jesu.
Adnan potpisao ugovor sa „Univerzalom“
Direktor kuće „Emoušn“ Goran Stamenković u ime „Melodi mjuzika“ i Adnan Babaić potpisali su juče ugovor o objavljivanju albuma pobednika „Operacije trijumf“ sa jednom od najboljih svetskih izdavačkih kuća „Univerzal“. Nove pesme će se pojaviti do kraja godine, a kao autori su angažovani Goran Bregović, Marina Tucaković i Tonči Huljić i drugi autori.
- Jedva sam čekao ovaj trenutak. Ne mogu da verujem šta mi se dešava - rekao je uzbuđeno Adnan. Kuća „Melodi mjuzik“ je najavila da će oni biti izdavači albuma za region, dok će za ostatak sveta izaći album sa pečatom „Univerzala“. Ali, pre toga, svetlost dana će u regionu ugledati kompilacijsko izdanje svih učesnika i albumi „OT benda“ i Ane Bebić. - Otvorili smo sedište u Srbiji i planiramo da vašu muziku promovišemo u svetu, ali i da ovde izdajemo albume svetskih zvezda - rekao je Hans Eder, predstavnik „Univerzal grupe“ sa sedištem u Austriji, koji je zaključio ugovor u ime te čuvene kuće. | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Apr 06, 2009 2:12 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Apr 08, 2009 6:00 pm | |
| Voditeljka „Emoušna“ uhvaćena u sobi sa studentom „Operacije trijumf“
Da velika slavljenička žurka povodom završetka „Velikog brata“ ne prođe bez skandala, potrudila se voditeljka producentske kuće „Emoušn“ Marijana Mićić...
Ponesena dobrom atmosferom, a moguće i kojom čašicom više, popularna Mara završila je sa studentom „Operacije trijumf“ Nikolom Sarićem u sobi, i to sve usred partija na kojem je bilo nekoliko stotina ljudi.
Naime, kako su sve zvanice bile smeštane u dnevnoj sobi i dvorištu kuće na Košutnjaku, voditeljka i mladi pevač našli su se u sobi sa ugašenim svetlom. To nije promaklo ni nekolicini fotografa koji su, videvši ovaj prizor, pohitali ka sobi, sačekali nekoliko trenutaka i onda uleteli unutra sa fotoaparatima. - Nekoliko nas je stojalo kraj vrata i u jednom trenutku smo odlučili da upadnemo u sobu i na brzinu slikamo šta se tamo dešava. Kako se sve odigralo u sekundi, imali smo malo vremena da „na slepo“ okinemo nekoliko snimaka, što je samo jednom našem kolegi i pošlo za rukom. Kada smo pogledali njegovu fotografiju, videli smo Marijanu kako leži preko Nikole - priča fotograf koji je prisustvovao ovoj sceni. Shvativši šta se dogodilo, Marijana je pozvala obezbeđenje kuće na Košutnjaku i bacila se u potragu za fotografima koji su je ovekovečili u nepristojnoj pozi. Nekoliko krupnijih momaka zaustavljalo je predstavnike sedme sile i tražilo da obrišu kompromitujuće snimke da bi na kraju i sama voditeljka jednom fotografu otela aparat i pokušala da izbriše sadržaj sa kartice.
Fotograf lista „Skandal“ Dragan Gajić, koji je uspeo da ovekoveči Marijanu i Nikolu na delu, potvrdio je za naš list da je bio primoran da obriše ovaj snimak: - Uspeo sam da napravim tri snimka Marijane i Sajka kako u sobi leže jedno preko drugog. Nakon toga me je obezbeđenje odvelo u njihove prostorije i nateralo da obrišem sporne fotografije. Mislim da nije u redu što su tako postupili, ali šta da radim. Posle je usledila i jedna žučna rasprava sa Sajkom da bi na posletku pomenuti par zajedno napustio kuću na Košutnjaku. - Ne znam ja o čemu vi pričate - neuverljivo nam je rekao Sajko kada smo ga upitali šta je radio sa voditeljkom u sobi. Razlog za Marininu paniku možda leži u tome što je ona već duže vremena u ozbiljnoj vezi koja bi, kako se priča, uskoro mogla da bude krunisana i brakom. U svakom slučaju, nedopustivo je da bilo čije obezbeđenje na javnom događaju fotografima uzima aparate, cenzuriše snimke i onemogućava ih da rade svoj posao.
Marijana: Sajko je pao preko mene Marijana Mićić tvrdi kako je reč o najobičnijem nesporazumu i da su Sajko i ona samo razgovarali u sobi: - Ništa se nije desilo. Prvo, nismo ni bili sami u sobi. Trčali smo po kući i ušli u sobu gde smo razgovarali. U jednom trenutku su fotografi upali u tu prostoriju i tada je Sajko pao preko mene. I sami znate da postoje kamere u toj sobi, pa ako želite, možemo da pregledamo snimak. Imam dečka, nemam ništa sa Sajkom niti sa bilo kim drugim - kaže Marijana.
Adnanov autorski „tim snova“ Pobednik muzičkog serijala „Operacija Trijumf“, Bosanac Adnan Babajić nedavno je potpisao ugovor sa muzičkom kućom „Juniverzal mjuzik“, a ubrzano radi i na svom prvom solo albumu... ako kaže, na njegovom prvencu naći će se pesme velikih autora sa ovih prostora: - Jednu pesmu mi pišu Goran Bregović i Tonči Huljić, nju ću premijerno otpevati na prvom koncertu učesnika „Operacije Trijumf“, zakazanom za 19. april u Sava centru u Beogradu. Po jednu kompoziciju će uraditi Leontina Vukomanović i Marina Tucaković, a i Al Dino mi je obećao jednu pesmu. Iskreno, moja velika želja je da mi Dino Merlin uradi pesmu, jer sam ja ipak čovek iz Bosne. Videćemo da li će to moći da se ostvari - iskren je Babajić. | |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Apr 09, 2009 4:01 pm | |
| Chitala sam owo u nowinama.....Neam pojma da l je istina ili po obichaju lazu.... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
| | | | Operacija Trijumf | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|