| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 05, 2008 12:29 am | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 05, 2008 2:25 pm | |
| Jao iskreno Jasminina reakcija je bila BRUKA I SRAMOTA...Ona devojka mora pod hitno da nauci da u zivotu ponekad mora da se GUBI malo da bi se kasnije DOBILO...Tako me nervira likysha...Hvala Bogu pa je necu vise gledati...Pomalo mi je drago sto su svi nominowani sad cemo konacno videti ko je pravi favorit jer aleksandar po meni nije...Ja mislim da je Sajko najveci favorit pa onda Djole...Barem po onome sto cujem...takodje Nikola P...I Ana i Milica...mene je ana u pocetku mnogo nervirala ali devojka je skroz prirodna pa mi je sad mnogo simpa..Tako je to kod mene...Prvo nekog mrzim pa mi onda postane drag :-))))...Ja bih volela da MIka ispadne devojka je glupa za medalju | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 05, 2008 2:46 pm | |
| Najmanje glasova imaju Mika,Vukasin i jos neko je tu ne mogu da se setim ko mislim da je Sajko pa Milica nisam siguran !!!Znaci Mika nadajmo se ispada,wooooohooooooo!!! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 05, 2008 3:40 pm | |
| kako sam predpostawila da ce sajko ili wukashin najwerowtnije da lete napolje. . . nadam se samo da ce se do ponedeljka stwari promeniti. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 05, 2008 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Nov 06, 2008 1:11 am | |
| Na oficialnom sajtu a to je postovala Crys sa vb-a!!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Nov 06, 2008 1:42 am | |
| - FairyQueen ::
- Jao iskreno Jasminina reakcija je bila BRUKA I SRAMOTA...Ona devojka mora pod hitno da nauci da u zivotu ponekad mora da se GUBI malo da bi se kasnije DOBILO...Tako me nervira likysha...Hvala Bogu pa je necu vise gledati...
Ja se s tobom potpuno slažem... Njena reakcija je stvarno... Ma, nemam ni snage da komentarišem, sve je rečeno. Ja čisto sumnjam da će Sajko da leti napolje. Suviše se klinki loži na njega da bi on izašao. Slažem se s onim što je rekao žiri u jednom trenutku - da bi Sajko, Nikola P, Vukašin i Đorđe bili sjajan bend. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Nov 06, 2008 11:57 am | |
| Ja to nisam cuo ,ali se slazem,bas bi bili extra bend!!!!Ja mislim da ce ispasti Mika a drugi ne znam ko bi mogao biti!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Nov 06, 2008 4:09 pm | |
| da li ste chuli da je maca izjawio da misli da ce se najduzhe u kuci zadrzhati sajko, sonja, pidza, danijel i djole?? | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Nov 06, 2008 10:41 pm | |
| Ja nisam znala... Ali, to je njegovo mišljenje, i moram da kažem da se i slažem s njim...
Ja verujem da će ispasti Mika i Kristijan jer su ipak najnoviji i jer ih publika najmanje poznaje... | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Nov 07, 2008 1:29 am | |
| Ostaje Sajko sto posto...cela zenska populacija u mojem okruzenju je luda za njim...Leti Mika...a super je to za bend momci super pevaju i bas su mi u tom stilu | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Nov 07, 2008 1:47 pm | |
| Ma Sajko nece ispasti garant.Ja kad bih mogla da izbacujem izbacila bih Danijela,Adnana i Miku.Danijela bih izbacila zbog njegovog extrmno nevaspitanog ponasanja,glumi nekog baju a onda tamo place mami i samo mi je zao sto ga Nikola P. nije ubio od batina jer je Danijel dosao i opspvao mu oca koji je umro.On se posvadjao sa njih osmoro,kasni na casove i ja iskreno mislim da Marija Serifovic radi za njega jer sto bi realno Jasmina lagala... Ona Adnana bih izbacila jer me nervira njegova pojava i zato sto uvek kuka kad dobije neku pesmu.I sad je dobio pesmu na engleskom a sam je izjavio da mu treba mesec dana da bi je naucio jer ne moze da peva na engleskom (KAKAV SI TI PEVAC?!?!?!?!?!?!?!) Realno Alexandar i Kristijan koji nemaju pojma srpski EXTRA pevaju , a uvek dobiju pesmu na srpskom. A Miku bih izbacila zato sto je svima pocela da soli pamet kao da je naj pametnija tamo...
E JEL ZNATE DA DANIJEL PEVA JUSTIN TIMBERLAKE - SEXY BACK!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEDVA CEKAM I TO DA VIDIM..........AAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH a on i ovako nema pojma engleski......hahahahahha bice extra ova 6.gala!!!!!!!!Do sad mi se najvise svidela 4. ali videcemo........nemojte ni slucajno da propustite | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Nov 07, 2008 1:50 pm | |
| p.s ispada njih dvoje u ponedeljak!!!!!!! JA NAVIJAM ZA SAJKA , NINU , SONJU , VUKASINA , NIKOLU P. , ANU | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Nov 07, 2008 2:08 pm | |
| Ja mislim da ce ispasti Mika i Vukasin!!!A voleo bih Danijel i Mika!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Nov 07, 2008 2:14 pm | |
| Da od Danijela je to stvarnoi bilo odvratno...A za Jasminu sam sigurna da je lagala jer je ona malo bolesno ljubomorna na Danijela sto je ostao...Ma Nikola P,Sajko,Djole,Ana i Nina su najjaci...i mozda Vukasin povremeno | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Nov 07, 2008 3:20 pm | |
| ma wukashin i sajko su najbolji. . . ne bih wolela da adnan izadje. . . meni je on super. . . a najradije bih izbacila danijela i miku. . . | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Nov 07, 2008 10:40 pm | |
| za galu:
Gosti Dado Topić i Kaliopi Ana - „Crazy in love”, Beyonce Nikola Sarić - „Da li znaš da te volim”, duet sa Dadom Topićem Adnan - „Viva Las Vegas”, Elvis Prisli Đorđe - „Ti si mi u mislima”, Dino Dvornik Sonja - „Rođeni”, duet sa Kaliopi Kristijan - „Pusti, pusti modu”, Zdravko Čolić Aleksandar - „Tamo gdje vječno sunce sja”, duet sa Dadom Nina - „Don’t speak”, No Doubt Igor - „Zbog tebe bih tucao kamen”, Oliver Mandić Milica - „Kad voliš”, Karolina Gočeva Nikola Paunović - „Dirlija”, Crvena jabuka Danijel - „Sexy back”, Džastin Timberlejk Mirjana - „Kofer ljubavi”, duet sa Kaliopi Vukašin - „Klatno”,Van Gogh | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Nov 07, 2008 11:28 pm | |
| jao super shto ce pewati 'crazy in love', 'don't speak' i 'sexyback'. . . obozhawam owe pesme. . . jedwa chekam da chujem wukashina. . . on extra pewa pesme od wan gogha. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Nov 08, 2008 1:43 am | |
| Sjajan odabir pesama ovog puta! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Nov 08, 2008 1:48 am | |
| - FairyQueen ::
- Da od Danijela je to stvarnoi bilo odvratno...A za Jasminu sam sigurna da je lagala jer je ona malo bolesno ljubomorna na Danijela sto je ostao...Ma Nikola P,Sajko,Djole,Ana i Nina su najjaci...i mozda Vukasin povremeno
Ja sam isto sigurna da je Jasmina lagala, jer čisto sumnjam da Marija radi za Danijela... Ona ga gotovo i ne priznaje kao brata, niti je on nju ikada pomenuo. Nikada nije rekao "E, ja sam brat Marije Šerifović, a vi niste", iako je radio razne užasne stvari... Slažem se s tobom po pitanju favorita, ali ja umesto Nine više volim Sonju, mada se ona malo... čudno ponaša ponekad. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Nov 08, 2008 3:08 am | |
| - *Joansie* ::
- Sjajan odabir pesama ovog puta!
| |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Nov 08, 2008 3:13 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Nov 08, 2008 12:36 pm | |
| - *Joansie* ::
- FairyQueen ::
- Da od Danijela je to stvarnoi bilo odvratno...A za Jasminu sam sigurna da je lagala jer je ona malo bolesno ljubomorna na Danijela sto je ostao...Ma Nikola P,Sajko,Djole,Ana i Nina su najjaci...i mozda Vukasin povremeno
Ja sam isto sigurna da je Jasmina lagala, jer čisto sumnjam da Marija radi za Danijela... Ona ga gotovo i ne priznaje kao brata, niti je on nju ikada pomenuo. Nikada nije rekao "E, ja sam brat Marije Šerifović, a vi niste", iako je radio razne užasne stvari...
Slažem se s tobom po pitanju favorita, ali ja umesto Nine više volim Sonju, mada se ona malo... čudno ponaša ponekad. meni je nina jako antipatichna. . . ne znam zbog chega ali mi je jako antipatichna. . . a sonja me jako nerwira. . . samo tracha. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Nov 08, 2008 11:56 pm | |
| I da specijalni gost je takodje Gru.. Bice odlicna gala!!!!!jedva cekam!!!!!!Konacno i da Vukasin peva solo.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Nov 09, 2008 1:06 am | |
| aha. . . ali kazhu da on, mika ili milica imaju najmanje glasowa. . . zaista ne bih wolela da ispadne. . . obozhawam ga. . . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|