| Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! | |
|
+14Ja_SaM_Ja **Nadja** rafalicious N!N@ Rafa 4ever sonjica93 FairyQueen **Djuki**# RAFA THE KING ~Black Angel~ *Joansie* Kaćka#94 *Certified Nadal addict* *Punk_Princess* 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sre Okt 22, 2008 11:23 am | |
| Miliceeeee,dobrodosla!!!Nedostajala si nam puno,drago mi je da si se super provela!!!! Btw Jovo jel ces da dodjes jednom posle 100 godina na msn-u???? | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sre Okt 22, 2008 12:07 pm | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sre Okt 22, 2008 1:42 pm | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sre Okt 22, 2008 1:55 pm | |
| OK Jowo, srecno na kontrolnom, ili shta wec imash... | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Dec 02, 2008 5:37 pm | |
| ej ljudi znam da me nije bilo 150 godina ali mnogo mi falite swi...kazhnjena sam i sad se shvercujem...samo da znate da was wolim swe | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sre Dec 03, 2008 12:05 pm | |
| I mi tebe Kaia!!!Nadamo se da cete brzo proci kazna!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sre Dec 03, 2008 11:16 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- I mi tebe Kaia!!!Nadamo se da cete brzo proci kazna!!!
Izdrži to, amiga, i ostalo ćemo lako! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sre Dec 03, 2008 11:17 pm | |
| - *Joansie* ::
- RAFA THE KING ::
- I mi tebe Kaia!!!Nadamo se da cete brzo proci kazna!!!
Izdrži to, amiga, i ostalo ćemo lako! | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pet Dec 05, 2008 1:12 pm | |
| Kaia, nadam se da ce ti brzo proci kazna!!!! Brzo nam se vrati!!! | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Dec 27, 2008 8:57 pm | |
| Brzoo se vrati :)))))))
Im BACK...foreverrr | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Dec 27, 2008 9:03 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Dec 27, 2008 9:05 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Dec 28, 2008 1:53 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Dec 28, 2008 2:15 pm | |
| Dobrodosla i ti nazad Ina!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Dec 28, 2008 2:16 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Dec 28, 2008 3:28 pm | |
| Hvala vam | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Dec 28, 2008 3:30 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Dec 28, 2008 3:32 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pon Dec 29, 2008 5:26 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Apr 21, 2009 12:43 pm | |
| E ljudi, ja nisam mogla da udjem u forum.. .Ali evo tu sam sada..... :))) Naci puuno ste mi nedostajali.. :)) | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Apr 21, 2009 4:15 pm | |
| Jao Seki....Baš super što si ponovo sa nama....Welcome back....:DMnogo si mi nedostajala....:D | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Apr 21, 2009 4:26 pm | |
| Hvala... :) I ti si meni.. .i da, DIDI, je rekao da ne moze da dolazi jer nee da mu se otvori forum! Rekao je da mu svi puno nedostajete i da vas pozdravlja... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Apr 21, 2009 4:47 pm | |
| Da i meni je to rekao....Nadam se da će uskoro moći otvoriti forum... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sre Apr 22, 2009 6:27 pm | |
| Pretpostavila sam da je problem s ulaženjem na forum, vidim da se to mnogima dešava. Seki, puuuno mi je drago što si se vratila! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! | |
| |
|
| |
| Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! | |
|