| Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! | |
|
+14Ja_SaM_Ja **Nadja** rafalicious N!N@ Rafa 4ever sonjica93 FairyQueen **Djuki**# RAFA THE KING ~Black Angel~ *Joansie* Kaćka#94 *Certified Nadal addict* *Punk_Princess* 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sre Jul 01, 2009 4:19 pm | |
| Ma nem na čemu.....
P.S.Heeeeeej Saška....Možeš li da uđeš na moj forum?Napravila sam novi look....I sad je bolji nego što je bio...:) | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Čet Jul 02, 2009 10:57 am | |
| | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Čet Jul 02, 2009 7:31 pm | |
| hwala | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pet Jul 03, 2009 12:26 am | |
| Welcome back. | |
|
| |
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pet Jul 03, 2009 1:14 am | |
| hwala Joansie | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pet Jul 03, 2009 2:45 pm | |
| Ja nisam bila 1 dan na forumu,jer sam bila kod drugarice....Jako sam happy što sam se vratila i mnoooogooooo ste mi nedostajali....:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pet Jul 03, 2009 8:16 pm | |
| i ti nama samo shto ni ja nisam bila neshto redowna xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pet Jul 03, 2009 10:26 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pon Jul 06, 2009 1:14 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pet Jul 17, 2009 10:19 pm | |
| Ljudi vratila sam se...Mnoooogoooo ste mi nedostajali....:) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! | |
| |
|
| |
| Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! | |
|