| Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! | |
|
+14Ja_SaM_Ja **Nadja** rafalicious N!N@ Rafa 4ever sonjica93 FairyQueen **Djuki**# RAFA THE KING ~Black Angel~ *Joansie* Kaćka#94 *Certified Nadal addict* *Punk_Princess* 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
N!N@ Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 78 Godina : 29 Location : Finale Australian Opena Zasto volis tenis? : ZaTo??? Koliko volis tennis? : Datum upisa : 26.01.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Avg 26, 2008 1:47 pm | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Avg 26, 2008 3:23 pm | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Avg 30, 2008 3:48 pm | |
| I ja sam bila odsutna već nedelju dana. Prvo nisam bila kući, a poslednjih dana me je net zezao, pa nisam mogla uiopšte ni da se konektujem. Nadam se da će sada biti sve u redu. Nedostajali ste mi!!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Avg 30, 2008 4:44 pm | |
| | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Avg 30, 2008 4:57 pm | |
| Dobodosla nazad Milice,i ti si nama nedostajala!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Avg 30, 2008 6:01 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- Dobodosla nazad Milice,i ti si nama nedostajala!!!
| |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Avg 30, 2008 8:40 pm | |
| - *Joansie* ::
- RAFA THE KING ::
- Dobodosla nazad Milice,i ti si nama nedostajala!!!
| |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Avg 31, 2008 10:02 pm | |
| Hvala svima! Drago mi je da sam opet sa vama! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Sep 09, 2008 9:50 pm | |
| Mene je opet internet zezao, i opet nisam mogla da se konektujem. Ali od danas je sve ok. Eto samo da vam se javim, da vam kažem zašto me nije bilo. Izvinite, stvarno. | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Sep 09, 2008 10:05 pm | |
| Dobrodosla nazad Milice,bas sam se pitao zasto te nema!!! | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Čet Sep 11, 2008 12:21 pm | |
| Welcome back, mnogo is nam nedostajala!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Čet Sep 11, 2008 1:50 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Sep 20, 2008 7:02 pm | |
| E owako VRATILA SAM SE...nisam dolazila jer mi komp nije radio al ne brini te sad sam o5 tu...msm ako ste brinuli...ako niste ja sam o5 tu...hahahaha | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Sep 20, 2008 7:35 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Sep 20, 2008 10:19 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Sep 21, 2008 12:14 am | |
| Ćao, Jowo! Super što si se vratila!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Sep 21, 2008 1:05 am | |
| Jovooooo,mnogo mi je drago da si ponovo tu!!! | |
|
| |
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Sep 23, 2008 3:56 pm | |
| Evo i ja sam se vratila, imala sa nekih problema.... | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Sep 23, 2008 5:28 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Sep 23, 2008 7:19 pm | |
| - **Djuki**# ::
- Welcome back :)
| |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Sep 23, 2008 10:14 pm | |
| - **Djuki**# ::
- Welcome back :)
| |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pon Sep 29, 2008 2:06 pm | |
| Ljudi,evo mene,vratio sam se sa eksulrzije i bilo je super ali ste mi nedostajali!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pon Sep 29, 2008 3:48 pm | |
| Welcome back, DD!!! I ti si nama nedostajao! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pon Sep 29, 2008 3:48 pm | |
| - *Joansie* ::
- Welcome back, DD!!! I ti si nama nedostajao!
Potpisujem :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pon Sep 29, 2008 11:05 pm | |
| Super što si se vratio! I drago mi je da si se extra proveo! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! | |
| |
|
| |
| Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! | |
|