| Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! | |
|
+14Ja_SaM_Ja **Nadja** rafalicious N!N@ Rafa 4ever sonjica93 FairyQueen **Djuki**# RAFA THE KING ~Black Angel~ *Joansie* Kaćka#94 *Certified Nadal addict* *Punk_Princess* 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ja_SaM_Ja Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 34 Godina : 30 Zasto volis tenis? : Razlog?Dimitrije,jer je dosadan....xD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pon Sep 29, 2008 11:16 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- Ljudi,evo mene,vratio sam se sa eksulrzije i bilo je super ali ste mi nedostajali!!!!
pa dobrodoso diko!haha...moraces da mi kazes kako je bilo na exkurziji...hahahaha | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Sep 30, 2008 8:42 pm | |
| DeeDee welcome back!!! Mnogo si nam nedostajao!!! | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sre Okt 01, 2008 5:05 pm | |
| | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Okt 04, 2008 3:30 pm | |
| ja idem kod bake na 2 dana. . . mnogo ce te mi nedostajati. . . | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Okt 04, 2008 3:43 pm | |
| I ti ćeš nama! Lepo se provedi! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Okt 04, 2008 5:25 pm | |
| - *Joansie* ::
- I ti ćeš nama! Lepo se provedi!
| |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Okt 04, 2008 6:07 pm | |
| - FairyQueen ::
- *Joansie* ::
- I ti ćeš nama! Lepo se provedi!
| |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Okt 04, 2008 6:30 pm | |
| Lep prowod ti zelim, and miss u!!!! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Sub Okt 04, 2008 8:47 pm | |
| Ma brzo će proći dva dana! Lepo se provedi! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Okt 05, 2008 8:54 pm | |
| ewo me konachno sam stigla!! mnogo ste mi nedostajali. . . :0) | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Okt 05, 2008 9:02 pm | |
| Welcome back! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Okt 05, 2008 9:07 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Okt 05, 2008 9:09 pm | |
| Dobrodosla nazad,i ti si nama!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Ned Okt 05, 2008 9:11 pm | |
|
Poslednji izmenio ina_90 dana Pon Okt 06, 2008 9:02 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pon Okt 06, 2008 7:40 pm | |
| Welcome back!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pon Okt 06, 2008 9:03 pm | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Pon Okt 06, 2008 11:33 pm | |
| ew0 ga ja... chowjeche...nisam bila odje 100000000 godina i jako mi je zhao...sorryte chicas...br0jne obaveze...ne stignem swe! miss u bes0 | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Okt 07, 2008 12:04 am | |
| I ti si Kaia nama nedostajala!!!! | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Okt 07, 2008 11:50 am | |
| Kaia!!!!!!!!!! Ja sam se cula sa tobom, mada nisam odavno! Anyway, extra sto si opet sa nama!!! I welcome back Ina! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Okt 07, 2008 12:02 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Okt 07, 2008 8:12 pm | |
| | |
|
| |
Ja_SaM_Ja Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 34 Godina : 30 Zasto volis tenis? : Razlog?Dimitrije,jer je dosadan....xD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Čet Okt 09, 2008 10:47 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Okt 21, 2008 11:01 pm | |
| Evo me, vratila sam se! Bilo mi je extra na ekskurziji! Super sam se provela! Nedostajali ste mi, tako da mi je drago da sam se vratila. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Okt 21, 2008 11:11 pm | |
| welcome back. . . :0) i ti si nama jako nedostajala. . . drago mi je shto ti je bilo super. . . | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! Uto Okt 21, 2008 11:25 pm | |
| Jao sigurno ti je bilo extra :-)))))) WB | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! | |
| |
|
| |
| Ako se vracate na forum, javite nam se ovde! | |
|