| Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) | |
|
+14RAFA THE KING Rafa 4ever Kaćka#94 rafalicious *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* ***Inče*** fan tenis *Joansie* milica y rafa sonjica93 FairyQueen *Anja* *~*tasha Nadalcica*~* 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pet Avg 15, 2008 7:43 pm | |
| E, pametna nam Jowa... Ozbiljno, Davydenko i Ana... NIje to tako lose.. | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Ned Avg 17, 2008 6:31 pm | |
| Davidenko i Ana definitivno...nmg da pisem ovde razloge ne bih da se svadjam sa clanovima koji vole anu...izmedju ostalog i ovo sto ja kaia navela...a ima jos razloga...mnogo ih je. | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pon Avg 18, 2008 3:27 pm | |
| Kaia, nisam mislila da ti treba da se udaš za svog najboljeg druga, udaj za kog god hoćeš.... A o Novaku i Šarapovoj se još odavno pisalo kako se ''druže'' ako razumeš šta hoću da kažem... A i baš su lep par. | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Ned Sep 07, 2008 12:11 pm | |
| Batalite sad malo i Anu i Mashu, dajte neke druge : ) | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Ned Sep 07, 2008 1:59 pm | |
| Ja bih Haasa i Mouresmo,mnogo lce,,ali ona to ne bi volela !!! I | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Ned Sep 07, 2008 8:52 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Sep 09, 2008 10:02 pm | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Sre Sep 10, 2008 6:54 pm | |
| rafalicious dusho o chemu prichash? opet neke mentalne smetnje il je neko briso postove?
ja bih sparila Anu i Fisha | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Sre Sep 10, 2008 8:28 pm | |
| Kod mene mentalnih smetnji nema, za tebe ne znam....
Evo sad mi pade na pamet kako bi bio lep par Kuznjecova i Stepanek. Ne zna se ko je ružniji. | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Sre Sep 10, 2008 8:40 pm | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Sub Sep 13, 2008 8:58 pm | |
| Masha&Monfils..... on je tako sladak a ona je prelepa... | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Ned Sep 14, 2008 12:47 am | |
| Oni bi bili bas lep par,mali kontrast ali dobro,hehe!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pon Sep 15, 2008 11:46 pm | |
| Ona plava, a on crnac, da bili bi kontrast...ali lep kontrast! On je meni mnogo simpa i zabavan, ali ipak ako gledamo realno, Maša je mnogo lepa za njega. | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Sep 16, 2008 3:09 pm | |
| Da,isitna,hehe!!!Meni je on mnogo smesan a ona mnogo lepa !!! | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Ned Maj 31, 2009 11:54 pm | |
| anu i novaka | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Ned Maj 31, 2009 11:57 pm | |
| Anu i Rafu,Noleta i Mašu i JJ i Jamia Murray-a...LOL...:) | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pon Jun 01, 2009 12:02 am | |
| neeee,ana i nadal,bljak nole i maša,mooze i to xDDD a koliko znam andy-ev brat jamie je spopadao JJ,tako da mislim da mu se ne bi dopala twoja zadnja kombinacija inča | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| |
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pon Jun 01, 2009 12:49 pm | |
| Meni su Jamie i JJ totalno sladak par, i stvarno mi je žao što zaista nisu par. | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pon Jun 01, 2009 4:00 pm | |
| - *Joansie* ::
- Meni su Jamie i JJ totalno sladak par, i stvarno mi je žao što zaista nisu par.
I meni...:( | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pon Jun 01, 2009 6:20 pm | |
| Meni su npr Gulbis i Kirilenko lep par...Pogledajte samo kako su slatki...:) | |
|
| |
Luka Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pon Jun 01, 2009 10:37 pm | |
| Nole i Masha. Na AO, RG i wimb, Prošle godine su postigli isti uspjeh.
Jeca i jamie | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pon Jun 01, 2009 11:06 pm | |
| - Luka ::
- Nole i Masha. Na AO, RG i wimb, Prošle godine su postigli isti uspjeh.
Jeca i jamie Slažem se...:) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) | |
| |
|
| |
| Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) | |
|