| Za koga navijate? | |
|
+10*Punk_Princess* **Djuki**# *Joansie* rafalicious ivanna<3 Rafa sonjica93 Perkica *Anja* *Certified Nadal addict* *~*tasha Nadalcica*~* 14 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Za koga navijate? Ned Apr 13, 2008 12:47 am | |
| Partizan, Zvezda ili neko treci...
Ja navijam za Partizan... | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Za koga navijate? Ned Apr 13, 2008 10:43 am | |
| | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate? Ned Apr 13, 2008 12:45 pm | |
| | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate? Ned Apr 13, 2008 1:01 pm | |
| | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate? Ned Apr 13, 2008 2:31 pm | |
| | |
|
| |
ivanna<3 Rafa Studiras sa Federerom/Henin!
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate? Ned Apr 13, 2008 3:36 pm | |
| Partizan, Zemun, Roma, Barselona, Celsi, a sad kad predje Ronaldinjo u Milan, onda cu i za njega da navijam.... E da i Espanjol.... Malo poduzi spisak, ali.... | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate? Ned Apr 13, 2008 5:05 pm | |
| Zvezda, a od stranih oduvek navijam za Real Madrid. | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate? Ned Apr 13, 2008 6:03 pm | |
| E i ja navijam za Real Madrid!!! A jel znas ko jos navija za RM?....RAFA!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Za koga navijate? Ned Apr 13, 2008 9:39 pm | |
| ZNAMO! JA NE GLEDAM FUDBAL...AL VOLIM REAL MADRID | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate? Ned Apr 13, 2008 9:42 pm | |
| Naravno da znam da je Real Madrid i Rafin omiljeni klub! Ja navijam za RM već dugo, jer je taj klub uvek imao sve najbolje i najpopularnije fudbalere, a među njima je bio i moj omiljeni, David Beckham! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate? Pon Apr 14, 2008 6:41 pm | |
| - rafalicious ::
- Naravno da znam da je Real Madrid i Rafin omiljeni klub! Ja navijam za RM već dugo, jer je taj klub uvek imao sve najbolje i najpopularnije fudbalere, a među njima je bio i moj omiljeni, David Beckham!
Takodje! Takodje, i za Milan navijam vec duuugi niz godina. A od domacih za Zvezdu, mada uopste ne pratim domaci fudbal. Liga sampiona je prava stvar!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate? Pon Apr 14, 2008 10:47 pm | |
| e ni ja ne pratim domaci fudbal....nego tek onako kazem zvezda ako me neko pita.....slazem se sa Joansie : LIGA SAMPIONA JE ZAKON!!!!!!!!!!!obozavam da gledam LS i nadam se da ce ove godine da osvoji Chelsea mada ne verujem jer igraju jos i Liverpool , Manchester i Barsa......tesko.....Zao mi je sto je Milan tako brzo ispao........ | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate? Pon Apr 14, 2008 11:37 pm | |
| Da, a proslogodisnji su sampioni. Nadam se da Manchester UTD nece osvojiti, jer me mnogo nervira Cristiano Ronaldo. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Za koga navijate? Uto Apr 15, 2008 6:35 pm | |
| Ja za Zwezdu,Milan, i Manchester | |
|
| |
| Naslov: Re: Za koga navijate? Sre Apr 16, 2008 12:08 am | |
| ja bih iz tvog niza samo Manchester izbacila.....xexe ali to je tvoje misljenje | |
|
| |
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate? Sre Apr 16, 2008 12:29 pm | |
| | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Za koga navijate? Sub Apr 19, 2008 10:25 am | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Za koga navijate? Sub Apr 19, 2008 10:59 am | |
| navijam za rafu nadala...hahahaha | |
|
| |
| Naslov: Re: Za koga navijate? Čet Maj 01, 2008 2:30 pm | |
| Jeste li gledali tekmu Chelsea - Liverpool? Bas je bila dobra...!!! A Manchester UTD - Barcelona? Tu je prvo poluvreme bilo zanimljivo, a onda je malo pocelo drugo da smara.
Sta mislite, ko ce osvojiti kup Lige sampiona? Ne znam zasto, verujem da ce Manchester! | |
|
| |
| Naslov: Re: Za koga navijate? Pet Maj 02, 2008 1:05 am | |
| Ja bih bas volela da Chelsea osvoji ove godine!!!!!Zasluzili su!!!!!
Nas fudbal uopste ne pratim ali kad me pitaju kazem da navijam za Zvezdu!!!!
U stranom fudbalu su mi favoriti MILAN I CHELSEA!!!!
KAKA I DROGBA ZAKON!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Za koga navijate? Pet Maj 02, 2008 1:33 am | |
| Mislim da ce Chelsea da osvoji trofej,a i volela bih!!!!!!!! :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Za koga navijate? Pet Maj 02, 2008 1:26 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Za koga navijate? Pet Maj 02, 2008 10:18 pm | |
| Chelsea je nekako tim drugaciji od drugih!!!Nije obican i stvarno kada vidim te igrace na terenu srce mi je puno!!!Svi se zajedno bore do poslednjeg atoma snage!!!Sjajni su!!! :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Za koga navijate? Sub Maj 03, 2008 1:28 am | |
| aha!!!!EXTRA SU!!!!!Najbolji je definitivno Drogba , a za njim i Lampard!!!!!!OBOZAVAM CHELSEA I BAS BIH VOLELA DA OSVOJE LS!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Za koga navijate? Čet Jun 05, 2008 3:48 pm | |
| Ja navijam za 2 osobe a to sy Rafa Nadal i Maria sharapova! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Za koga navijate? | |
| |
|
| |
| Za koga navijate? | |
|