| Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) | |
|
+14RAFA THE KING Rafa 4ever Kaćka#94 rafalicious *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* ***Inče*** fan tenis *Joansie* milica y rafa sonjica93 FairyQueen *Anja* *~*tasha Nadalcica*~* 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Sub Jun 14, 2008 11:41 pm | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pon Jun 16, 2008 6:28 pm | |
| Mozhe seki kako ne...
ee milice ja sa se razvela od Baggyja jer mi je priznao da se malo lozhi na tebe...eto ti!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Sre Jul 30, 2008 4:29 pm | |
| da i to dosta... aj back to topic
ja bih sparila Mashu I Rafu u dublu ...
Anu i Novaka(a mozhe i soderling,odlichno bi se slagali)-isti shljam | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Sre Jul 30, 2008 8:42 pm | |
| Kaia,Kaia Stepaneka si zaboravila on cesto igra dubl sa ,,Noletom" ili tako nesto sam cula | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Jul 31, 2008 12:02 am | |
| Ma ne bre... Hahaha Nole igra sam sa nasima iz reprezentacije... Hahah lol... Ali Ana i "Nole" bi mogli lepo... Isti su k'o sto rece Kaia... | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Jul 31, 2008 1:12 am | |
| Ja bih, recimo, sparila Šarapovu sa Stepanekom.... Extra par! :) | |
|
| |
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Jul 31, 2008 10:37 am | |
| Lol! Ali Stepanke je sa Vaidisovom.. Razlika je 10 godina... K'o kad bi se ja smuvala sa Rafom! Lol! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Jul 31, 2008 3:26 pm | |
| lol...ne ide mi masha sa shtepanekom on izgleda ko kreten a ona je lepotica... | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Jul 31, 2008 3:33 pm | |
| Ana & Rafa
Nole & Masha
Bili bi lepi parowi....heheee :haha: | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Jul 31, 2008 3:56 pm | |
| ja ne bi Anu sa Rafom posto je on preeevise lep za nju.... tj Rafa je previse lep za bilo koga sa WTA tour-a :) | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Jul 31, 2008 4:24 pm | |
| No, Rafa nikako sa njom! On je mnogo bolji od nje, ne zasluzuje ga ona. Ako bi Rafa morao da se spari sa nekim iz WTA Toura, to bi bila Masha. :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Jul 31, 2008 5:56 pm | |
| Neeeee, Maša mi nikako ne ide uz Rafu!
A da, Stepanek je sa Vaidisovom....onako lep čovek... :haha: | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Jul 31, 2008 6:43 pm | |
| ni meni ne ide masha sa rafom kazem ja lepo nijedna devojka sa WTA liste ne ide uz Rafu =) | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Jul 31, 2008 11:26 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pet Avg 01, 2008 9:45 am | |
| hehehe meni najvise idu Jelena i Janko =) Verovatno zato sto se oni druze pa su mi slatki zajedno... | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pet Avg 01, 2008 3:08 pm | |
| jeste JJ i Janko idu lepo a i JJ i Baggy isto | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Sub Avg 02, 2008 5:43 pm | |
| Slažem se da Rafa i Masha ne idu zajedno. Oni su oboje vrlo lepi, ali zajedno... nekako ne idu. Za Rafu mi je najviše Ana. | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pon Avg 04, 2008 2:34 am | |
| | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pon Avg 04, 2008 7:53 pm | |
| po meni se ana i rafa najbolje slazu.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pon Avg 04, 2008 11:23 pm | |
| Neee Rafa je predobar za nju! Za rafu je samo Xisca, oni su savrseni... | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Avg 05, 2008 2:52 am | |
| mi prichamo o WTA listi, mada xisca zaista ide najbolje...a Rafa je za anu predobar tako da je ona OUT odwno... Maha je lepa,zgodna i fina.....bass za rafy | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Avg 05, 2008 9:10 am | |
| Da! Masha mi najbolje ide uz Rafu, a Jeca mi ide sa Jankom. Oni su mi bas sweet. A N.Dj. moze slobodno sa Anom, oni su jedno za drugo, isti su. | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Avg 05, 2008 6:35 pm | |
| Ipak Maša ide više uz Đokovića, a s' obzirom na to koliko se njih dvoje i druže, ništa nije nemoguće... | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pet Avg 15, 2008 6:54 pm | |
| ^^^a kakwe ima wezze ko se druzzi sa tim ko sa kim ide??? bozze... znachi ja bih trebalo da se udam za naj druga po tebi ...
JOWANA mi je rekla da wam kazzem da bi ona sparila Davydenka i Anu... ne znam shto valjda jer oboje nishta ne rade tokom cele godine a nekako uspewaju da se odrzze na swojim isuwishe dobrim pozicijama...ha???!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pet Avg 15, 2008 7:13 pm | |
| Hahahaha....E soooper je to i ja bih njih sparila | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) | |
| |
|
| |
| Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) | |
|