| Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) | |
|
+14RAFA THE KING Rafa 4ever Kaćka#94 rafalicious *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* ***Inče*** fan tenis *Joansie* milica y rafa sonjica93 FairyQueen *Anja* *~*tasha Nadalcica*~* 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Maj 01, 2008 11:53 pm | |
| Zanimaju me vasa misljenja o teniskim parovima...Ko? S kim? Kako? Moguce? Nemoguce? | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Maj 01, 2008 11:56 pm | |
| Ja bi Jecu i Janka... to je definitivno :) | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Maj 01, 2008 11:57 pm | |
| Rafu i Mashu...dva nevidjena forhenda i brzina...bili bi najlespi dubl na svetu | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pet Maj 02, 2008 12:19 am | |
| Anu i Nadala!!!!!!Najlepsi par na svetu!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pet Maj 02, 2008 12:34 am | |
| - sonjica93 ::
- Anu i Nadala!!!!!!Najlepsi par na svetu!!!!!!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pet Maj 02, 2008 12:35 am | |
| E i Gaskea i Kirilenko... | |
|
| |
milica y rafa Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 40 Godina : 28 Location : u nadalovom zagrljaju Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 05.05.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Maj 06, 2008 12:03 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Maj 06, 2008 2:09 pm | |
| I feda i enan...razbijali bi....ne mogu da zamislim sta bi dva tako kompletna igraca napravila...JJ bih sparila sa Safinom... | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Maj 06, 2008 2:27 pm | |
| E da Jecu bi ustvari sa Safinom... Zato sto je Jeca rekla da joj je Safin najlepsi teniser :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Maj 06, 2008 2:37 pm | |
| a moze i ana i fed ana je pricala kako voli Feda... | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Maj 06, 2008 5:54 pm | |
| I Federer je rekao da mu je Ana omiljena teniserka... hehe ;) ;) | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Maj 06, 2008 6:01 pm | |
| bili bi oni dobar dubl...anin forhend i servis i fedov bekhend i kretanje i preciznost...i oboje imaju stabilnost...bili bi svakako dobar dubl | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Maj 06, 2008 7:27 pm | |
| - *sonjica93-future Ana #1* ::
- Anu i Nadala!!!!!!Najlepsi par na svetu!!!!!!
I Novaka i Tati Golovin. Ne znam zasto! | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Maj 06, 2008 8:15 pm | |
| A sa ATP i ATP sparila bih Rafu i Feda jer su stvarno dobitna kombinacija...A sa WTA i WTA Serenu i Venus | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Maj 06, 2008 10:03 pm | |
| E nisam je mislila da ih sparujete za dubl...nego ovako, da budu u vezi... | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Maj 06, 2008 10:16 pm | |
| pa ja sam i za to i mislila :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Maj 06, 2008 10:16 pm | |
| aha...e onda rafa i masha,jeca i safin,ana i fed... | |
|
| |
fan tenis Ucestvujes na ATP/WTA turniru!
Broj poruka : 197 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Jun 10, 2008 1:22 pm | |
| | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Jun 10, 2008 1:30 pm | |
| jamie murray i jj, ana i rafa, nole i sharapova. . . : )) | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Uto Jun 10, 2008 6:32 pm | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Jun 12, 2008 6:34 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Čet Jun 12, 2008 9:31 pm | |
| Naravno... | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Pet Jun 13, 2008 10:01 am | |
| Moze mene i jednog Rafu juniora... | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Sub Jun 14, 2008 1:38 pm | |
| xaxaxa al smo se swi ukopili el da seki i joansie? | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) Sub Jun 14, 2008 11:05 pm | |
| Da! Znaci Kaia, tebi Rafa senior, meni Rafa junior! Moze? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) | |
| |
|
| |
| Koga biste ``sparili`` sa ATP i WTA liste? :) | |
|