| navedite igrace koje ne volite! | |
|
+14**Djuki**# *I*Love*Rafael*Nadal* ~*ANA IWANOWIC*~ ***Inče*** *Punk_Princess* milica y rafa ivanna<3 Rafa *~*tasha Nadalcica*~* *Certified Nadal addict* *Joansie* FairyQueen *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *Anja* 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Čet Jun 12, 2008 7:21 pm | |
| NE PODNOSIM: 1. NOVAKA 2. ANU 3. SODERLINGA 4. TROICKOG 5. DAVYDENKA | |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Čet Jun 12, 2008 8:36 pm | |
| 1.NADAL 2.MAURESMO 3.SESTRE VILIAMS .........................VISE NIKO!!!! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Čet Jun 12, 2008 8:44 pm | |
| Novak Venus Wiliams Davydenka Jelenu Jankovic | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Čet Jun 12, 2008 9:32 pm | |
| 1. Nikolaj Davidenko 2. Serena Williams 3. Bob i Majk Brajan
JJ ne mrzim, ali sam sada ljuta na nju. To bi bilo to. | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Čet Jun 12, 2008 9:50 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Čet Jun 12, 2008 9:54 pm | |
| Jao, ima onaj jedan Rus, ne mogu da mu se setim imena, ali mi ide na nerve... | |
|
| |
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Čet Jun 12, 2008 10:04 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Čet Jun 12, 2008 10:24 pm | |
| E, ni on mi se ne svidja, al' on je Belorus... Igrao je protiv Zikija i Nestora na RG-u. | |
|
| |
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Pet Jun 13, 2008 12:24 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Pet Jun 13, 2008 5:09 pm | |
| Tursunov, sad se setih!!! I ima ovaj neki novi Amer, Mahut, ne svidja mi se. Deluje mi zlobno. | |
|
| |
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Pet Jun 13, 2008 9:14 pm | |
| Meni je on ne poznat, mozda sam ga zaboravila. Covece, kako izgleda zlobno. | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Sub Jun 14, 2008 12:08 am | |
| Ana Ivanovic Roko Karanusic | |
|
| |
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Sub Jun 14, 2008 1:13 pm | |
| Meni je on FUJ mamut! mada se owo hut ne chita! | |
|
| |
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Sub Jun 14, 2008 1:38 pm | |
| - *Anja* ::
- Ana Ivanovic
Roko Karanusic DADA!!! Tako je anjitze! | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Sub Jun 14, 2008 11:12 pm | |
| Oni koje ne volim: Andy Murray Vera Zvonareva Elena Vesnina Mardy Fish
A one koje organski ne podnosim, ne mogu da gledam ocima: Ana Ivanovic Novak Djokovic Robin Soderling | |
|
| |
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Pon Jun 16, 2008 6:29 pm | |
| meni je slichno kao seki likovi od kojih dobijam ospe: Novak,Ana,soderling a mozhemo dodati i youzhnog | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Pon Jun 16, 2008 8:51 pm | |
| ja ne podnosim Sodera i Nouvaka... | |
|
| |
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Sre Sep 10, 2008 6:55 pm | |
| Novaka prezirem,soderlinga takodje, fish mi ide na zhivce | |
|
| |
*I*Love*Rafael*Nadal* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 70 Godina : 29 Location : *with*Rafa*.....*in*my*dreams* Zasto volis tenis? : zato sto treniram tenis, i nrw zbog RAFE!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Sub Feb 28, 2009 8:42 pm | |
| Novaka i Anu najvise mrzim.... | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Sub Feb 28, 2009 9:01 pm | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Ned Mar 01, 2009 3:20 pm | |
| | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Ned Mar 01, 2009 8:09 pm | |
| andy murray-a ne mogu da smislim! a ne wolim i nadala i tsongu,ana me je pre nerwirala ali sada mi je ok | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Ned Mar 01, 2009 8:20 pm | |
| - Jackie ::
- andy murray-a ne mogu da smislim!
a ne wolim i nadala i tsongu,ana me je pre nerwirala ali sada mi je ok Hahahaha...... Ja Murray-a obožavam...... Kao i Tsongu....... A Rafu mryim kao i Anu...... | |
|
| |
ana t. Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 93 Godina : 28 Zasto volis tenis? : zbog ane ivanovic Koliko volis tennis? : Datum upisa : 10.05.2009
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Pon Maj 11, 2009 2:28 pm | |
| Ja ne volim sestre Williams , a pogotovo Serenu,Kuznjecova me nervira , izgleda mi kao musko . . . | |
|
| |
ana t. Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 93 Godina : 28 Zasto volis tenis? : zbog ane ivanovic Koliko volis tennis? : Datum upisa : 10.05.2009
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! Pon Maj 11, 2009 2:29 pm | |
| Ana me malo nervira , ali je lepa . Obozavam Nadala . . . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: navedite igrace koje ne volite! | |
| |
|
| |
| navedite igrace koje ne volite! | |
|