| Nowak Djokowic!!!! | |
|
+22RAFA THE KING Rafa 4ever ***Inče*** Kaćka#94 Perkica sofi993 sonjica93 *Anja* ...SuNsHiNe... *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* TENNIS FAN po991 *Certified Nadal addict* rafalicious FairyQueen JOVANA:) Rafa&me Maria Sharapova *Punk_Princess* **Djuki**# **Mizza** 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 8:09 pm | |
| Jeste li videli da je izasla postanska marka s njegovim likom?
Covek je 'ladno dobio postansku marku!!! OK, on je stvarno napravio cudo, jedan Srbin je treci teniser sveta, i ja sam njegov najveci obozavalac, on je moj omiljeni teniser, ali... Da nisu malo preterali? Znam da je Fed dobio svoju marku, ali osecam da ce Nole dobiti i spomenik, i ulicu i stvasta jos nesto. Jer nasi vole da se hvale njim, sto je potpuno glupo. Iskoriscavaju ga, u najgrubljem smislu reci!!! | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 8:19 pm | |
| nisam videla!!! aj postavi sliku!!! Nole vec ima svoju ulicu... Na Mokroj Gori ima "ulica Novaka Djokovica" | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 8:28 pm | |
| Da, ali mislila sam da ce dobiti neku siroku aveniju u Beogradu. Nemam sliku, videla sam u novinama. Udarna vest na sportskim stranama. | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 8:40 pm | |
| u kojim novinama? moram odma da ih kupim!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 8:49 pm | |
| Pa, to je jucerasnja vest, ako ne i pre par dana. Potrazicu fotku na netu! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 9:35 pm | |
| E ja ga stwarno obozawam, ali nowinari su preterali wishe...Swi se uxwatili za njega sada kada je treci, a gde su oni bili pre, on wec dugo igra tennis???? Smaraju wishe, swaki dan u nowinama mora neshto da pishe, a kada nekad u starosti ne bude najbolji niko ga se nece setiti, a kamoli i spomenuti... Sada ga dizu u zwezde, prawe swashta, a kasnije.... Ali takwi smo mi Srbi.....Mozda se nekima owo ne swidja, ali to je nasha istina... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 9:38 pm | |
| Mene najvise nerviraju oni klicni sto kada ih pitaju sta ce biti kada porastu oni kazu Novak Djokovic...meni je to uzas | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 9:51 pm | |
| @**Djuki**#, potpuno se slazem s tobom!!!
@Jowo, i mene to neverovatno nervira. Nervira me i sto sada gomila klinaca izlazi napolje i igra tenis. Ranije to nikada niko nije radio! Takvi su i moja mladja sestra i njeno drustvo. Ja nju jednom pitam: "A, napalili ste se svi na tenis, jer su Ana, Nole i JJ to sto jesu? Glumite da ste i vi oni?", a moja sestra mi odvali: "Pa, ja znam da igram tenis, za razliku od tebe!". MALO MORGEN, DRAGA MOJA!!! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 9:55 pm | |
| da a npr ako pitas te klince ko je bio John Mekinro bleo ce de te gledaju...mislim postovanje za Novaka Anu i JJ ali tenis se igra vec nekoliko vekova nije poceo sa Novakom | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 9:58 pm | |
| Da! Sta njima znace imena kao sto su Dzon Mekinro, Mac Vilander, Pit Sampras, Stefi Graf, Andre Agasi, Martina Navratilova, pa cak i Monika Seles i Boba Zivojinovic? Pojma oni nemaju! A kao vole tenis... | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 10:01 pm | |
| da znam.bila sam na excurziji tamo.A Djokovic se sve vreme poredi sa Fedom.Kao sad sam isti kao on , dobio sam marku....U fazonu : SAD SMO ISTI........dobar vic :haha: | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 10:04 pm | |
| Iskreno ja sam tenis pocela da gledam zbog Rafe ali svakako sam se informisala posle...Moj omiljeni stari teniser je Bjorn Borg i po meni on je naj teniser svih vremena...Mislim covek ima 6 RG i 5W...sta reci sem genius | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 10:13 pm | |
| ja sam tenis pocela da pratim za vreme RG-a prosle godine.Ana je igrala u cetvrt finalu.Tad sam je zavolela.....A prva reakcija kad sam videla Nadala rekla sam : Ko je ovaj majmun sto ima veliku glavu i oci ko kinez.....Ko bi rekao????WHO KNEW??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 10:17 pm | |
| Ja sam pocela da ga pratim 2004. godine, i to zbog Sharapove. Tada su Ana, Nole i JJ bili niko i nista. Tada sam i pocela da se informisem i najvise se divim Steffi Graf i Martini Navratilovoj.
Ali, spamujemo, zar ne? | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 10:21 pm | |
| pa malo....sto da ne????xexe | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 10:28 pm | |
| heh ja ga pratim vec vise od godinu dana...malo sam starija od svih vas sto se toga tice...ali respect za Joansie ona bas puno gleda | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 10:40 pm | |
| e nije samo Novak dobio markice vec i Ana, Jeca, Janko i Ziki (od tenisera) a dobice je i drugi sportisti.. makar sam ja tako cula na vestima.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 10:40 pm | |
| Ja sam videla samo za njega. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 10:45 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 10:46 pm | |
| Markica na kojoj bude Ana ce biti najlepsa! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 10:49 pm | |
| hahaha pa da...ja mislim da treba i Viktor da je dobije... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 10:53 pm | |
| slazem se i sa jednom i sa drugom | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 11:06 pm | |
| pa dobijaju je samo oni koji idu na olimpijadu | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Apr 07, 2008 11:26 pm | |
| Ja tennis, stwarno obb, i gledam ga zbog Mashe tj. zbog nje sam pochela da pratim tennis... A sad kod nas samo klinci shta rade ''Idem da igram tennis, ja cu kad porastem biti kao Nowak ili Kao Ana'' , to me uzasno nerwira... Ja sa bratom od tetke Acom, i njegowim drugowima josh odawno igram tennis i to uwek kad je lepo wrme, a sad ce neko da mi kaze da nemam pojma i tako to, tj. ima jedna bogaljka ne zna nishta o tennisu, a neshto je kao sad ona najbolja... dobro da ne spamujem wishe.... Da su nashi nowinari pratili swe nashe tennisere od pochetka owo sad ne bi bilo chudno..Ali poshto nisu, wec stwarno dosadjusu sa swim owim , bar meni.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! | |
| |
|
| |
| Nowak Djokowic!!!! | |
|