| Nowak Djokowic!!!! | |
|
+22RAFA THE KING Rafa 4ever ***Inče*** Kaćka#94 Perkica sofi993 sonjica93 *Anja* ...SuNsHiNe... *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* TENNIS FAN po991 *Certified Nadal addict* rafalicious FairyQueen JOVANA:) Rafa&me Maria Sharapova *Punk_Princess* **Djuki**# **Mizza** 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Nowak Djokowic!!!! Pet Jan 25, 2008 2:29 pm | |
| Owde pisite news o njemu...Ewo prwa news od mene Nole je pobedio Federera u polufinalu Australien opena!!!!!!!Swaka mu chast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Jan 25, 2008 4:51 pm | |
| Da, tako sam srecna zbog njega...:) | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Jan 25, 2008 5:34 pm | |
| | |
|
| |
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Jan 25, 2008 7:03 pm | |
| - **Djuki**# ::
- Da, tako sam srecna zbog njega...:)
| |
|
| |
Rafa&me Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 59 Godina : 29 Location : Sa Rafitom u k.......kaficu:) Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Jan 25, 2008 7:21 pm | |
| svaka mu cast...ali bilo bi lepse da sad treba da igra protv Rafe!!!:( | |
|
| |
JOVANA:) Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 13 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Jan 25, 2008 7:38 pm | |
| extra sto je pobedio!!!!!!!!
NAJJACI JE!!!! evo sada gledam snimak!!!!! SVAKA CAST!!!!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Jan 25, 2008 8:48 pm | |
| Ma i nije Fed nesto igrao...Ali Novak je u sustini igrao najbolje sto je mogao...Ajd neka bude pobeda je njegova...Ali nema mu spasa Tsonge... | |
|
| |
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Jan 25, 2008 10:00 pm | |
- Da, tako sam srecna zbog njega...:)
i ja ceo dan sam happy :) :) :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Jan 25, 2008 10:01 pm | |
| - Jowana ::
- Ma i nije Fed nesto igrao...Ali Novak je u sustini igrao najbolje sto je mogao...Ajd neka bude pobeda je njegova...Ali nema mu spasa Tsonge...
to cemo jos da widimo | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Jan 26, 2008 12:22 am | |
| Ako Tsonga bude igrao kao protiv Nadala (a nadam se da hoće) onda mu definitivno nema spasa. Ali ovaj uvek ima sreće pa me ne bi čudilo da se desi nešto i da Tsonga ne pokaže ni 30% svoje igre iz prošlog meča. :cheers: | |
|
| |
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Jan 26, 2008 12:54 am | |
| ja sad navijam za djokovica protiv tsonge NARAVNOOOOOOOO!!!!!!!.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Jan 26, 2008 4:01 am | |
| ja uwek nawijam za noleta :P :P :P | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Jan 26, 2008 10:42 am | |
| I ja nawijam za njega......NAPRED NOLE!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Jan 26, 2008 2:21 pm | |
| Ja ne nevijam za nikog...Imam ja mnogo omiljenih tenisera ali nema njih u finalu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Jan 26, 2008 3:20 pm | |
- I ja nawijam za njega......NAPRED NOLE!!!!!!!
| |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Jan 26, 2008 6:33 pm | |
| Pa dobro swako ima swog faworita :) | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Jan 27, 2008 12:56 am | |
| | |
|
| |
po991 Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 21 Godina : 33 Location : Munze Konza Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Jan 27, 2008 1:02 am | |
| Napred Nole kralju. Federer je gotov, sad ima frku od tebe. Vreme je za Grand Slam titulu... | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Jan 27, 2008 1:02 am | |
| Ali tsonga igra kao lood.... | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Jan 27, 2008 11:28 am | |
| Da znate shta sam ja uradila! Naprawila sam one plakate kao Allez Tsonga! Napisala neke pesmice i zalepila neke slicice, i naprawila sam francuske zastawe! Swaku zastawicu sam zakacila za neku sipku i da znate kako je sooper ispalo! + sam se obukla owako: plawa majca, ispod beli peshkir i crvena trenerka. Da znate kako sam loooda! :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Jan 27, 2008 2:41 pm | |
| e stwarno si crazy u pozitivnom smislu! ja cu kupiti shpansu zastavu za RG i ia da napravim plakate VAMOS RAFA! | |
|
| |
Rafa&me Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 59 Godina : 29 Location : Sa Rafitom u k.......kaficu:) Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Jan 27, 2008 3:13 pm | |
| - Rafaela ::
- e stwarno si crazy u pozitivnom smislu! ja cu kupiti shpansu zastavu za RG i ia da napravim plakate VAMOS RAFA!
pomocicu ti!;) | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Jan 27, 2008 3:29 pm | |
| Ljudi Novak osvojio AO pobedivsi Tsongu u finalu 4-6 pa dalje ne znam bila sam na priredbi nest 6-2 6-3 i na kraju 7-6...Ispravite me negde ako treba... | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! | |
| |
|
| |
| Nowak Djokowic!!!! | |
|