Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Nowak Djokowic!!!!

Ići dole 
+22
RAFA THE KING
Rafa 4ever
***Inče***
Kaćka#94
Perkica
sofi993
sonjica93
*Anja*
...SuNsHiNe...
*Joansie*
*AnY*SweeT*FairY*
TENNIS FAN
po991
*Certified Nadal addict*
rafalicious
FairyQueen
JOVANA:)
Rafa&me
Maria Sharapova
*Punk_Princess*
**Djuki**#
**Mizza**
26 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sledeći
AutorPoruka
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :
Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.02.2008

Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 11:24 pm

C, c, c... To se desi kada se roditelj zanese.
Ja, na svu srecu, nemam takve roditelje.
Ali, imam vise drugarica i drugova koje roditelji pritiskaju da ostvaruju dobre rezultate.
Kada dobiju neku nizu ocenu, oni se bukvalno plase da odu kuci!
Strasno je sto postoje takvi roditelji, koji svoje ambicije ostvaruju preko svoje dece!
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :
Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimePet Maj 23, 2008 11:32 pm

Da, u pravu si!
To je stvarno bolest!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeSub Maj 24, 2008 12:16 am

Takvima treba lecenje!!!
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Godina : 31
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeSub Maj 24, 2008 2:09 pm

Uzas!!!!Mene moji nikad nisu udarili zbog ocene.........TO BI BILO DEBILNO!!!
Mnogo se zanosi taj Srdjan!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
*Punk_Princess*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Punk_Princess*

Ženski
Broj poruka : 2288
Godina : 28
Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeSub Maj 24, 2008 10:39 pm

Ja sam oduvek mislila da je onaj Srdjan olos i vidim da nisam pogresila. Zaista ne znam kako mu moze pasti na pamet da uradi ovako nesto? Mislim da njemu ne bi skodio psihijatar...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tennis-forum.gooforum.com
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeNed Maj 25, 2008 2:28 pm

Djokovic za sada gubi sa 5:2!!!!xexexexexexexexexeexexex
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeNed Maj 25, 2008 6:11 pm

Ali je pobedio!

Bravo!!!
:)
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeNed Maj 25, 2008 7:31 pm

znam.....
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimePet Maj 30, 2008 4:57 pm

ŽURKA IZNENAĐENJA

Slavnom teniseru Novaku Đokoviću porodica i prijatelji tajno su napravili parti u popularnom klubu Inter moderna povodom dvadeset i prvog rođendana.

Najuspešniji srpski teniser svih vremena, Novak Đoković, proslavio je prošle nedelje dvadeset i prvi rođendan u beogradskom klubu Inter Moderna. Pred nastup na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, gde je uz pomoć Željka Joksimovića otpevao pesmu Beograde, Beograde, čime je ujedno i otvoren ovaj prestižni događaj, princ belog sporta veče je proveo veseleći se s prijateljima na žurki iznenađenja, koju su mu oni organizovali. Zabava je bila osmišljena i organizovana bez njegovog znanja, tako da, kada je kročio u lokal, nije ni sanjao šta će ga dočekati. Sve zvanice morale su da dođu do 21 čas, svetla su bila pogašena i kada je stigao, doživeo je pravu erupciju osećanja zbog svega što je video. Čim je ušao, svi su mu pritrčali da bi ga zagrlili i poželeli mu sve najlepše u sledećoj godini, da mu bude još plodonosnija na svakom polju, a pogotovo na poslovnom planu. Mladiću, koji nezaustavljivo grabi ka vrhu ATP liste, najlepše želje uputile su mu njegove kolege Janko Tipsarević sa devojkom Biljanom Šešević, Nenad Zimonjić u pratnji svoje tada još devojke, a sada supruge Mine Knežević, Predrag Danilović, Sanja Papić i mnogi drugi.

Najveselija od svih bila je Noletova devojka Jelena Ristić, koja se nije odvajala od svog voljenog, njegovi roditelji roditelji koji ga prate na svim putešestvijima i pružaju mu bezrezervnu podršku, otac Srđan, majka Dijana i njegova dva najveća fana i sledbenika, braća Đorđe i Marko. Goste su tokom večeri zabavljali pevač Saša Matić i Danijela Vranješ, a osim njih nastupio je i bend Femili orkestra koji svira na svim zabavama porodice Đoković. Veselo društvo uživalo je u vrhunskoj zabavi do ranih jutarnjih časova, a najzadovoljniji je bio, naravno, slavljenik, koji lepši poklon nije mogao ni da zamisli.

:arrow: Magazin Story, 27. maj 2008.
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
Jelena Jankovic fan forever
*Anja*

Ženski
Broj poruka : 1158
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 21.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimePet Maj 30, 2008 11:05 pm

"Sigurno ste već odavno digli ruke od nastavka serijala DNEVNIK, čiji je poslednji deo Nole napisao 10. januara! No, bio sam uporan u ubeđivanju naše teniske zvezde, i neposredno pred početak Rolan Garosa rekao Noletu da bi bio red da konačno napiše 11. dnevnik. Dobio sam obećanje, a realizacija istog stigla je vrlo brzo, već nekoliko dana kasnije. Hvala pariskoj kiši za to! :-) Uživajte u narednim redovima, koje je Nole specijalno za Vas napisao u prestonici Francuske!

---

Bonjour!

Pariz je mesto gde se trenutno nalazim... Grad ljubavi, romantike, avantura, istorijskih objekata i vrednosti, ali ne i fudbala (ove godine) :-)

Kao što ljubitelji tenisa već znaju Grand Slam traje dve nedelje i jako je iscrpljujuć (pogotovo u muškoj konkurenciji zbog tri dobijena seta)! Treba izdržati sate klizajući se sa nezgodnim specijalistima za šljaku (Špancima, Južnoamerikancima...). Zbog te činjenice, treba se vredno trenirati i dobro pripremiti, a za to je potrebno barem 4-5 dana ranije doći u mesto održavanja Grand Slam-a!

Boravio sam na kratko u rodnom gradu pre odlaska za Pariz, a dva glavna razloga su bila: poseta familije i prijatelja, i Evrovizija! S obzirom da sam prošle godine napravio veliko slavlje za svoj 20. rođendan, ove godine niti sam hteo, niti sam očekivao da će biti nešto tome slično... Međutim, tako nije razmišljala moja porodica... Oni su mi napravili "žurku iznenađenja" za rođendan i, verujte mi, JAKO su me prijatno iznenadili... Taj dan sam imao puno obaveza i treninga, kao što to obično biva kada sam u Beogradu! Svi ljudi koji su mi bliski su znali šta mi je porodica pripremila, ali niko ih nije odao... A ja nisam ni jednog trenutka u bilo koga posumnjao! Eto, toliko su bili dobri, ili pak sam ja bio mnooogo izgubljen! :-)

Uglavnom, završavao sam terapije i masaže u Wellness lend-u (dobra reklama, a?), i dogovor je bio da familijarno odemo na jednu večeru, jer nismo imali prilike da to ostvarimo već duže vremena... Sve je bilo po planu, došao sam na mesto zbivanja, sačekao me je stric... Kada smo bili ispred restorana, video sam da je sve unutra mracno, i u tom trenutku sam bio malo sumnjičav, ali nisam ni sanjao da ću doživeti takvo iznenađenje!

Prvo su buknule konfete i odmah izleteše fenomenalni igraci folklora, koji su me oduševili... Bilo je tu dosta muzike, pevanja, hrane, poljubaca, zagrljaja, zabave, ali ono što mi je ostalo najupečatljivije u sećanju je to što su na tom slavlju bili svi ljudi koji su meni dragi i bliski i koje bih pozvao da sam imao priliku (sa još par njih koji nisu bili u mogućnosti da dodju)! :-)

Prošao sam kroz dosta emocija i to veče mi je dalo snagu da nastavim, i samo se pozitivnog sećam...

I onda je došlo vreme Evrovizije...Ceremonija otvaranja i prvo polufinale! Manifestacija koja je ulepšala Srbiju i poslala pozitivnu sliku svetu o našoj zemlji... Imao sam tu čast da budem specijalan gost te večeri, da kažem par reči, i bacim "džinovsku" tenisku lopticu... Jedino mi je žao što nisam bio u mogućnosti da prisustvujem finalnoj večeri, koja je bila impresionirajuća!

Sve čestitke organizatorima!

Photo by David Horton

Na red je došao Pariz i 22. maj, rođendan... Iako sam bio u sred priprema, napravio sam sa trenerima raspored da imam barem pola dana slobodno, kako bi sa bratom i devojkom posetio prelepi Disneyland!

To je tek iskustvo i doživljaj za priču! Proveli smo oko 7 sati u njihovom parku i da smo mogli i da nije pao mrak, ostali bismo još toliko! :-) Sve što se tiče Disneyland-a je bajka i čim zakoračite u njihove odaje i parkove osećate se kao dete... Preporučio bih svima koju nisu tamo bili, da obavezno posete san svakog deteta - DISNEYLAND!

Nakupovali smo se poklona i kostima i sada će sva deca u našoj bližoj familiji izgleti kao njihovi omiljeni karakteri iz crtanih filmova i iz bajki! :-)

A da, što se tiče tenisa, ne ide loše... Pobedio sam u 1. kolu i nadam se najboljem! :-) Hehehehe...

Pozdrav iz kišovitog Pariza!

A plus tarde! "
Nazad na vrh Ići dole
http://jelenajankovic.forumandco.com/
Perkica
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Perkica

Ženski
Broj poruka : 1024
Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeSub Maj 31, 2008 12:00 am

Extra~!!!!!!!!
AJDE NOLE!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeSub Maj 31, 2008 3:42 pm

Super mu je blog... Poslusacu ga i prvom prilikom cu posetiti Diznilend (Boga pitaj kad ce to biti, ali bice jednom)!
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeSre Jun 25, 2008 7:40 pm

hahahha , Novak je izgubio u drugom kolu Wimbledona od Marata Safina sa 3:0!!!!!!toliko o tome koliko je dobar igrac!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeSre Jun 25, 2008 9:12 pm

Nije problem u tome da li je on dobar igrac ili nije. Mnogo vise je na psihickoj bazi.
Marat je dosao u mec rasterecen. Sem toga, on imao vremena da se spremi za Wimbledon.
Mrzi me da sad citiram Maratovu izjavu, ali je to mnogo pametno rekao.
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeSre Jun 25, 2008 10:01 pm

Meni je drago shto je Marat pobedio :) ....
Nowak nije uopshte lepo igrao, i Marat je owu pobedu zasluzio
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeSre Jun 25, 2008 11:32 pm

Joansie ::
Nije problem u tome da li je on dobar igrac ili nije. Mnogo vise je na psihickoj bazi.
Marat je dosao u mec rasterecen. Sem toga, on imao vremena da se spremi za Wimbledon.

Pa jeste da je Novak pod većim pritiskom, ali ako već zna da ništa nije sigurno i da može da se desi da izgubi, čemu one prepotentne izjave tipa ''Osećam da mogu daleko'', ''Osvojiću Wimbledon'' itd.

Aha, dobro osećaš... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeČet Jun 26, 2008 1:07 am

Pa da, to i ja kažem, što ne ćuti malo.
Ali ne! On zna da priča kako se Federeru poljuljalo samopouzdanje, kako više nije jak kao pre, pa kako on ima velikih šansi na Wimbledonu. A kad je bio Roland Garros pričao je kako mu šljaka sjajno leži, kako smatra da može da pobedi Nadala....

Toliko je umišljen da je to strašno! I sad rek'o kako ima veliko samopouzdanje pred Wimbledon, da će daleko dogurati...I uvek priča pred meč kako je u super formi, a onda kad izgubi kaže kako je umoran i psihički i fizički. Rolling Eyes
Čudo da nije predao meč... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeČet Jun 26, 2008 5:15 pm

rafalicious ::
Joansie ::

Pa jeste da je Novak pod većim pritiskom, ali ako već zna da ništa nije sigurno i da može da se desi da izgubi, čemu one prepotentne izjave tipa ''Osećam da mogu daleko'', ''Osvojiću Wimbledon'' itd.

Aha, dobro osećaš... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Tako sam i ja pricala posle kontrolnih... "Dobicu 5", a uglavnom bih tada dobijala 3 ili 4. icon_lol

No, nisam ja sad bitna. Istina je da mnogo prica. Mrzim kada ljudi tako pricaju unapred "Osvojicu", "Dobicu", "Pobedicu" itd. Daj, prvo to uradite, pa se onda hvalite, tada cete se hvaliti s pravom...

E, gledam ja danas "Zurnal" i tamo Anina slika na naslovnoj strani i neki naslov o njoj, a ispod "Novak Djokovic izgubio" ili tako nesto. A ja rekoh: "Sta, sada je Novak Djokovic? Vise nije Nole?"
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeČet Jun 26, 2008 6:32 pm

:haha: Da, u pravu si. Kad izgubi onda je strogo po imenu i prezimenu, a kad pobeđuje onda je naš Nole.

Mislim da ono što me najviše nervira kod njega je upravo to što mnogo priča, ali dobro valjda će mu i ovaj poraz pomoći da shvati šta je dobro, a šta ne. Jer bolje je da vodi računa o sebi i svojoj igri nego o tome kako je Federer mnogo slabiji.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimeČet Jun 26, 2008 10:18 pm

**Djuki**# ::
Slazem se sa Rafalicious
I ja isto. Volim njen nacin razmisljanja i skoro uvek se slazem s njom.
Valjda je sada naucio lekciju. Prvo skoci, a onda reci "hop"!
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimePet Jun 27, 2008 1:36 pm

jao ljudi procitajte ovo OBAVEZNO!!!!!!!ovo su neki postavljali na drugim forumima za Novaka :

OBAVESTENJE ZA SVE NOLETOVE FANOVE!!!

Iz vrlo pouzdanih izvora sam dobio informaciju da ce u ponedeljak 30. juna u britanskoj ambassadi biti odrzana svecanost povodom izdavanja jos jedne Novakove monografije "Kako sam popas'o londonsku travu".

Ja kritikujem Nola i kad pobedjuje jer me uzasno nervira njegovo ponasanje a posebno izjave pre i posle meceva tako da mi ovo sad dodje kao melem na ranu kad vidim koliko je istomisljenika pa makar i na jedan dan.

A za sve one kojima je komentar kako neko moze da navija za Nadala ili Federera pored Djokovica sledi objasnjenje:

1. Za Nadala sam poceo da navijem 2004 (kad je imao jedva napunjenih 17 godina) kad je igrao finale DAVIS CUPa u Sevilji protiv SAD-a tacnije Rodika (tad, mislim, drugog na svetu) i dobio ga sa 3:0. Tad Novak nije bio ni medju prvih 1000. I sta sad, ja posto sam iz iste zemlje kao i Novak, treba da navijam za njega koji sa pojavio prosle godine? (Hocu bas mi nesto seva)

2. Komentari poput Novak je promenio sliku o Srbiji u svetu. SMESNO!!! Vidim svi poceli nesto da nam pomazu zbog njega, boli bre njih uvo odakle je Novak. I sta to mene briga sto sad tamo neka baba Australiji ima lepo misljenje o nama.

Zato poznavaoci, koji prate tenis od dolaska Nola medju prvih 10, TISINA. Vratite se pracenju grupnih sportova koje ste pratili do prosle godine i prestanite da prosipate "pamet" o tenisu.

A ako Rafa sutra dobije Gulbisa (sto ce biti mnogo tesko a samim tim i dobar ispit za Nadala posto ovaj servira k'o nenormalan) verujem da osvaja turnir 80%.

I zato sutra VAMOS RAFA do kljucne pobede na ovom turniru.
(Djoka Novakovic, 25. jun 2008 20:36)
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimePet Jun 27, 2008 2:38 pm

Kako je dobar text! :D :D :D

Ovaj čovek definitivno čita moje misli! U potpunosti se slažem sa svime što je rekao!!! Svaka mu čast! :kiss:
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimePet Jun 27, 2008 4:27 pm

Sto se tice ovog teksta, mene nije zasmejao. Ocarao me je. Covek je vrlo iskren i tekst mu je vrlo pametan. Najvise mi se svidja onaj deo kada kaze onima koji su poceli da prate tenis tek kada je Nole usao u top 10 da cute. U pravu je! Ja se secam, kada sam ja pocela da gledam tenis, Roddick je u tom trenutku izgubio prvu poziciju od Federera, Lindsay Davenport je bila najbolja na svetu, a pojavila se nova senzacija, Maria Sharapova... Od ovih nasih tada nije bilo nikoga!

Poslednji izmenio Joansie Torres dana Čet Avg 07, 2008 12:22 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimePet Jun 27, 2008 7:00 pm

Slazem se sa swima.....I najwishe me nerwiraju oni koji gledaju tennis ''od juche'' i sad stanu da mi sol pamet, uf...
Owaj text me je ocharao, potpuno je iskren, swaka chast ko god da ga je napisao... :D
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitimePet Jun 27, 2008 11:18 pm

mene je mnogo nasmejalo ono ``popasao travu``!!!!!!!znaci valjala sam se!!!!
inace covek je vrlo pametan , sad treba da vise volim Djokovica koji je juce dosao i poceo da se pravi kao da najbolje zna!??!?!?!?!?!!?ma aj pali!!!!!!Svi su oni cekali Djokovica da im objasni kako se tenis igra!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nowak Djokowic!!!!   Nowak Djokowic!!!! - Page 18 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Nowak Djokowic!!!!
Nazad na vrh 
Strana 18 od 22Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sledeći
 Similar topics
-
» Nowak Djokowic
» Nowak Djokovic

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: O teniserima... :: News-
Skoči na: