| Nowak Djokowic!!!! | |
|
+22RAFA THE KING Rafa 4ever ***Inče*** Kaćka#94 Perkica sofi993 sonjica93 *Anja* ...SuNsHiNe... *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* TENNIS FAN po991 *Certified Nadal addict* rafalicious FairyQueen JOVANA:) Rafa&me Maria Sharapova *Punk_Princess* **Djuki**# **Mizza** 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 12:50 pm | |
| pa da . lepo sam rekla , srpska posla.Cim vodimo odmah se opustimo....Ne znam da li ste gledali utakmicu Zvezda - Bayern , nasi su vodili sa 2 : 0 i krenuli da se zezaju misleci da ce ih dobiti.Medjutim u poslednjih 10 minuta utakmice oni nama zavale 3 gola......Sta ces.... | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 12:53 pm | |
| Djokovic je izgubio sa 7 : 1 u tie break - u.I taj jedan poen je osvojio na duplu servis gresku Andersona... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 1:49 pm | |
| Da gledala sam C.Zwezdu, izgubili su takooo glooopo.... | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 3:03 pm | |
| - **Djuki**# ::
- Pa dobro to moze swakom da se desi, sigurno se opustio nakon shto je oswojio prethodni turnir.....Meni je zao, ali nisam ljuta..
| |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 5:55 pm | |
| - *Anja 37* ::
- **Djuki**# ::
- Pa dobro to moze swakom da se desi, sigurno se opustio nakon shto je oswojio prethodni turnir.....Meni je zao, ali nisam ljuta..
Nisam ni ja... vise... Opusteno, mlad je on. | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 6:02 pm | |
| 7:1 u tie break-u???? :shokiransam: Pa kako je to moguće kad je on kralj tie break-ova Slažem se da može svakom da se desi, ipak su i oni ljudi. Mada je tačno i to da se opustio. | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 6:37 pm | |
| Ma da...ali to za tie break je stvarno cudno...Mislim koliko ih je samo osvojio...mozda je malo u padu forme???? | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 6:55 pm | |
| - rafalicious ::
- Slažem se da može svakom da se desi, ipak su i oni ljudi. Mada je tačno i to da se opustio.
Volim ljude s ovakvim stavom! :o Slazem se za to sto kazes, amiga! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 6:58 pm | |
| Ja mislim da uprkos svemu volela ja Novaka i Rafu ili ne svejedno uvek ali uvek treba biti ne pristasan...A ne odmah samo sto jos ne kazu izgubio je jer mu je otpala trepavica ili ga je bolela kosa!!!Mislim ne treba pricati nebuloze...izgubio jer je u tom trenutku njegov protivnik bio bolji od njega pa makar taj boljitak podrazumevao samo vec koncetraciju...Svaki turnir mec takmicenje treba dzoiveti po prinicpu ,,Neka bolji pobedi" | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 7:15 pm | |
| Tako je! A ovde u medijima stalno traze nekakve izgovore, i to me jaaako nervira. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 7:33 pm | |
| Ma da otpala mu trepavica pa nije video lopticu...ma hajdete molim vas pa nisun ljudi ovde maloumni | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 7:44 pm | |
| Ovakoje on rekao : ``Poslednje poene sam prokockao zato sto mi je pukla pertla`` :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 7:44 pm | |
| Sad je Djokovic izgubio 500 poena......Nadal mu odmice.... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 8:11 pm | |
| 500 poena , pa zashto toliko???? Sonjice sorry shto te isprawljam, ali owo je tachnio rekao: - U jednoj dugoj izmeni udaraca tokom poslednjeg gema, pukla mi je pertla. Naravno da neću u tome da tražim izgovor. Anderson je zaslužio da pobedi. Pokušao sam da se podignem posle gubitka prvog seta, ali bilo je očigledno da nemam svežinu za to - izjavio je srpski teniser. - Izgubio sam koncentraciju, ali nema problema, sve je to deo igre - rekao je Đoković na konferenciji za novinare. | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 8:35 pm | |
| - **Djuki**# ::
Sonjice sorry shto te isprawljam, ali owo je tachnio rekao:
- U jednoj dugoj izmeni udaraca tokom poslednjeg gema, pukla mi je pertla. Naravno da neću u tome da tražim izgovor. Anderson je zaslužio da pobedi. Pokušao sam da se podignem posle gubitka prvog seta, ali bilo je očigledno da nemam svežinu za to - izjavio je srpski teniser.
- Izgubio sam koncentraciju, ali nema problema, sve je to deo igre - rekao je Đoković na konferenciji za novinare. | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Mar 29, 2008 11:28 pm | |
| Izgubio je 495 poena jer nije odbranio titulu, a ona nosi 500 poena. Međutim pošto je igrao u drugoj rundi, ona nosi 5 poena, nije izgubio svih 500 nego 495. Sada će se razlika između njega i Nadala dosta povećati. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Mar 30, 2008 1:31 am | |
| ma ok je.Pa da i to puno.Em sto je Nadal prosao em sto dolaze turniri na sljaci.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Apr 05, 2008 12:35 am | |
| Imam obavestenje za Novakove fanove.Noak ce 5.4..2008. u Zmaj Jovinoj 11 u BG - promovisati svoju knjigu ``Moj prvi grand slam``Delice autograme.Ovo se odrzava u podne | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Apr 05, 2008 11:02 am | |
| To je danas. Ako neko bude isao neka mi kaze kakvi s utsici. ;) | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Apr 05, 2008 2:02 pm | |
| ja sam htela nego me mrzelo na kraju.Ogromna je guzva | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Apr 05, 2008 2:58 pm | |
| Ja htela da idem, ali nisam mogla... Imala sam neodlozne obaveze! Ali, bice jos prilika, ne brinem se!
Ovih dana je bio u Zvecanu, s decom koja su odatle. Pojma nemam sta su radili. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Apr 05, 2008 7:11 pm | |
| Novak neće braniti titulu u Estoril-u, koji se igra od sledećeg ponedeljka, da bi se pripremio za Monte Carlo, ali zato gubi 200 poena. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Apr 05, 2008 11:26 pm | |
| U JEEEEEE.200 POENA???EXTRA!!!SAD CE MU NADAL ODMMICI!!!!!BUAHAHAHAHAHA | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Apr 06, 2008 12:19 am | |
| Pa razlika će izaći na 1000, ja mislim. :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Apr 06, 2008 12:47 am | |
| pa 100%.xexexe.Bas mi je drago | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! | |
| |
|
| |
| Nowak Djokowic!!!! | |
|