| Nowak Djokowic!!!! | |
|
+22RAFA THE KING Rafa 4ever ***Inče*** Kaćka#94 Perkica sofi993 sonjica93 *Anja* ...SuNsHiNe... *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* TENNIS FAN po991 *Certified Nadal addict* rafalicious FairyQueen JOVANA:) Rafa&me Maria Sharapova *Punk_Princess* **Djuki**# **Mizza** 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Maj 11, 2008 6:48 pm | |
| - Joansie ::
- Nije bre 185. Sigurno je vise.
Razlika će biti 310 poena. Provereno. | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Maj 11, 2008 6:52 pm | |
| - I love Jelena Jankovic :) ::
- OSVOJIO JE :)
:) Mislim da njegovi neobozavaoci za ovaj mec mogu da kazu da ga je zasluzeno dobio. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Maj 11, 2008 8:47 pm | |
- I love Jelena Jankovic :) ::
- OSVOJIO JE :)
:)
Mislim da njegovi neobozavaoci za ovaj mec mogu da kazu da ga je zasluzeno dobio. | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Maj 11, 2008 10:09 pm | |
| | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Maj 12, 2008 1:01 am | |
| samo ne znam sta je tu zasluzeno kad su mu dva meca predata tako da , bukvalno , nije proveo ni 3h na terenu | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Maj 12, 2008 1:06 pm | |
| Vama je samo krivo sto se priblizio Rafi. U tome je fora. Da je bilo ko drugi osvojio turnir, bilo bi vam svejedno. I meni je zao sto Rafa nije odbranio poene, pa ne kukam. | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Maj 12, 2008 8:43 pm | |
| NAŠ MALI NOLE VELIKA SILA.......................... :) :D | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Maj 12, 2008 9:26 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Maj 12, 2008 11:44 pm | |
| Da li je vama jedina zivotna radost, posle Rafinih pobeda, da kritikujete ovog coveka? Da je Rafi neko predao meceve, bolelo bi vas uvo! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Maj 12, 2008 11:52 pm | |
| Pa...nije mi jedina, ali kad već pitaš jeste mi radost.
Problem je što Novakovi navijaći uopšte nisu realni, barem većina njih. Ja kad Rafa ne igra dobro slobodno to i kažem i kritikujem ga i kažem da mora da popravi svoju igru ili će u sledećem kolu od težeg prtivnika izgubiti. E...ali vidiš to Novakovi fanovi nikad ne kažu! On uvek igra fenomenalno, brilijantno, sjajno...čak i kad nema veze s' vezom. Da je kojim oslučajem neko drugi osvojio titulu na ovaj način, Fed ili Rafa ili bilo ko drugi, svi bi pričali u fazonu ma šta je ovaj uradio pa da zaluži titulu, ali kad je to NAŠ DRAGI NOLE onda nema dileme da je potpuno zaslužena.
E zbog toga želim da kažem šta mislim i da ga kritikujem, jer mislim DA OVU TITULU UOPŠTE NIJE ZASLUŽIO. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Maj 12, 2008 11:57 pm | |
| - rafalicious ::
- Pa...nije mi jedina, ali kad već pitaš jeste mi radost.
Ova me je izjava odusevila... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Ovako... ja zivim u jednoj zemlji koja se zove Srbija. Kao sto je svima poznato, Srbija je u haosu. Prija mi sto postoji neko ko zanje uspeh po svetu, a pritom radi ono sto najvise voli. Ja nemam priliku da to radim sada, ali u meni postoji nada da cu i ja jednoga dana tako. I iskreno, drago mi je kada imamo kvalitetne sportiste, jer volim sport. P.S. Slazem se ono za nerealnost Novakovih fanova. Tu si u pravu. Ja mislim da ja nisam medju njima, jer ja i sebe samu umem da ocrnim najgore moguce kada sam to zasluzila. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Maj 13, 2008 12:32 am | |
| SRPSKI TENISER U ITALIJANSKOJ PRESTONICI POBEDOM NAD VAVRINKOM OSVOJIO DESETU TITULU
Ako je uopšte i bilo dileme, više je nema. Novak Djokovic najbolji je svetski teniser u 2008. godini. Ove godine, on je osvojio 476 poena. Prate ga Rafael Nadal sa 410 i Rodžer Federer sa 290 poena.
Posle titula na Australalijen Oupenu i Indian Velsu, najbolji srpski teniser osvojio je još jedan trofej iz Masters serije, pobedom nad Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom u finalu Rima (2.270 000 evra) rezultatom 2:1 (4:6, 6:3, 6:3).
Pored pehara, pozamašnog čeka (360.000 evra) i toplog zagrljaja bivše šampionke Gabrijele Sabatini, Đoković je osvojio dodatnih 500 ATP poena, čime se značajno približio Rafaelu Nadalu, koji se nalazi na drugom mestu svetske rang liste. - Ovo je jedan od najvećih trofeja u mojoj karijeri. Volim ovaj turnir jer je vrhunski organizovan. Što se tiče finalnog meča, mislim da je ključna stvar ta što sam prave stvari radio u pravo vreme. Stanislasu svaka čast za sjajnu nedelju, čime je postao top 10 igrač. Veoma sam srećan zbog pobede, posebno jer uskoro počinje drugi Gren Slem turnir u sezoni - rekao je Đoković po završetku meča, oduševivši prisutnu publiku svojim sjajnim italijanskim naglaskom.
Srpski as se osvrnuo na plan koji je napravljen uoči sezone. - Kao ovogodišnje prioritete na šljaci izdvojio sam osvajanje ima i Rolan Garosa. Sada imam još više samopouzdanja pred velike turnire na šljaci, ali i na ostalim podlogama.
Novak nije pobegao od priče o Nadalu i Federeru. - Znam da će ponovo krenuti priče oko osvajanja prvog mesta, ali ja ne želim da se opterećujem time. Videćemo šta će biti, idem korak po korak. Svi su se navikli da Federer i Nadal igraju finale svakog velikog turnira. Mislim da se oni u glavi bore sa velikim pritiskom i velikim očekivanjima. Kao i u ovom finalu, i ja ću ubuduće morati da se borim sa ulogom velikog favorita. Ako zaista želim da ostanem na vrhu, moram da se naviknem na te stvari - rekao je Đoković.
S druge strane, finalista Rima Stanislas Vavrinka, po prvi put u karijeri ušao je među deset najboljih igrača na planeti. - Bez obzira na poraz, ovo je fenomenalna nedelja za mene. Ušao sam među deset najboljih tenisera sveta, što ovaj osećaj čini posebnim. Novaku mogu samo da čestitam, jer je bio bolji protivnik, čime je još jednom pokazao da igra sjajan tenis od početka godine - izjavio je Stanislas Vavrinka.
Početak meča nikako nije nagoveštavao da će Đoković poneti kući četvrti pehar iz Masters serije. Prilično tromo i uspavano delovao je srpski teniser, što je Vavrinka znao da iskoristi. Peti gem prvog seta pokazao se kao ključni, jer je Švajcarac bez mnogo problema oduzeo servis Novaku i prednost brejk sačuvao do kraja seta (6:4).
Vremena za kalkulisanje više nije bilo. Nole je morao nešto drastično da promeni u svojoj igri i pre svega da bude agresivniji kod riterna. Strpljenje, koje ga inače odvaja od većine svetskih tenisera, isplatilo se, pa je Srbin u šestom gemu prvi put uzeo servis protivniku. U narednim gemovima teniseri su osvajali svoje servis gemove, što je odgovaralo Đokoviću koji je drugu deonicu rešio u svoju korist sa 6:3.
Uvodni gem odlučujućeg seta pokazao se ključnim, jer je Novak već tu ostvario prednost i tako stavio pod svoju kontrolu dalji tok meča. Koliko je koncetracija trećeg tenisera sveta bila na visokom nivou najbolje svedoči podatak da Nole nije pružio protivniku nijednu brejk šansu u trećem setu. Švajcarac, koji je od starta poslednjeg seta bio pod stalnim pritiskom, konačno je poklekao u situaciji kada je servirao da ostane na turniru, pa je Đoković drugim brejkom u sezu zatvorio meč rezultatom 6:3, sa konačnih 2:1.
S. Vrakela
:arrow: 12. maj 2008, "Blic" | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Maj 13, 2008 1:26 pm | |
- rafalicious ::
- Pa...nije mi jedina, ali kad već pitaš jeste mi radost.
Ova me je izjava odusevila... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Ovako... ja zivim u jednoj zemlji koja se zove Srbija. Kao sto je svima poznato, Srbija je u haosu. Prija mi sto postoji neko ko zanje uspeh po svetu, a pritom radi ono sto najvise voli. Ja nemam priliku da to radim sada, ali u meni postoji nada da cu i ja jednoga dana tako. I iskreno, drago mi je kada imamo kvalitetne sportiste, jer volim sport.
P.S. Slazem se ono za nerealnost Novakovih fanova. Tu si u pravu. Ja mislim da ja nisam medju njima, jer ja i sebe samu umem da ocrnim najgore moguce kada sam to zasluzila. I ja živim u Srbiji i uvek sam navijala za naše sportiste i maksimalno ih podržavala. Ali sa Đokovićem je sve drugačije. Jednostavno, od prvog trenutka mi se nije svideo, a ta antipatija prema njemu izgleda da je sve veća iz dana u dan. Onda se pojavio i Nadal, zbog kog sam ja ustvari i počela da pratim tenis, mislim, najviše je zbog njega, mada mi se tenis kao igra veoma sviđa. On me je prosto osvojio i svojom igrom i ponašanjem dok me na drugoj strani Novak, čini mi se, sve više nervira. Ja ne osporavam njegov uspeh i priznajem kad on pobedi i osvoji turnir pobedama nad sjajnim teniserima, kao na primer u Montrealu prošle godine ili na Australian Openu ove godine, ali mi isto tako nisu jasni ljudi koji ladno pričaju i sada kako je sve bilo super, kako je on fantastično igrao, kad realno gledano uopšte nije bilo tako. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Maj 13, 2008 2:03 pm | |
| Dobro, necemo vise da se prepiremo oko toga... On je osvojio taj turnir, na koji god nacin, pehar je kod njega. Hajde da popusimo lulu mira! | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Maj 13, 2008 10:29 pm | |
| Stvar je u tome što smo mi SRBI!!!A svi znamo kakvi su to Srbi.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Maj 22, 2008 9:30 pm | |
| Znači ja sam znala da svakakvih ljudi ima, ali ovo je prevršilo svaku meru! Totalno sam zgrožena ovim što sam saznala. I to je još jedan razlog zbog koga mislim da još gore neću moći da podnesem ni Novaka, a pogotovu njegovu porodicu. Mislim, šta ovi ljudi umišljaju da su??? Da ne bih ja prepričavala, najbolje se uverite sami: http://www.pressonline.co.rs/vest.jsp?id=37087§ionId=44Odvratni su mi, svi do jednog!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Maj 22, 2008 9:53 pm | |
| OMG ja ne mogu da verujem...mislim ne volim ja djokovice ali ovo je svakako nesto sto nisam ocekivala od bilo koga...mislim uzas...ostala sma bez teksta | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Maj 22, 2008 11:11 pm | |
| o Boze....kakav KRETEN.....STVARNO SAM BEZ TEXTA......Koliki ti KRETEN treba da budes da bi to uradio....E taj njegov tata mi toliko ide na k**** da je strasno...mnogo se mesa u sve!!!!! Najveca provala koju sam cula bila je Djokovic za predsednika........hahahaha!!!!!!AJDE NE!!!!Debili , samo na svoje dupe misle.... Taj Srdjan je bas utripovao , mislim , on je Novaku za NAJJ unajmio telohranitelje.....Koji ce mu djavo telohranitelji kad ga svi ``obozavaju``??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Maj 23, 2008 12:10 am | |
| OMG... Ja caleta nikad nisam gotivila, keva i braca su mi bili uvek ok... Cale nekako uvek nadmen... Strasno je ako je ovo istino. Ali, posto su u pitanju novine "Press", cisto sumnjam. Svasta... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Maj 23, 2008 12:16 am | |
| iskreno ne bi me cudilo... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Maj 23, 2008 12:21 am | |
| Ono, "Kurir" i "Press" su nesto najgore sto se moze naci kod nas. Ali, taj cale izgleda nadmeno, tako da... ne znam, i moze i ne mora da bude istina. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Maj 23, 2008 2:26 pm | |
| JA Noletowog oca uopshte ne wolim....Ne bi me chudilo da je owo uradio :x | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Maj 23, 2008 4:01 pm | |
| Pa shta reci osim: primitivizam! Toliko su primitivni i nadmeni da nemam rechi! uopshte me ne bi chudilo da je owo istina, a sigurna sam da jeste! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Maj 23, 2008 10:34 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Maj 23, 2008 11:19 pm | |
| Nisu samo Press, ima i drugih izvora koji govore o ovom. Strašno!!!
Znate šta sam ja još čula? Da je on, svaki put kad bi Novak izgubio meč, dok je bio mlađi, naravno, udario mu šamar! Zamislite! Ali, kažem, ovo sam samo načula, ne znam dal je tačno, mada me i ne bi čudilo. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! | |
| |
|
| |
| Nowak Djokowic!!!! | |
|