| Nowak Djokowic!!!! | |
|
+22RAFA THE KING Rafa 4ever ***Inče*** Kaćka#94 Perkica sofi993 sonjica93 *Anja* ...SuNsHiNe... *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* TENNIS FAN po991 *Certified Nadal addict* rafalicious FairyQueen JOVANA:) Rafa&me Maria Sharapova *Punk_Princess* **Djuki**# **Mizza** 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 05, 2008 1:23 am | |
| nije tachno........lik bas oce da igra za srbiju :)
ma najbolje je ja i ti pored njix :D | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| |
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 05, 2008 3:37 pm | |
| hehe svidja mi se ta slika...Finale tog turnira je bilo VRH | |
|
| |
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 07, 2008 9:47 pm | |
| Nole is ill and Nenad has a temperature 39.It's awful!! but they will play at Davis cup SVI NASI SU BOLESNI!!! IZGUBICEMO!!! :( owa dwojica ce mozda i igrati ali janko ne igra:( owo je namestal;jka cudno je sto su swi bolesni | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 07, 2008 11:04 pm | |
| Da ih nisu Rusi pootrovali???Kako Hasa i Nemce proslog puta | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 07, 2008 11:06 pm | |
| I Novak i Nenad su bolesni??? Ali ja sam malopre gledala dnevnik, na kraju su javili da je Tipsarević bolestan, rekli su samo za njega. Novak igra sutra sa Južnijem, a posle njega Troicki sa Davidenkom, a Tipsa možda igra u nedelju dubl meč ako se oporavi od stomačnog virusa do tad, tako su rekli. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 07, 2008 11:08 pm | |
| Ja mislim da Dj moze da pobedi Juznjog...Troicki-Davidenko???Znamo Viktora i znamo koliko je talentovan a Davy je Rus...Lako se demoralis...Dubl???Ne znam dal mozemo zbog toga sto nam ekipa nije ,,uskladjena"...Davy-Dj Dj dobija... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 07, 2008 11:12 pm | |
| "Orlovi" baš malerozni! Cetvrtak, 7. februar 2008. 15:48
Tipsarević bolestan i povređen, Đoković i Zimonjić gripozni... Kako trenutno stoje stvari, srpski teniseri moraće da načine pravi podvig da bi u Moskvi od petka do nedelje pobedili Rusiju i plasirali se u četvrtfinale Dejvis kupa.
Najteža situacija je sa Jankom Tipsarevićem. Naš drugi reket povučen je sa žreba uz objašnjenje da ima zdravstvene tegobe, tačnije stomačni virus, ali Tipsarevića, prema saznanjima MONDA, muči i neugodna povreda.
"Čuo sam se sa Jankom, oseća jak bol iznad desnog kuka. To je povreda koja zahteva mirovanje, inače može da se ozbiljno pogorša. Mogao bi da zaigra u nedelju jedino ako rezultat bude 2:2, pa da stisne zube za odlučujući meč", izjavio je Pavle Tipsarević, Jankov otac.
Novak Đoković i Nenad Zimonjić uzdrmani su naletom gripa. Najstariji reprezentativac Srbije u četvrtak je imao temperaturu 39 stepeni, ali očekuje se da će do subote i dubl meča biti spreman da pruži maksimum.
Đoković, koji je bio planiran kao Zimonjićev partner u igri parova, najverovatnije će tog dana odmarati, kako bi sačuvao svežinu za nedelju i drugi singl meč. | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 12:53 am | |
| Recite mi da me zezate!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 1:06 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 1:08 am | |
| :cry: :cry: :cry: Neeeee!!! Valjda ce se oporaviti... Cak i da se ne oporave, ne mogu da ih krivim, nisu oni krivi sto su se razboleli... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 1:08 am | |
| da istina je bilo i na dnevniku...a i Novak je prehladjen | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 2:09 am | |
| owako nole je prexladjen primetila sam da je promukao zimonjic je juce imao temperaturu 39 a tipsa ima stomacni grip :( | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 10:20 am | |
| Jadni mi onda!!!!!! Pa kako cemo igrati! Ustvari vec smo igrali! koji je rez..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 1:15 pm | |
| nismo igrali sada je poceo prwi mec umesto noleta sa juznjim igra nenad jer nole ima temepraturu :( | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 3:51 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 3:56 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 4:11 pm | |
| :cry: :cry: I'm so sorry... :( Jadni Nole, zelim mu brzo ozdravljenje! | |
|
| |
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 4:21 pm | |
| axa izgubio ziki jooj | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 5:22 pm | |
| viktor ima sanse da pobedi ajmo viktore :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 5:49 pm | |
| Ajde Viki care!!!!!!!!!!Meni je Viki extra ali mnogo spamujem brate | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 08, 2008 5:52 pm | |
| ma sooopew je on :) owo je tema o DC a ne o Noletu :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 15, 2008 12:51 am | |
| Izgubio danas od onog France | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 15, 2008 11:23 am | |
| Bash shteta, ja sam samo gledala malo prwog seta | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 15, 2008 1:22 pm | |
| Ivin'te taj Franca se bese zove Florent Sera ja mislim... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! | |
| |
|
| |
| Nowak Djokowic!!!! | |
|