| Nowak Djokowic!!!! | |
|
+22RAFA THE KING Rafa 4ever ***Inče*** Kaćka#94 Perkica sofi993 sonjica93 *Anja* ...SuNsHiNe... *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* TENNIS FAN po991 *Certified Nadal addict* rafalicious FairyQueen JOVANA:) Rafa&me Maria Sharapova *Punk_Princess* **Djuki**# **Mizza** 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Feb 03, 2008 6:24 pm | |
| Pa ljudi Rafa i NOle su BF i ako jednom bude prilike Rafa ce sigurno doci ovde!!!!!! Sigurno u BG ali ce sigurno doci! NE brinite imacete prilike da ga upoznate!!!!!!! Sigurna sam!!!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Feb 03, 2008 6:45 pm | |
| Rafa je bio u BG kada je imao 17 godina | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Feb 03, 2008 7:16 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Feb 03, 2008 7:32 pm | |
| Da na to sam mislila! Pa ja sam u intervjuu cula da je Nole rekao da su onu good friends i da se sa njim najvise druzzi od tenisera! A mozda i nije tacno ako kazes! Ti svakako vise pratis RAfin zovot nego ja....... | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Feb 03, 2008 7:38 pm | |
| Sa Rafom da se najviše druži? Ma jok, izgleda da nije tako. Čak mislim da oni nisu uopšte u dobrim odnosima. :( U svakom slučaju možda Rafa jednog dana dođe u Srbiju, nikad se ne zna, mada su male šanse za to. :cry: :cry: :cry: | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Feb 03, 2008 8:12 pm | |
| Ma docice Rafa u Srbiju 100% a inace u dobrim odnosima su Nole i Rafa...Chitala sam jedan noletow interwju gde kaze kako je Rafa weoma dobar cowek i prijatelj.......... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Feb 03, 2008 8:28 pm | |
| Da slazem se sa tobom! Ta sam i ja isto citala!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Feb 03, 2008 8:33 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Feb 03, 2008 8:40 pm | |
| Majo! E jel smem da te pitam nesto, ali da mi iskreno odgovoris????? | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Feb 03, 2008 11:05 pm | |
| Nemojte da se ljutite, ali taj intervju o kome vi pričate je bio, rekla bih, za medije. On je izjavio kako je Rafa super lik, najveća faca, vrlo prijatan....... Za Feda je reko kako je on veliki džentlmen i veoma human... A inače, meni je poznato da se on ne slaže dobro ni sa Federerom ni sa Nadalom. Sa Fedom je to još od predprošle godine valjda, znam da je čak i Srđan pričao svašta, i da je bila neka, nazovi svađa. A i sa Rafom nije bio nikad nešto blizak, a od onih imitacija mislim da su u još gorim odnosima. Po onome što sam dosad pročitala i čula, mislim da ni Rafa ni Fed ne vole Đokovića, a meni je to normalno s'obzirom na izjave kakve Novak ponekad daje u vezi njih. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Ned Feb 03, 2008 11:12 pm | |
| Ma ok! Sto bi se boze ljutila! MA jok! Ja ne obracam previse paznju na to sta Rafa i Nole kazu! Ja sam skroz za Anu! Tako da ti to sigurno znas bolje od mene!!!!!! Bubim | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Feb 04, 2008 1:11 am | |
| neam pojma......znam da nole i federer nisu u dobrim odnisma a za rafu nema pojma....... | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Feb 04, 2008 1:47 pm | |
| Sa Rafom je u dobrim odnosima...Tj bio je pre imitacija...Ono kao jedino se nisu druzili zbog jezicke barijere...Inac i sam je rekao najbolji prijatelj na touru su mu Ancic i Ljubicic | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Feb 04, 2008 11:02 pm | |
| - A*N*C*H*I eS mI iDoLo ::
- Pa ljudi Rafa i NOle su BF i ako jednom bude prilike Rafa ce sigurno doci ovde!!!!!! Sigurno u BG ali ce sigurno doci! NE brinite imacete prilike da ga upoznate!!!!!!! Sigurna sam!!!!!
BF???????? ne bih ja bash tako rekla! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Feb 04, 2008 11:07 pm | |
| Ljudi, ne mozete ocekivati da oni budu prijatelji, pa oni su rivali, pre svega.
Inace, Nole je sinoc imao svoju zurku u klubu "Reka", i tamo su svi mogli da ga slikaju sa svojom (grrr!) devojkom Jelenom. Inace, na zurci mu je bio i Kusta, i cela Noletova porodica. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pon Feb 04, 2008 11:50 pm | |
| - A*N*C*H*I eS mI iDoLo ::
- Ma ok! Sto bi se boze ljutila! MA jok! Ja ne obracam previse paznju na to sta Rafa i Nole kazu! Ja sam skroz za Anu! Tako da ti to sigurno znas bolje od mene!!!!!! Bubim
Pa rekoh!!!!!! Mozda samo tako govori!!!! Ja znam sta sam cula!!!!!!! :( | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 05, 2008 12:44 am | |
| Ok razumem vas obe...Naravno ne mogu biti najbolji amigosi jer treba da se bore za iste stvari...Ali i mogu da budu frugari...Rafa i Fed su primer...bas kao i Rodik i Blejk | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 05, 2008 12:49 am | |
| Upravo tako, Jowo, o tome pričam! E jel bi mogo neko od Novakovih fanova (pošto verovatno više pratite njegove izjave) da kaže jel tačno da je reko kako će možda igrati za neku drugu zemlju (promeniti državljanstvo), a Srbija će mu uvek biti u srcu? | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 05, 2008 12:54 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 05, 2008 12:58 am | |
| Da, znam ovu sliku, već sam je videla.
Zašto ja nisam na Novakovom mestu??? :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 05, 2008 1:05 am | |
| xaxaxaxaxa sto ja nisam na rafinom mestu | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 05, 2008 1:11 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 05, 2008 1:14 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 05, 2008 1:19 am | |
| Ma ja ipak mislim da je bolje da ja budem na Novakovom mestu, nekako mi to lepše zvuči. Zezam se! Kad bismo mogle obe tamo da budemo pored njih, to bi bilo dobro, ali ovako.... :( A znači nije tačno da neće da igra za Srbiju? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! | |
| |
|
| |
| Nowak Djokowic!!!! | |
|