| kazi neshto vishe o sebi...... | |
|
+43vanja Sara NADAL ~*ANA IWANOWIC*~ *Anja* Jecika JJ No 1 AnnA ***Inče*** **Nadja** Kaćka#94 maJJa kaca993 Nadal mi bebe sofi993 Perkica laura_tennis fan sonjica93 Nevena ~ZiKi~DuLcE~ @n@ urosch Fan Noleta & Ane *cAtO* ...SuNsHiNe... Marta Efimova Lundgren matea Tasha'94 *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* Sanja The Best Forever **Mizza** Rafa&me Maria Sharapova Deja rafalicious kad_porastem_bicu_ana pijanistkinja AnaIvanovicFan **Djuki**# loveeee_TENNis <3 *Punk_Princess* FairyQueen *Certified Nadal addict* 47 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Feb 13, 2008 4:21 pm | |
| | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Feb 13, 2008 7:15 pm | |
| Welcome MArta!!!!! Uzivaj..... | |
|
| |
...SuNsHiNe... Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 32 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Feb 15, 2008 1:34 am | |
| osim toga sto sam jako luda i toga sto na svetu nema osobe koja mi nije rekla da sam opicena, veoma sam zaljubljive prirode... nego, volim da slusam ex yu rock, obozavam ga, volim nesto malo hrvatskog popa, tipa Lana & Co... Volim da pisem pesme u slobodno vreme, da visim po raznim sekcijama u biblioteci i skoli, pogotovo u biblioteci tamo mi je cela ekipa... Takodje veoma volim da recitujem, prosle godine na poklon sam dobila pesmu JA SE ZOVEM VANJA, od jednog pesnika, i osvojila plasman na republicku smotru recitatora... Na takmicenja idem samo iz jednog razloga, vazno mi je dobro zezanje koje je na njima nezaobilazno... Ne volim kad neko vice ili me tera da radim nesto, volim da se inatim i veoma sam gadna u tome. Ponekad sam, nerado priznajem, egoista sto cesto i mene zacudi no dobro... Zaljubljena sam u jednog sasavog stvora vec sedam meseci i tako to... Trenirala sam karate ali sam se tako zestoko posvodjala sa trenerom da vise nisam otisla ni na jedan trening, razlog svemu tome, dok su svi napredovali, on je mene terao da radim s nekim klincima, kad sam se rekla da mi vise ne pada napamet da radim s njima, on je poceo da me trenira kao pokazni dzak... Nisam htela vise da cujem za taj klub... nego, nisam ja tako losa kao sto neki misle da jesam, kada je neko ok prema meni uvek sam tu za njega, ali kad me neko namerno provocira ili nervira ne znam za sebe, vise puta sam se opasno potukla sa decacima i onim moje i onim starije godiste... Nije mi problem da napadnem i sto puta nekog jaceg od mene ako kojim slucajem pocne da mi maltretira ili zeza brata... Vezana sam za svoje prijatelje, i sve bih dala za njih... Toliko, ako sam vas smorila, sorry, nije mi bila namera... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Feb 15, 2008 1:38 am | |
| welcome znam te imas ona dva super foruma...Uzivaj | |
|
| |
Broj poruka : 32 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Feb 15, 2008 1:39 am | |
| tnx, ko si ti, ja nemogu da vam popamtim sve nick-ove | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Feb 15, 2008 1:44 am | |
| Ja sam Jovana..menjala sam nick | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Feb 15, 2008 1:47 am | |
| pa jovana duso jesi me zbunila, moram da palim zaspacu ispred kompa, ajd malo poseti crazy girls club please | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Feb 15, 2008 2:38 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Feb 15, 2008 2:43 am | |
| - ~medena 94~ ::
- pa jovana duso jesi me zbunila, moram da palim zaspacu ispred kompa, ajd malo poseti crazy girls club please
vazi :) | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Feb 15, 2008 11:18 am | |
| | |
|
| |
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Feb 15, 2008 2:53 pm | |
| - **Djuki**# ::
- Welcome :cheers:
| |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Feb 21, 2008 1:18 am | |
| | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Feb 21, 2008 3:53 am | |
| - Maria Sharapova ::
- **Djuki**# ::
| |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Feb 21, 2008 2:25 pm | |
| - **Djuki**# ::
| |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Feb 21, 2008 2:27 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Feb 21, 2008 2:48 pm | |
- tnx, bas ste super
I ti si | |
|
| |
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Feb 21, 2008 6:50 pm | |
- tnx, bas ste super
xexex nema na chemu i ti si :) | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Feb 21, 2008 11:23 pm | |
| - It's me...Maya... ::
- ~medena 94~ ::
- tnx, bas ste super
xexex nema na chemu i ti si :) | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Feb 22, 2008 5:38 pm | |
| - Joansie ::
- It's me...Maya... ::
- ~medena 94~ ::
- tnx, bas ste super
xexex nema na chemu i ti si :) :bom: kad su prema meni ok, i ja sam prema njima, u suprotnom... lol, hvala sto ste superiska... | |
|
| |
*cAtO* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 86 Godina : 30 Location : tu negde... Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 26.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 26, 2008 12:05 am | |
| ja sam marijana iz zajecara 94 godiste! obozavam rebeldeway i camilu bordonabu...naravno i tenis! pogotovo novaka djokovica! ;) inace svi mi kazu da po karakteru podsecam na marizzu,ovako i jesam jaaaako luda i opicena,obozavam da se zezaaaaaam i to mnoooogo i da se druzim sa osobama koje mi odgovaraju! mana mi je impulsivnost! zbog toga mogu da povredim neke meni drage osobe... jako sam impulsivna,i lako se iznerviram i svadjalica sam! ali volim da pomazem drugima,cak mnogo puta (skoro uvek) rizikujem za druge! kod sebe volim svoj karakter a mrzim to sto grickam nokte.heh najvise mrzim to sto na prvi pogled delujem uobrazeno,TO NIJE ISTINA! to misle oni koji me ne poznaju...ko me upozna shvati da nisam ni priblizno... pozzzz za sveee.. | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 26, 2008 2:42 pm | |
| ma bre sta te briga sta drugi misle... | |
|
| |
*cAtO* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 86 Godina : 30 Location : tu negde... Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 26.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 26, 2008 10:26 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 26, 2008 11:35 pm | |
| Ma, *cAtO* vam je likusa zesca!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Feb 27, 2008 9:22 pm | |
| WeLcOmE nadam se da ces biti redowna :) | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Feb 27, 2008 9:30 pm | |
| - It's me...Maya... ::
- WeLcOmE nadam se da ces biti redowna :)
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... | |
| |
|
| |
| kazi neshto vishe o sebi...... | |
|