| kazi neshto vishe o sebi...... | |
|
+43vanja Sara NADAL ~*ANA IWANOWIC*~ *Anja* Jecika JJ No 1 AnnA ***Inče*** **Nadja** Kaćka#94 maJJa kaca993 Nadal mi bebe sofi993 Perkica laura_tennis fan sonjica93 Nevena ~ZiKi~DuLcE~ @n@ urosch Fan Noleta & Ane *cAtO* ...SuNsHiNe... Marta Efimova Lundgren matea Tasha'94 *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* Sanja The Best Forever **Mizza** Rafa&me Maria Sharapova Deja rafalicious kad_porastem_bicu_ana pijanistkinja AnaIvanovicFan **Djuki**# loveeee_TENNis <3 *Punk_Princess* FairyQueen *Certified Nadal addict* 47 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 05, 2008 9:39 pm | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Feb 09, 2008 12:31 am | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Feb 09, 2008 3:38 pm | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Feb 09, 2008 4:01 pm | |
| nema na chemu...a sada da ne spamujemo | |
|
| |
Tasha'94 Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 24 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 10.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Ned Feb 10, 2008 1:22 am | |
| E pozz ja sam Tasha,'94. sam godiste,obozavam da gledam tenis,i ovaj forum je super,pa sam se zato reg. pa,ako vas nesh zanima,pitajte....mwa ;) | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Ned Feb 10, 2008 1:23 am | |
| welcome hwala sto si se regovala | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Ned Feb 10, 2008 1:24 am | |
| - Tasha&Dzoni ::
- E pozz ja sam Tasha,'94. sam godiste,obozavam da gledam tenis,i ovaj forum je super,pa sam se zato reg. pa,ako vas nesh zanima,pitajte....mwa ;)
Tasho, amiga! Soy yo, Marizza Eva! Welcome, nadam se da ce ti ovde biti SJAJNO! :) | |
|
| |
Broj poruka : 24 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 10.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Ned Feb 10, 2008 1:25 am | |
| Jaoooj,pa de si???Hvala ti,sigurna sam da hoce!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Ned Feb 10, 2008 1:27 am | |
| Ma, skroz sam zapostavila druge forume... Doci cu sutra na tvoj, OK? | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Ned Feb 10, 2008 1:28 am | |
| Ma nemas frke! ;) Samo da se mi cujemo,sad gde,nije bitno ;) | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Ned Feb 10, 2008 1:29 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Ned Feb 10, 2008 1:30 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Ned Feb 10, 2008 1:31 am | |
| OK, ali mi se samo pozdravljamo... | |
|
| |
matea Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 1 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Feb 11, 2008 10:39 pm | |
| hy, ja sam Matea i iz Zagreba sam! Idem u 8.razred po horoskopu sam vagica..hehe...obžavam tenis a naročito Rafu... volim čitati, izlaziti sa društvom, čokoladu... naravno pa tko nju ne voli..hehe trudit ču se biti redovna! ciao | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Feb 11, 2008 10:42 pm | |
| WELCOME Matea! Predstavi se u temi dobrodoshli! | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Feb 11, 2008 10:44 pm | |
| Welcome Matea...postajemo internacionalni forum :) | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Feb 11, 2008 10:45 pm | |
| - QueenCryBaby ::
- Welcome Matea...postajemo internacionalni forum :)
| |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 12, 2008 12:57 am | |
| | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 12, 2008 4:03 pm | |
| - Joansie ::
- QueenCryBaby ::
- Welcome Matea...postajemo internacionalni forum :)
| |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 12, 2008 9:31 pm | |
| | |
|
| |
Marta Efimova Lundgren Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 19 Godina : 31 Location : Holandija, Francuska, Rusija :-) Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Feb 13, 2008 2:00 am | |
| Ja sam Marta, Jovanina sestra od tetke... Rodjena sam 3.6.1993., u horoskopu sam blizanac/strelac... Zivim u Beogradu, osmi sam razred, nemam neki posebni hobi. Volim jezike, a narocito holandski i francuski.. Ne znam puno o tenisu ali se nadam da cu nesto od vas nauciti... Omiljeni glumci su mi Aleksandr Efimov, Sean Connery, Nikita Panfilov, David Suchett, Daniel Schuurmans, Jean Reno... Volim filmove "Sta se krije ispod", "Gladijator", "Posetioci", "Stena", "Leon profesionalac"... Od serija su mi omiljene "Westenwind" i "Adyutanti Lubvi". Od muzike slusam sve osim folka i teskog metala.. Volim knjige, a omiljeni pisci su mi Aleksandar Dima i Dzek London... Odlican sam djak i volim fiziku i srpski, a mrzim hemiju, biologiju i fizicko.. | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Feb 13, 2008 12:23 pm | |
| Welcome, Marta!!! I ja sam gledala "Adyutanti Lubvi" i volim Panfilova!!! Osecam da cemo se lepo slagati! Uzivaj na forumu! | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Feb 13, 2008 3:11 pm | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Feb 13, 2008 3:25 pm | |
| - It's me...Maya... ::
- WelcomE
| |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Feb 13, 2008 4:08 pm | |
| Welcome Marta...Joanise i ja imam osecaj da ce te se vas dve extra slagati... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... | |
| |
|
| |
| kazi neshto vishe o sebi...... | |
|