| kazi neshto vishe o sebi...... | |
|
+43vanja Sara NADAL ~*ANA IWANOWIC*~ *Anja* Jecika JJ No 1 AnnA ***Inče*** **Nadja** Kaćka#94 maJJa kaca993 Nadal mi bebe sofi993 Perkica laura_tennis fan sonjica93 Nevena ~ZiKi~DuLcE~ @n@ urosch Fan Noleta & Ane *cAtO* ...SuNsHiNe... Marta Efimova Lundgren matea Tasha'94 *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* Sanja The Best Forever **Mizza** Rafa&me Maria Sharapova Deja rafalicious kad_porastem_bicu_ana pijanistkinja AnaIvanovicFan **Djuki**# loveeee_TENNis <3 *Punk_Princess* FairyQueen *Certified Nadal addict* 47 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jul 28, 2008 10:20 am | |
| Dobrodošla! Dugo te nije bilo! :) | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Avg 02, 2008 4:27 pm | |
| Svima novima (ako ima takvih) - DOBRODOŠLI! Svima starima - PONOVO SAM TU!!! | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Avg 02, 2008 6:19 pm | |
| Joansie drago mi je shto si se vratila | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Avg 02, 2008 9:18 pm | |
| Joansie amigx bas mi je mnogo drago sto si se vratila silno si nam nedostajala ovde.....kissss | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Avg 02, 2008 10:31 pm | |
| jao Joansie, pa ti si ponovo tu!!! Ne znas koliko si mi nedostajala!!! Welcome back!! :):):) | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Ned Avg 03, 2008 12:58 am | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Ned Avg 03, 2008 12:59 pm | |
| Lepo je što si opet sa nama! | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Avg 04, 2008 1:22 am | |
| | |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Sep 23, 2008 10:38 pm | |
| welcome swim nowim clanowima!!! | |
|
| |
Nicoletto Igras na celendzerima!
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jan 07, 2009 9:32 pm | |
| Evo pošto sam ja ovdje nova i ja ću se predstaviti. Ja sam Nicole, iz Zagreba...imam 15 godina, rođena sam 8.8.1993. ( kao Roger:D ). Imam plavu kosu, visoka 176cm. Pratim tenis od svoje 11 godine a malo intenzivnije od prije 2,3 godine. Navijam za Mariu Sharapovu i JJ a volim i ostale Ruskinje, osobito Safinu. Od muških navijam za Rogera i Maria Ančića ( pošto sam iz Hrvatske ). Inače ne treniram tenis nego odbojku već 6. godinu a tenisom se bavim samo rekreativno. Veliki sam sportski fan, volim gotovo sve sportove pogotovo i ove zimske kao što su: ski skokovi ( Gregor Schlierenzauer ), alpsko skijanje i umjetničko klizanje. I šta još reći??? ......nadopisat ću kad se sjetim. | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jan 07, 2009 9:57 pm | |
| Uuuu... Nicole, imammo puno zajedničkih interesovanja! I ja sam trenirala odbojku i volim sportove... I obožavam skijaške skokove, Gregora Schlierenzauera, skijanje i umetničko klizanje! Jao, u Zagrebu je bilo EP ili SP u umetničkom klizanju (ne mogu da se setim koje tačno), ja mislim pretprošle godine... Jesi li možda bila? | |
|
| |
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jan 07, 2009 10:08 pm | |
| da naravno da sam bila!!! Bilo je prije godinu dana i bila sam na ženskom finalu i GALIII!!! Zauvijek ću pamtiti tu galu i Tomašov nastup:)) Jučer sam bila na skijanju ovdje u Zagrebu, bodrila našeg Ivicu na Sljemenu, ipak je to najbolja utrka u svjetkom kupu najbolja atmosfera, vjeruj mi nema tog osjećaja kao kad 20000 ljudi viče i navija iz sveg glasa....mislila sam da će se planina srušit...hahah....o ski skokovima sam ti već napisala nešto na " Dobrodošli " threadu. Ivica nažalost nije uzeo titulu Snježnog kralja, Grange je bio bolji za 0.05 sekundi........kad bolje razmislim trebala sam ga pogodit kad je skijao pored mene ( uh, sad sam baš zlobna ) | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jan 07, 2009 10:16 pm | |
| Blago tebi... U Beogradu je, od takvih "velikih" događaja, bukvalno bila samo Evrovizija, a biće sledeće godine Univerzijada. Stvaaaarno blago tebi... Gala klizača je svakako poseban doživljaj... Jao, pa ti si videla Evgenia Plushenka! Ja sam njegove nastupe mnogo volela... Skijanje sam gledala na HRT-u... Stvarno je delovalo sjajno. Mnogo mi je žao što je Lindsey Vonn pala, vozila je sjajno. | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jan 07, 2009 10:23 pm | |
| Da meni je bilo tako žao a već sam je zamišljala sa onom predivnom krunom....došlo mi je da plačem. Ja se zbilja ne mogu požalit sa sportska događanja ovdje, stalno se nešto događa, ili Davic cup, Fed cup ili odem pogledat rukomet...skijanje je svake godine, uskoro i ATP opet, zatim svjetsko prvenstvo u rukometu za 2 tjedna......više se ne mogu sjetit svega......ali stalno nešto ima inače ne bi mogla živjeti. | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jan 07, 2009 10:28 pm | |
| Stvarno blago tebi... I kod nas će u januaru biti Fed Cup, a u maju će biti ATP turnir (hvala Bogu)... A mnogo mi je žao što se niko ne seti da ovde organizuje takmičenje u klizanju, jer ovde stvarno puno ljudi voli taj sport. I naša Stara planina bi mogla da bude fantastičan ski-centar, jer su ovde zimski sportovi takođe vrlo popularni. Ali, niko da se seti da investira u to. | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jan 07, 2009 10:34 pm | |
| Da hvala Bogu da se popravlja:-)) Ni mi nismo imali ništa do Sljemena, imamo samo tu pravu stazu zato su Janica i Ivica uvijek bili čudo jer su postali olimpijsku pobjednici, svjetski prvaci i osvajači globusa u zemlji bez snijega i bez skijaških staza, spavali su u šatorima na snijegu jer nisu imali novca za plaćati stazu i hotele, jako su se namučili ali se sve isplatilo, Janica je jedna od najboljih svi vremena i kao Michael Phelps samo na zimskoj olimpijadi.....a Ivica je isto odličan. | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jan 07, 2009 10:41 pm | |
| Znam... Svaka im oboma čast. Kada bismo samo mi imali nekog kao što su Janica i Ivica... Neko bi se setio da investira u zimske sportove. Ovde se nije uopšte investiralo u tenis dok Novak, Jelena, Ana i ostali nisu napravili čudo. | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jan 07, 2009 10:47 pm | |
| Da to uvijek pokrene ljude, nažalost nikome to ne padne napamet prije. Mi ovdje nismo imali takvih problema sa tenisom jer smo uvijek bili dobri još od Gorana Ivaniševića i olimpijskih medalja iz Barcelone do osvojenog Wimbeldona i Roland Garrosa Ive Majoli, pa do osvojenog Davis cupa 2005. Imamo i sada sjajne tenisače Marin ima samo 19 a već je 23 na svijetu, Ančić bi bio puno bolji da ga tako ozljede ne muče a I Ivan i Ivo su super, jedino nam je ženski tenis u velikom zaostatku i u krizi. Vaš Nole, Anči i JJ su napravili čudo i svaka im čast na tome:-) | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Jan 08, 2009 1:52 am | |
| Da, Goran i Iva su uradili sjajne stvari... Iva je pobedila Martinu Hingis u njenom jedinom finalu na Roland Garrosu... I Hingisova više nikada nije stigla do RG finala. Meni se Marin Čilić dopada. | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Jan 08, 2009 11:12 am | |
| dobrodoshla. . . :0) josh jedan fan schlierenzauera. . . :0) i samnom imash dosta ionteresowanja. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Jan 08, 2009 12:26 pm | |
| super.....hvala Bogu da sam našla ovaj forum, zbilja je super:-) | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Jan 08, 2009 2:15 pm | |
| - ina loves wookie <3 ::
- dobrodoshla. . . :0) josh jedan fan schlierenzauera. . . :0) i samnom imash dosta ionteresowanja. . .
welcyy | |
|
| |
Xenia*** Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 1 Godina : 28 Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 17.01.2009
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Jan 17, 2009 1:03 pm | |
| cao ja sam kseniija...95 god..wolim jelenu.... p.s.imam 4um o jeci | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Jan 17, 2009 2:08 pm | |
| Dobrodosla Ksenija,nadam se da ces biti redovna i da ces uzivati!!! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Jan 17, 2009 2:18 pm | |
| welcome xenia. . . i ja se nadam da cesh uzhiwati. . . :0) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... | |
| |
|
| |
| kazi neshto vishe o sebi...... | |
|