| kazi neshto vishe o sebi...... | |
|
+43vanja Sara NADAL ~*ANA IWANOWIC*~ *Anja* Jecika JJ No 1 AnnA ***Inče*** **Nadja** Kaćka#94 maJJa kaca993 Nadal mi bebe sofi993 Perkica laura_tennis fan sonjica93 Nevena ~ZiKi~DuLcE~ @n@ urosch Fan Noleta & Ane *cAtO* ...SuNsHiNe... Marta Efimova Lundgren matea Tasha'94 *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* Sanja The Best Forever **Mizza** Rafa&me Maria Sharapova Deja rafalicious kad_porastem_bicu_ana pijanistkinja AnaIvanovicFan **Djuki**# loveeee_TENNis <3 *Punk_Princess* FairyQueen *Certified Nadal addict* 47 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Sanja The Best Forever Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 19 Godina : 30 Location : Srbija, Vojvodina, Srem, Sremska Mitrovica, Dekanac! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 22.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Jan 22, 2008 1:10 am | |
| Ja sam Sanja Blagojević. Idem u 7. razred t.j. imam 13 godina. Dolazim iz Sremske Mitrovice. Volim da pevam. Od časova u školi ne volim (ima da se nabraja): Matematiku, fiziku, biologiju, geografiju (manje-više), fizičko, likovno, tehničko. Volim: Srpski, engleski, informatiku, građansko i istoriju! Treniram atletiku u atletski klub "SREM" Vr.dobar sam učenik. U mom razredu svi su divljaci, i za taj razred ne može se čuju lepe reči......... Idem na izviđače.............. Tamo ima smorova a ima i sooper ljudi.......... Sviđa mi se jedna budala, kreten, ludak, idiot...... Rođena sam 19. maja 1994. godine u NS. Idem u osnovnu (manje više, svi beže sa časova) školu "B.P.Pinki" u 7 razred. Nemam mane, što se mene tiče, i na svetu najviše volim SEBE!!!!!!!!! Kažu mi da sam inteligentna (ponekad svađalica) ali inteligentna NRAVNO!!!!!! Ponekad volim da sam glavna, xexe, tako kažu, mada sebe vidim u drugom okviru. Kad završim 8 razred ići ću u Ekonomsku školu! "9. maj" | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jan 28, 2008 12:56 pm | |
| Hello ja sam Jelena '93 i z NS! Obozavam tenis!!!!!!! Omiljeni teniseri su mi Nole i Rafa a teniserke Ana i Marija!!!!!!! Volim da visim po forumia i da chatuje!!!!!!!!!!!! Od casova u skoli mrzom geografiju zbog moje debilne nastavnice, volim hemiju i muzicko!!!!!! Moja zivotna zelja jeste da upoznam Anu Ivanovic!!!! Ali ne da je vidim jer sam je vec videla, vec da je upoznam!!!! Ana je moj najveci idol!!!!!!!!! P.S. :santa: gays | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jan 28, 2008 2:26 pm | |
| I moj isto...Ona mi je idol a i volela bih da je upoznam | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jan 28, 2008 3:14 pm | |
| joj ja bix sharapowu i anu | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jan 28, 2008 3:59 pm | |
| jao meni je zhelja da upoznam Sharapovu i Rafu!! oni su mi omiljeni :clown: p.s dobrodoshle sanja i anchi | |
|
| |
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jan 28, 2008 4:04 pm | |
| - Jowana ::
- I moj isto...Ona mi je idol a i volela bih da je upoznam
WOW cool!!!! Pa mozda zajedno ispunimo zivotnu zelju!!! xexexexex | |
|
| |
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jan 28, 2008 4:51 pm | |
| waljda cete | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jan 28, 2008 5:15 pm | |
| - A*N*C*H*I eS mI iDoLo ::
- Jowana ::
- I moj isto...Ona mi je idol a i volela bih da je upoznam
WOW cool!!!! Pa mozda zajedno ispunimo zivotnu zelju!!! xexexexex ma hocemo kad tad :) | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jan 28, 2008 6:13 pm | |
| Da sigurno!!!!!!!!!! xexexexexex!!!!!!!!!!! :) | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jan 28, 2008 7:26 pm | |
| oki drzim wam palchewe | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jan 28, 2008 9:02 pm | |
| - MayaNole 93 :) ::
- oki drzim wam palchewe
takodje :) | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jan 28, 2008 9:39 pm | |
| - Rafaela ::
- MayaNole 93 :) ::
- oki drzim wam palchewe
takodje :) OK i trebala bi... | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jan 28, 2008 9:53 pm | |
| Ja hocu da upoznam Rafu i JJ! Hocu da ih upoznam.... | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Jan 29, 2008 10:41 am | |
| Jaoj ja sam se odusevila koliko je JJ lepsa u prirodi! PA ona je ljudi moji jako lepa! samo sto nekako drugacije izgleda na TV! Jako je lepa uzivo! Kda a sam je videla ja sam se odusevila!!!!!!! | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Jan 29, 2008 12:21 pm | |
| I ja isto! Videla sam je na NAJJ Srbije! Mnogo je bila slatka! | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Jan 29, 2008 12:45 pm | |
| Da jako! Bas je lepa!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Jan 29, 2008 1:47 pm | |
| Lepsa je uzivo...Ali i Anci je | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Jan 29, 2008 2:07 pm | |
| Da Anu niko ne moze da prevazidje ona je prelepa!!!!!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Feb 04, 2008 9:28 pm | |
| Ja sam Jovana, imam 14 godina, rodjena sam 30. januara 1994. Obozavam tenis, i volela sam ga i ranije, a ne tek od sada, kada su nasi teniseri poceli da osvajaju turnire i da budu vrlo uspesni. Obozavam muziku i glumu, volela bih da se time jednoga dana bavim u buducnosti. Omiljeni teniser mi je Nole, a Anu i Jelenu volim podjednako. Ma, sve ih ja volim! Narodnjake nikada necete cuti u mojoj kuci, ili bilo gde u mojoj okolini. :12: | |
|
| |
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 05, 2008 12:30 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 05, 2008 1:13 pm | |
| - Maria Sharapova ::
- welcome... :D
| |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 05, 2008 1:43 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 05, 2008 2:48 pm | |
| | |
|
| |
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 05, 2008 2:49 pm | |
| - Joansie ::
- Thank you very much...
nem na cemu :D :D | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Feb 05, 2008 9:34 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... | |
| |
|
| |
| kazi neshto vishe o sebi...... | |
|