| kazi neshto vishe o sebi...... | |
|
+43vanja Sara NADAL ~*ANA IWANOWIC*~ *Anja* Jecika JJ No 1 AnnA ***Inče*** **Nadja** Kaćka#94 maJJa kaca993 Nadal mi bebe sofi993 Perkica laura_tennis fan sonjica93 Nevena ~ZiKi~DuLcE~ @n@ urosch Fan Noleta & Ane *cAtO* ...SuNsHiNe... Marta Efimova Lundgren matea Tasha'94 *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* Sanja The Best Forever **Mizza** Rafa&me Maria Sharapova Deja rafalicious kad_porastem_bicu_ana pijanistkinja AnaIvanovicFan **Djuki**# loveeee_TENNis <3 *Punk_Princess* FairyQueen *Certified Nadal addict* 47 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Jun 19, 2008 9:29 pm | |
| ja sam irena i zhivim u subotici. rodjena sam 29.07.1990. pohadjam 3. razred gimnazije (prirodni smer). najwishe wolim fiziku, matematiku i informatiku, a mrzim logiku, istoriju i srpski. mnogo wolim da gledam serije, a omiljene serije su mi prison break i RBD. najwishe wolim da slusham rock muziku, a od izwodjaca najwishe wolim da slusham guns 'n' roses, justina timberlaka, nelly furtado i RBD. obozhawam noleta, jj i anu, a pored njih josh wolim i andy-ja murray-ja, ernesta gulbisa i sharapowu. pored tenisa josh wolim i fudbal, a omiljeni fudbaleri su mi fernando torres i alexandre pato. uhh bash sam se raspisala. . . to bi bilo to otprilike!! : ))) | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Jun 19, 2008 11:51 pm | |
| pa iako si odavno ovde..pozzz | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Jun 20, 2008 12:19 pm | |
| znam nisam imala nikako wremena da napishem neshto o sebi, jer sam imala mnogo obaweza oko shkole, pa sam sada kada se zawrshila shkola nashla wremena. . . | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Jun 20, 2008 1:59 pm | |
| ma bwe OK je...pozzic jos jednom | |
|
| |
AnnA Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 6 Godina : 95 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 3:07 am | |
| ja sam baba Ana... Pozdrav svima!!! | |
|
| |
JJ No 1 Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 43 Godina : 35 Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 23.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 3:14 am | |
| xxaxaxxaxaaaaaaa dobrodosla i ovde baba Ana.... pozzzzzzzz tece Boba..... :afro:
Poslednji izmenio JJ No 1 dana Sre Jun 25, 2008 3:26 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Broj poruka : 6 Godina : 95 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 3:19 am | |
| dobrodosla i ti tetka bobo | |
|
| |
Jecika Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 58 Godina : 37 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 3:21 am | |
| E ja sam Jelena....imam 20 godina....xa,xa mozete me zvati tetka Jelena ;) dolazim iz Kule...studiram ekonomiju u Subotici...ovisnik sam o tenisu i OBOZAVAM JELENU JANKOVIC :queen: :queen: :queen: eto ne znam sta jos da kuckam..... P.S. super su smajlici | |
|
| |
Broj poruka : 43 Godina : 35 Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 23.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 3:23 am | |
| :srbi: dobrodosla draga moja... teto!!! :haha: | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 3:24 am | |
| ej, cao tetka... nisam te ocekivala ovde... | |
|
| |
Broj poruka : 58 Godina : 37 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 3:25 am | |
| Hello i za baba Annu i za tetka Bobu | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 1:43 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 2:19 pm | |
| ej pozzz svim novim clanovima | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 4:59 pm | |
| Sve nove clanice - dobrodosle!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 8:20 pm | |
| joansie mislim da ima i clanova... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 9:08 pm | |
| I clanovi, naravno! Nego ja navikla na to da su na forumu uglavnom devojke... | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 9:24 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 10:51 pm | |
| hhmmmm Joansie dobrodosle nove clanice.... a ja? xexexxexeeeeeee salim se :geek: hvala vam za dobrodoslicu!!!! | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Jun 25, 2008 11:49 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Čet Jun 26, 2008 9:48 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Jun 28, 2008 12:27 am | |
| E hvala svima na dobrodoslici :kiss: | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Jun 28, 2008 12:39 am | |
| e nema na cemu Jecika... wt :kiss: | |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Jun 28, 2008 1:45 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Jun 28, 2008 6:01 pm | |
| - Jecika ::
- E hvala svima na dobrodoslici :kiss:
nema na cemu :) :kiss: | |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pon Jul 07, 2008 7:12 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... | |
| |
|
| |
| kazi neshto vishe o sebi...... | |
|