| kazi neshto vishe o sebi...... | |
|
+43vanja Sara NADAL ~*ANA IWANOWIC*~ *Anja* Jecika JJ No 1 AnnA ***Inče*** **Nadja** Kaćka#94 maJJa kaca993 Nadal mi bebe sofi993 Perkica laura_tennis fan sonjica93 Nevena ~ZiKi~DuLcE~ @n@ urosch Fan Noleta & Ane *cAtO* ...SuNsHiNe... Marta Efimova Lundgren matea Tasha'94 *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* Sanja The Best Forever **Mizza** Rafa&me Maria Sharapova Deja rafalicious kad_porastem_bicu_ana pijanistkinja AnaIvanovicFan **Djuki**# loveeee_TENNis <3 *Punk_Princess* FairyQueen *Certified Nadal addict* 47 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
@n@ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Mar 04, 2008 3:07 pm | |
| Nadam se da cemo se lepo druziti........ | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Mar 04, 2008 10:34 pm | |
| - @n@ ::
- Nadam se da cemo se lepo druziti........
| |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Uto Mar 04, 2008 10:43 pm | |
| - @n@ ::
| |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Mar 05, 2008 12:44 am | |
| - QueenCryBaby ::
- @n@ ::
| |
|
| |
~ZiKi~DuLcE~ Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 5 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 05.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Mar 07, 2008 6:55 pm | |
| Ola....Zovem se Zorana ali me vecina zove Ziki....Veliki sam ljubitelj RBD-a a najvise DULCE MARIE...........Mrzim sportove ali volim dagledam kako neko igra neki sport.....Od tenisera volim Anu i Jelenu........Za ljubitelje RBD-a meka se reguju na www.rebelde.azureforum.com :zaljubljen: | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Mar 07, 2008 7:19 pm | |
| | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Mar 07, 2008 8:12 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Mar 07, 2008 9:37 pm | |
| - It's me...Maya... ::
- Joansie ::
- Dobrodosla!!!
| |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Mar 08, 2008 12:15 am | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Mar 08, 2008 1:27 am | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Mar 08, 2008 2:27 pm | |
| - rafalicious ::
- Welcome!!! :)
| |
|
| |
~ZiKi~DuLcE~ Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 5 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 05.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Mar 08, 2008 4:44 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Mar 08, 2008 4:50 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Mar 08, 2008 6:39 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Mar 08, 2008 6:58 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Mar 08, 2008 10:55 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sub Mar 08, 2008 10:58 pm | |
| Owako ja sam Ana...Obozawam tenis,omiljena teniserka mi je Ana Iwanowic a omiljeni teniser mi je Nole...Obozawam RBD,Awril,Pink,Rihannu,Shakiru......... | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Ned Mar 09, 2008 1:07 am | |
| Pa welcome mada si ti ovde odavno | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Nevena Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 1 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Mar 12, 2008 11:04 pm | |
| Hi........Everybody!!!! :srbi: Ja sam Nevena Bozovic!!!!!Inace Jowankina drugarica.... Ne volim tennis bas toliko,ali zbog lude drugarke sve moras da ucinic. Ja se inace bavim muzikom,sviram klavir... :iloveyou: Pianno. Lepo pevam i ucestvovala sam na decijem eurosongu u Holandiji 2007 god,u Rotterdamu. kIsSssSsS ZA SVE CLANOVE OVOG FORUMA!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Mar 12, 2008 11:05 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Sre Mar 12, 2008 11:24 pm | |
| Ej Nevenka care caos bre!!!!!!! Naravno da ces da slusas drugaricu posebno kada je ovako dpbra i pametna kao JA...salim se | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Mar 14, 2008 12:24 am | |
| Ćao, Nevena! Welcome!!! :) | |
|
| |
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... Pet Mar 14, 2008 4:12 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: kazi neshto vishe o sebi...... | |
| |
|
| |
| kazi neshto vishe o sebi...... | |
|