| Rafa | |
|
+23Jecika Rafa 4ever ~*ANA IWANOWIC*~ Kaćka#94 ~Black Angel~ Nadal mi bebe Perkica *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa **Djuki**# *Anja* *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *Joansie* ...SuNsHiNe... rafalicious **Mizza** JOVANA:) Rafa&me *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* FairyQueen loveeee_TENNis <3 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Rafa Sub Nov 01, 2008 4:56 pm | |
| Kako stoje stvari izgleda da Rafa nece igrati ni u Shanghaiu ali to je ipak bolje jer ako igra a koleno mu jos uvek nije najbolje moze samo da napravi veci problem i onda sam za to da ne igra Shanghai!!!! VAMOS RAFA!!!!!!!!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Sub Nov 01, 2008 5:27 pm | |
| Š-T-A??? Neće igrati Šangaj??? | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Rafa Sub Nov 01, 2008 6:18 pm | |
| Vervoatno nece,Toni ne zeli da on igra a Rafa zeli tako da....Ja sam da ne igra ako mu se koleno ne oporavi u potpunosti a ako mu bude extra ako ne oseca nikakve bolove onda neka igra!!!!Ali ipak je bolje uopste da ne igra!!!! | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Nov 02, 2008 12:44 pm | |
| Znaci ja ne mogu recima iskazati koliko mi je zao!!! Naravno da sam za to da ne igra Shanghai, najbitnije od svega je da on bude zdrav! To mu je najvaznije!!!!! Bolje da on sto pre sanira povredu i da sledece godine nastavi sa dobrim partijama! VAMOS RAFA!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Nov 02, 2008 4:01 pm | |
| Bolje je, bre, da se oporavi sasvim pa onda da bude dobar u sezoni 2009, nego da sada igra u Šangaju i da napravi povredu samo još gorom... | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Nov 02, 2008 9:26 pm | |
| Još uvek ništa nije sigurno! Rafa sutra treba da ide kod svog doktora, pa će onda on i njegov tim odlučiti. Ja se još uvek nadam da nije ništa ozbiljno i da se može izlečiti za par dana. Baš mi ga je žao. VAMOS RAFA!!! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Nov 02, 2008 10:24 pm | |
| najbitnije je da se oporawi.....vamos Rafa!!!!!!! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Nov 02, 2008 10:58 pm | |
| - Tea ::
- najbitnije je da se oporawi.....vamos Rafa!!!!!!!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 03, 2008 1:47 am | |
| Slazem se,bolje da u 2009 godini odmah krene sa pobedama potpuno zdrav i spreman!!!Samo da je sve uredu sa kolenom!!!!
VAMOS RAFA!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 03, 2008 7:42 pm | |
| Ja sam danas citala u Blicu da je Rafa izjavio da ako bude mogao da igra, da ce birati da igra u Shangaiu ili u finalu Davis Cupa i rekao je da ako treba izmadju toga da bira da ce izabrati da igra za svoju reprezentaciju... Da se ja pitam ne bi ga pustila da igra ni na jednom od ta dva ali nije tako... | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 03, 2008 7:47 pm | |
| zna li iko je li Rafa isao kod doktora??? Sta mu je rekao??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 03, 2008 7:51 pm | |
| Jos nema nikakvih informacija na vb-u !!! Ja mislim da Rafa nece igrati u Shanghaiu ali da ce igrati DC!!!Ja mislim da ne bi trebalo da igra ni jedno ni drugo kao sto je Seki rekla!!! VAMOS RAFA U CAN DO IT!!!!! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 03, 2008 8:00 pm | |
| 2. novembar 2008.
Nadal je u Parizu zbog povrede kolena predao četvrtfinalni meč Nikolaju Davidenku, a kaže da mu je od završnog turnira godine važnije da igra u finalu Dejvis kupa u Argentini.
"Nadam se da ću ozdraviti, ali neću praviti nikakve ludosti zbog toga. Osetio sam jak bol tokom meča sa Davidenkom i više nisam mogao da igram", rekao je Nadal koji je Davidenku predao meč posle gubitka prvog seta sa 6:1.
Masters kup u Šangaju, na kom će se takmičiti 8 najboljih tenisera sezone, na programu je od 9. do 16. novembra, dok finale Dejvid kupa počinje 21. novembra.
"Moraću sve da proverim, ali mi je važnije da budem zdrav za finale Dejvis kupa. Mmislim da nije ništa ozbiljno. Nije to povreda koja bi me sprečila da igram 100 odsto u Šangaju", rekao je najbolji svetski teniser.
Ipak, mnogo manje optimizma pokazao je njegov stric i trenet Toni Nalal.
"U ovom trenutku razmatramo mogućnost da ne idemo u Šangaj. Više smo izvan Mastersa nego u njemu, jer nam je važno da se spremimo za finale Dejvis kupa. Važno je da razgovaramo sa lekarskim timom našeg saveza i čujemo njihovo mišljenje. U ovom trenutku mi se čini da ne idemo u Šangaj", rekao je Toni Nadal. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 03, 2008 9:09 pm | |
| RAFA NECE IGRATI U SHANGHAIU!!!
Drago mi je da je to resio jer da je igrao mogao bi da napravi samo jos vece probleme!!!!Nadam se da mu je koleno sada bolje!!!!
VAMOS RAFA CARE!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 03, 2008 9:25 pm | |
| i bolje je za njega da ne igra. . . | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 03, 2008 10:09 pm | |
| jel to 100%???? Samo da ga prodje to koljeno.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 03, 2008 10:30 pm | |
| Dada,sigurno nece da igra!!!Sada moze da se spremi za DC i za novu sezonu!!!!
VMOS RAFA!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 03, 2008 10:32 pm | |
| najwazhnije je da se on oporawi. . . | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Rafa Uto Nov 04, 2008 1:10 pm | |
| Meni je iskreno, lakse sada kada ne igra an Mastersu. Jeste da bi ja mnogo volela da ga gledam u Shangaiu, ali najbitnije je njegovo ZDRAVLJE, pa posle sve ostalo. , sada Rafa da nam se elpo oporavi i idemo u nove pobede! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Uto Nov 04, 2008 11:37 pm | |
| Rafa je danas bio kod lekara koji je potvrdio tendonitis!!!!I od sledece nedelje ce moci da trenira!!!!WOOHOOO!!!
VAMOS RAFA CARE!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sre Nov 05, 2008 9:00 pm | |
| pa koji ce tenniseri onda uchestwowati na zawrshnom masters turniru?? ako nece rafa. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Nov 06, 2008 12:13 am | |
| U jednoj grupi su Fed,Murray,Simon i Roddick a u drugoj ostali... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Nov 06, 2008 1:36 am | |
| Zdravlje na 1. mesto! Žao mi je što neće igrati u Šangaju, ali ima opravdan razlog...
05.11.2008: Nadal: Želim da igram u finalu DK
Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal obećao je da će uraditi sve što može, kako bi se oporavio od povrede pred finalni meč Dejvis kupa protiv Argentine.
Nadal je povredio desno koleno, zbog čega je morao da otkaže učešće na završnom Mastersu u Šangaju koji počinje u nedelju. Španac je, takođe, predao četvrtfinalni meč Mastersa u Parizu Nikolaju Davidenku.
"Sve ću učiniti kako bih učestvovao u finalu Dejvis kupa. Ako budem spreman 40 odsto - neću otići u Argentinu. Imam nekoliko dana da se oporavim i pokušaću pomalo da treniram", rekao je Nadal u izjavi za španski radio Marka.
Teniski savez Španije saopštio je u utorak da je Nadalu potrebno sedam dana odmora i terapija i da će prvi teniser sveta početkom sledeće nedelje obaviti konačne testove, kako bi se utvrdilo da li će igrati na finalnom meču u Mar del Plati.
Nadal je ponovo kritikovao kalendar takmičenja rekavši da je "vrlo loše organizovan".
"Teško je da teniseri održe igru na visokom nivou kada se takmiče po ovakvom kalendaru. Nisam rekao ne Šangaju, već moje koleno. Putovanje na Masters u ovom bi trenutku za mene predstavljalo veliki napor", dodao je Nadal.
Finalni meč Dejvis kupa igraće se u Mar del Plati od 21. do 23. novembra.
(B92)
Svaka mu čast, to je pravi patriota! Rafa bi mogao da drži lekcije iz "kako biti pravi patriota". | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Nov 06, 2008 11:55 am | |
| Mislim da je bolje da ne igra ni DC ali Rafa sigurno hoce jer zeli da igra za svoju zemlju!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rafa | |
| |
|
| |
| Rafa | |
|