| Rafa | |
|
+23Jecika Rafa 4ever ~*ANA IWANOWIC*~ Kaćka#94 ~Black Angel~ Nadal mi bebe Perkica *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa **Djuki**# *Anja* *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *Joansie* ...SuNsHiNe... rafalicious **Mizza** JOVANA:) Rafa&me *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* FairyQueen loveeee_TENNis <3 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Okt 19, 2008 1:37 pm | |
| Meni je više bilo svejedno ko će pobediti, samo sam više želela da se meč završi, nisam mogla više da gledam! Ipak, bilo mi je žao Rafe na kraju, mislim da mu je ovo bio, kako bih rekla, najteži poraz u karijeri, jer znam da svako voli da trijumfuje kod kuće... Svaka čast i Simonu, ipak je pobedio velikog tenisera na domaćem terenu. Mučenik se skroz izgubio kada je shvatio da je pobedio. | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Okt 19, 2008 2:05 pm | |
| NADAL ĆE NAKON SUSRETA S SIMONOM NAVIJATI ZA REAL PROTIV ATLETICAPrvi teniser sveta Rafael Nadal u subotu će (u 16 sati) igrati polufinale ATP turnira Masters serije u Madridu u kom mu je suparnik francuski teniser Gilles Simon. Nakon što je tri dana zaredom igrao u večernjem terminu, to vreme mu je u subotu jedino prihvatljivo jer će četiri sata nakon njegovog meča na Vicente Calderonu veliki gradski derbi igrati fudbaleri Atletica i Reala. Između pobeda u Madridu i komentara svojih mečeva, Nadal je vrlo rado odvojio minut kako bi se osvrnuo na fudbalski duel u kojem će svim srcem biti uz Real. "Vicente Calderon je možda i najteži teren za Real. Taj i Camp Nou, te će sigurno biti teško osvojiti sva tri boda. Atletico je sjajna ekipa i očekujem kao prvo zanimljivu utakmicu, ali istovremeno ću se moliti da pobedimo", rekao je Nadal misleći na Real Madrid kada spominje "mi". Već ranije se Nadal predstavio kao veliki ljubitelj fudbala, pa je tako celi boravak na ovogodišnjem Wimbledonu koristio za gledanje Europskog fudbalskog prvenstva na kom je Španija postala prvak. ( www.index.hr) | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Ned Okt 19, 2008 7:44 pm | |
| 19.10.2008 - RAFAEL NADAL - PRVI ŠPANAC U ISTORIJI KOJI GODINU ZAVRŠAVA KAO BROJ JEDANRafael Nadal prvi je španski teniser koji će kraj godine dočekati kao svetski broj 1. Nikada nijednom njegovom sunarodniku to nije pošlo za rukom, pa ne čudi njegovo oduševljenje. "Moj je cilj bio da postanem najbolji teniser sveta, važno mi je i drago mi je što sam u tome uspeo. Dočekati, ipak, kraj godine kao svetski broj 1 poseban je osećaj. Takođe mi je drago što sam time pridoneo španlskom sportu, španskoj istoriji i našoj velikoj teniskoj istoriji", kazao je Nadal. Zanimljivo, Nadal je nakon Johna McEnroea prvi levoruki teniser koji kraj godine dočekuje ispred svih ostalih tenisača. McEnroe je svoj uspeh slavio 1984. godine, Nadal, koji je ove sezone uz skort 80-10 osvojio osam ATP turnira, 24 sezone kasnije. Lista najboljih tenisera krajem godina: 2008 - Rafael Nadal (Španija) 2004, 2005, 2006, 2007 - Roger Federer (Švajcarska) 2003 - Andy Roddick (SAD) 2001, 2002 - Lleyton Hewitt (Australija) 2000 - Gustavo Kuerten (Brazil) 1999 - Andre Agassi (SAD) 1993, 1994, 1995, 1997, 1998 - Pete Sampras (SAD) 1992 - Jim Courier (SAD) 1990, 1991 - Stefan Edberg (Švedska) 1989 - Ivan Lendl (Češka) 1988 - Mats Wilander (Švedska) 1985, 1986, 1987 - Ivan Lendl (Češka) 1981, 1982, 1983, 1984 - John McEnroe (SAD) 1979, 1980 - Bjorn Borg (Švedska) 1974, 1975, 1976, 1977, 1978 - Jimmy Connors (SAD) 1973 - Ilie Nastase (Rumunija) ( www.index.hr) | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Okt 19, 2008 10:55 pm | |
| BRAVO RAFA CARE!!!Zasluzio je to u potpunosti!!!!!VAMOS RAFA!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Okt 20, 2008 12:20 pm | |
| Ako mene pitaš, on je već deo istorije, ne samo po ovome, već i po mnogim drugim stvarima... | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Uto Okt 21, 2008 3:49 pm | |
| Naravno! Zaista je za svaku pohvalu to sto je postigao sa samo 22 godine, neki igraci o ovome sanjaju toko citave karijere a on je to postigao za 5-6 godina... Svaka cast... | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Uto Okt 21, 2008 8:38 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Rafa Uto Okt 21, 2008 9:49 pm | |
| Da,svakako!!!!!
VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Uto Okt 21, 2008 10:04 pm | |
| ali to nije jedina stwar koju je rafa uradio owe godine. . . oswojio je roland garros, queens i wibledon. . . u istoj godini. . . shto niko u istoriji tennisa nije uradio. . . :0) swaka chast. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Uto Okt 21, 2008 10:20 pm | |
| Pa, ne samo to već i - zlatnu medalju na OI, Hamburg, Monte Karlo, Toronto i Barcelonu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Uto Okt 21, 2008 10:34 pm | |
| da. . . to je stwarno uspelo jako malo tenisera u istoriji. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sre Okt 29, 2008 7:33 pm | |
| Rafa je pobedio Serru ubedljivo!!!Igrao je suuuuuuper samo mu je pala koncentracija u drugom setu kod servisaa ali sve ostalo je bilo super takodje imao je i jako lepe poteze!!!! U sledecem kolu igra protiv Moniflsa,nadam se da Rafa nece imati velikih poteskoca!!!!
VAMOS RAFA!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sre Okt 29, 2008 7:40 pm | |
| Monfils jedino ima prednost domaće publike, što nikada nije preterano uticalo na Rafu. Ne verujem da će mu Monfils biti težak protivnik, iako je i on jedan od igrača u trenutnoj formi. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sre Okt 29, 2008 8:55 pm | |
| Da,slazem se sa tobom!!!!Rafi nece smetati publika kao sto nije ni danas sa Serrom!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sre Okt 29, 2008 9:25 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- Da,slazem se sa tobom!!!!Rafi nece smetati publika kao sto nije ni danas sa Serrom!!!!
Pa nema on ništa drugo što Rafa nema. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sre Okt 29, 2008 9:52 pm | |
| ne mogu da werujem da monfils igra sa rafom. . . :0( | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Čet Okt 30, 2008 10:10 am | |
| Ne verujem da ce Rafi smetati publika... .Ipak on zna kako je kada je publika protiv tebe, imao je takvih meceva a hvala Bogu on je psihicki stabilan i ne obazire se previse na to... A Monfils jeste jedan od igraca u formi, ali Rafa je u prednosti.. .Naravno nikada ne treba podcenjivati protivnika...... VAMOS RAFA! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Okt 30, 2008 3:19 pm | |
| Rafa danas igra prvi vecernji mec sto znaci oko 19:45!!!!Nadam se da ce biti super formi!!!
VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Rafa Čet Okt 30, 2008 9:28 pm | |
| Ajdeeeeeeeee Rafa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pet Okt 31, 2008 12:11 am | |
| BRAVO RAFAAAAAAAAAA!!!Pobedaaaaaa!!!!Igrao je fantasticno,kakve je samo poteze imao!!!!Igrao je extraaaaaa!!!
VAMOS RAFA!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pet Okt 31, 2008 1:01 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sub Nov 01, 2008 12:12 am | |
| Rafa je predao mec zbog povrede kolena,smrc,smrc,smrc,smrc!!!!Mnogo mi je zao zbog povrede!!!Nadam se da ce mu biti bolje!!!Mnogo sam se nervirao,gaah!!!!!Ali ovaj mec mu nista ni ne znaci jer pored ovako FENOMENALNE sezone..... VAMOS RAFAAAA CAREEEEE!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sub Nov 01, 2008 12:20 am | |
| Nadam se da nije u pitanju ozbiljna povreda... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sub Nov 01, 2008 12:52 am | |
| I ja se nadam tome!!!!!VAMOS RAFAAAAAAAAA!!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sub Nov 01, 2008 3:06 pm | |
| Tako mi je zao, nisam gledala mech....A ta powreda, ufff - *Joansie* ::
- Nadam se da nije u pitanju ozbiljna povreda...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rafa | |
| |
|
| |
| Rafa | |
|