| Rafa | |
|
+23Jecika Rafa 4ever ~*ANA IWANOWIC*~ Kaćka#94 ~Black Angel~ Nadal mi bebe Perkica *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa **Djuki**# *Anja* *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *Joansie* ...SuNsHiNe... rafalicious **Mizza** JOVANA:) Rafa&me *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* FairyQueen loveeee_TENNis <3 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sub Nov 08, 2008 2:27 am | |
| Dushica mojaaa... diwan je... toliko mi je krivo shto ga to boli da nemate pojma...dusha me boli kad chujem da on oseca bol... srce moje... samo da mu bude bolje... | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Sub Nov 08, 2008 1:04 pm | |
| Kaia znam kako ti je... Kao da i ja osecam taj njegov bol... Mnogo mi je tesko..... Ja bi volela da ne igrA DC ali mislim da ce igrati.... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Nov 09, 2008 3:10 pm | |
| 08.11.2008: Teniseri podržavaju Nadala
Najbolji svetski teniseri koji učestvuju na završnom Mastersu u Šangaju, izjavili su da podržavaju odluku Rafaela Nadala da odustane od turnira u Kini. Nadal je nedavno predao četvrtfinalni meč Masters turnira u Parizu zbog povrede kolena, zatim se povukao sa završnog Mastersa, koji je trebalo da bude poslednji turnir u sezoni, ali Španija će od 17. do 21. novembra igrati finale Dejvis kupa protiv Argentine. Nadalovu odluku podržali su Endi Rodik, Rodžer Federer i Novak Đoković. Teniser SAD Endi Rodik izjavio je u subotu da razume odluku prvog tenisera sveta da ne učestvuje na završom Mastersu u Šangaju, jer želi da se oporavi za finalni meč Dejvis kupa protiv Argentine. "Rafa je zaslužio pravo da izabere na kojim turnirima će da učestvuje. On, takođe, ima obavezu prema svojoj zemlji i članovima Dejvis kup reprezentacije", rekao je Rodik. Sa Rodikovom ocenom složio se i srpski teniser Novak Đoković. "Organizatori turnira u Šangaju nisu srećni zbog odustajanja prvog tenisera sveta, ali je Nadalova odluka potpuno razumljiva", rekao je Đoković. Drugi teniser sveta Rodžer Federer rekao je da nije razočaran Nadalovim odustajanjem. Poslednji Masters u sezoni u Šangaju počinje u nedelju 9. novembra. ( www.b92.net) Pa, naravno da podržavaju njegovu odluku, kada im je on jedan od najtežig protivnika! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Nov 09, 2008 5:04 pm | |
| Pa naravno da ga podržavaju kad im je mnogo lakše sad kad on ne igra u Šangaju. | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Nov 09, 2008 6:35 pm | |
| Slazem se!!!Mozda stvarno podrzavaju to iz drugog razloga mada cisto sumnjam!!!Vecina njih gleda samo da njima bude lakse!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 10, 2008 12:35 am | |
| Upravo to!
Rafa sutra (u ponedeljak) ide u Barcelonu kod doktora na još neka ispitivanja, pa ćemo već sutra ili prekosutra, najkasnije, saznali da li će igrati u Davis Cupu ili ne.
Nadam se, i molim Boga, da je sve u redu. Volela bih da čujem da se potpuno oporavio i da može da igra.
VAMOS RAFA!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 10, 2008 12:44 am | |
| Isto i ja,samo da sve bude uredu!!!!!
VAMOS RAFA CARE!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 10, 2008 8:38 pm | |
| RAFA JE ODLUCIO DA NE IGRA NI FINALE DC-A!!!!!!
Na neki nacim mi je mnogo drago sto nece da mi mogao lepo da se oporavi i odmori za sledecu sezonu a na drugi mi je zao sto ne igra!!!!
VAMOS RAFA CARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Nov 10, 2008 9:09 pm | |
| bash shteta za njega. . . a i za shpansku reprezentaciju. . . nadam se da ce uskoro biti bolje. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Uto Nov 11, 2008 12:04 am | |
| Jao, ja sam mnoogo zabrinuta. Mislila sam da nije toliko ozbiljna ova povreda, ali sada me je baš strah. A i naravno da mi je žao što neće moći da igra za svoju zemlju, znam koliko mu to znači. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Uto Nov 11, 2008 4:23 pm | |
| Nadam se da ce mu biti bolje!!!Za jedno 15 dana ce moci ponovo da trenira!!!Mislim da je doneo pravu odluku ali mi je ipak zao!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Uto Nov 11, 2008 11:52 pm | |
| Jako mi je žao... Jadni Rafa. Nadam se da će se brzo oporaviti. | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Nov 12, 2008 1:18 am | |
| bash mi ga zao....al opet, najbitnije je da se oporawi.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sub Dec 06, 2008 4:49 pm | |
| RAFA SE VRATIO NAZAD NA TERENE!!!Woooooohooooooo!!!Poceo je da trenira sto znaci da mu je noga super sada!!!!
VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Sub Dec 06, 2008 4:52 pm | |
| pa to je bash dobro za njega. . . drago mi je zbog njega. . . | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Rafa Sub Dec 06, 2008 6:12 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sub Dec 06, 2008 10:25 pm | |
| Uuuu, pa to je super! Nije nešto bilo vesti o njemu skoro, baš sam se danas zapitala šta li je s njim. Ali, izgleda da je sve dobro. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Dec 11, 2008 9:01 pm | |
| DECEMBER 11 | 2008 THESE DAYS AND INJURY UPDATE Just wanted to let all my English speaking fans that I have resumed practice a couple of weeks ago and things are going well.
Friday Dec. 12th I am having the year end dinner, Christmas dinner, with my team. They will all come to Manacor and we will celebrate this great 08.
On Monday morning I will practice and then fly in the late afternoon to Madrid since there is a dinner offered by MARCA with the King of Spain and some other sportsman. This is to close the festivities of 70th anniversary of the newspaper.
On Tuesday we are doing the match against Malaria and hopefully the stadium will be full. We are very excited about this again.
Thanks to all.
Rafa
Bas sam srecan jer je sve uredu!!!VAMOS RAFAAAAAAA!!!! | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Pet Dec 12, 2008 4:23 pm | |
| Super sto je sve u redu!!! Ja sam zaista bas srecna zbog toga!!! I moram da napomenem da mi je bas usper sto ce igrati kao nakei egzibicioni mec za borbu protiv malarije. :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pet Dec 12, 2008 4:40 pm | |
| To je baš humano od njega! | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Rafa Pet Dec 12, 2008 11:51 pm | |
| Da, taj humanitarni meč je 16. decembra. I prošle godine su ga igrali, Rafina ekipa protiv ekipe Ikera Kasiljasa. Blo je zabavno, a mnogo poznatih sportista je učestvovalo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sub Dec 13, 2008 12:22 am | |
| ko ce igrati u rafinoj ekipi?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Ned Dec 14, 2008 11:47 pm | |
| Znam samo da su već odlučili ko će sa kim da igra tj. u kojoj ekipi, ali ne znam imena. A valjda i Đoković učestvuje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Dec 15, 2008 4:15 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rafa | |
| |
|
| |
| Rafa | |
|