| Rafa | |
|
+23Jecika Rafa 4ever ~*ANA IWANOWIC*~ Kaćka#94 ~Black Angel~ Nadal mi bebe Perkica *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa **Djuki**# *Anja* *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *Joansie* ...SuNsHiNe... rafalicious **Mizza** JOVANA:) Rafa&me *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* FairyQueen loveeee_TENNis <3 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Rafa Sub Avg 09, 2008 9:17 pm | |
| Rafa igra sutra u 21 u dublu sa Tommyem Robredom!!!Nadam se da ce neko od kanala prenositi!!!Ako neko dobije informaciju na kom kanalu, neka javi!!!!! VAMOS RAFA | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Ned Avg 10, 2008 2:12 am | |
| Pochela olimpijada...sace da widimo! VAMOS! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| |
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Uto Avg 12, 2008 10:58 pm | |
| Sledeći meč je protiv Igora Andreeva. | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sre Avg 13, 2008 10:37 am | |
| woohooo VAMOS RAFA DANAS U 10! | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Avg 13, 2008 3:48 pm | |
| | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Avg 13, 2008 5:09 pm | |
| Rafa je maaaaaaajstor!! 6-4 6-2!!! Svaka mu cast!! Car je!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sre Avg 13, 2008 10:16 pm | |
| Romansa u Olimpijskom selu: Španski teniser i srpska teniserka nisu se odvajali jedno od drugog u Pekingu
Piše: EKIPA GAZETE
ŠPANSKI teniser Rafael Nadal, od narednog ponedeljka i zvanično prvi reket planete, tešio je razočaranu Anu Ivanović, koja je zbog povrede palca desne ruke morala da odustane od učešća na Olimpijskim igrama!
Samo sat vremena posle konferencije za medije sa koje je otišla sva uplakana, Ana je viđena kako u društvu Rafaela Nadala šeta po Olimpijskom selu u Pekingu. Španac i Srpkinja, prema tvrdnjama očevidaca, viđeni su zajedno i pre i posle te tzv. utešne šetnje, a kako saznajemo, uglavnom je Španac pričao, dok se Ana od srca smejala. Istina, Ana je u međuvremenu napustila Peking, ali novo viđanje zakazali su već za US open.
Inače, svetski mediji već nekoliko meseci spekulišu o njihovoj navodnoj romansi, ali nikada nije dokazano ništa više od toga da su samo dobri prijatelji. Sve je počelo krajem marta tako što je Rafa džentlmenski ponudio Ani da je preveze svojim avionom od Indijan Velsa do Majamija. A, ovog leta uhvaćeni su i kako se druže na Nadalovoj rodnoj Majorki, gde je Ivanovićeva "slučajno" letovala.
Takođe baš slučajno, u Olimpijskom selu nije bilo Nadalove dugogodišnje devojke Ćiske, a poznato je da je Ana sve vreme "solo" i da nikada nije imala zvaničnog dečka (spominjali su se takođe španski teniser Tomi Robredo, zatim njen trener Skot Barns...). Dakle, posle Novaka Đokovića i Marije Šarapove, svet teniskih paparaca ima nove žrtve. Samo još da Ana dođe da navija za Rafu ili obrnuto.
Rafa pregazio Hjuita
Druženje sa Anom očigledno je prijalo Rafaelu Nadalu, pa je Španac, inače drugi nosilac u drugom kolu olimpijskog turnira, protutnjao kao brzi voz preko Australijanca Lejtona Hjuita 2:0 (6:1, 6:2). U osmini finala Rafa će odmeriti snage sa Rusom Andrejevim (Rusija), dok bi mu u četvrtfinalu rival bio bolji iz duela Melcer (Austrija) - Lu (Kineski Tajpeh).
P.S.mozda owo nije prawa tema za to, ali nisam znala gd drugde da stawim | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Avg 13, 2008 10:25 pm | |
| Više ne znam... Kada bih bila 100% sigurna da je ova priča istinita, još bih mogla da posumnjam da možda tu ima nečega. | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sre Avg 13, 2008 10:57 pm | |
| Ima 3-4 slike u nowinama, ja imam samo jednu, ewo je.... Shta znam, owo su nowin , ali ipak | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sre Avg 13, 2008 11:21 pm | |
| Mislim da Gazeta piše dosta laži, tako da nešto baš i nisam sigurna da je ovo tačno. Verujem da su proveli neko vreme zajedno, to sigurno, ali ipak mislim da su oni samo super prijatelj. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sre Avg 13, 2008 11:48 pm | |
| - rafalicious ::
- Mislim da Gazeta piše dosta laži, tako da nešto baš i nisam sigurna da je ovo tačno.
Verujem da su proveli neko vreme zajedno, to sigurno, ali ipak mislim da su oni samo super prijatelj. Slažem se. Rafa i Xisca su super par i ne bih da im Ana pomuti tu nešto. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sre Avg 13, 2008 11:58 pm | |
| Meni Ana nikako ne ide uz Rafu, ali mi i ne bi nešto mnogo smetalo da su zajedno. Mislim, šta ja tu mogu, ako dođe do toga. Ali opet kažem, čini mi se da novine samo iskorišćavaju njihovo prijateljstvo da imaju što veći tiraž. Pa čim ih vide zajedno odmah pišu svašta. Rafa i Xisca su mi mnogo lepši kao par. | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Čet Avg 14, 2008 9:29 am | |
| Novine veoma cesto pisu traceve, tako da bas i ne verujem u ovo. Oni su extra prijatelji i mislim da tu nema nista vise. Rafa je srecan uz Xiscu i to se vidi na svim slikama na kojima su zajedno, tako da ja mislim da Rafa sigurno nece biti sa Anom jer se iz aviona vidi da on obozava Xiscu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Avg 14, 2008 12:35 pm | |
| Narawno, slazem se sa swima wama... Nego ja owo widela u nowinama, pa ajde da postawim | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Avg 14, 2008 12:57 pm | |
| Ma Djuki hvala tebi sto si postavila! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Avg 14, 2008 3:08 pm | |
| hahahahahaha nisu se odvajali jedno od drugog hahahahahahahahahhaahahaaaaaa omg ovo je neshto najsmeshnije shto sam ikada prochitala! prvo...ana je ubrzo odletela nazad kod svojih lekara u Evropu...jadna boli je nokat. drugo Rafa je mnogo puta izjavio da je do ushiju zaljubljen u xiscu. trece Ana tu nema shta da trazhi | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Rafa Čet Avg 14, 2008 11:15 pm | |
| - *Kkisaiozs* ::
- hahahahahaha nisu se odvajali jedno od drugog hahahahahahahahahhaahahaaaaaa omg ovo je neshto najsmeshnije shto sam ikada prochitala! prvo...ana je ubrzo odletela nazad kod svojih lekara u Evropu...jadna boli je nokat.
drugo Rafa je mnogo puta izjavio da je do ushiju zaljubljen u xiscu. trece Ana tu nema shta da trazhi | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pet Avg 15, 2008 7:32 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pet Avg 15, 2008 7:42 pm | |
| Osovojio je medalju.. Iskreno se nadam da ce to biti ona najsjajnija, no, videcemo u nedelju... VAMOS! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pet Avg 15, 2008 10:45 pm | |
| NADAL POBEDIO ĐOKOVIĆA U EPSKOM POLUFINALU
Španac Rafael Nadal potvrdio je svoju dominaciju u muškom tenisu nakon pobede u tri seta nad Novakom Đokovićem u polufinalu Olimpijskog turnira.
Nadal, koji će u finalu igrati s Čileancem Fernandom Gonzalezom, pobedio je nakon igre od tri seta (6-4, 1-6, 6-4), a vremenski nakon jednog sata i 10 minuta.
Nadalu je pobedu donela velika greška trećeg tenisera sveta. Naime, kada je bio meč poen za Nadala, Đoković je imao šansu da izjednači rezultat, međutim, njegov smeč je otišao van terena. I tako je završen ovaj meč.
Nadala, koji će postati 1. teniser planete dan nakon finala, samo jedan meč deli od zlatne medalje i 7. trofeja ove sezone. Dosadašnje titule ove godine uključuju French Open i Wimbledon.
"Za mene je igrati u finalu kao san. Kada sam došao u Peking, nisam očekivao da ću ovako daleko dogurati. Bio sam jako umoran, posle puno odigranih mečeva, i to ne baš najbolje".
"Ipak, kako je ova nedelja prolazila, osećao sam se sve bolje i bolje. Današnji meč bio mi je veoma bitan. Čak iako izgubim u finalu, svojoj zemlji sam osigurao jednu medalju".
(AFP) | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sub Avg 16, 2008 9:22 pm | |
| WOOHOOO MOJ CHICO JE POBEDIO!!! Ljudi ima jedan intervju gde Rafa ne mozhe da zadrzhi suze radosnice...meni se plakalo kad sam widela...prediwan je ... jedwa je odovorio na pitanje... swe mu drhtao glas... ljubav moja! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Ned Avg 17, 2008 3:38 pm | |
| OMG OMG OMG ZLATO!!! DA ZLATO!!! RAFA TE QUIERO MAS QUE NADIE... TE ADORO MI VIDA... | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Rafa Ned Avg 17, 2008 5:39 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rafa | |
| |
|
| |
| Rafa | |
|