| Rafa | |
|
+23Jecika Rafa 4ever ~*ANA IWANOWIC*~ Kaćka#94 ~Black Angel~ Nadal mi bebe Perkica *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa **Djuki**# *Anja* *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *Joansie* ...SuNsHiNe... rafalicious **Mizza** JOVANA:) Rafa&me *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* FairyQueen loveeee_TENNis <3 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Jul 30, 2008 12:22 am | |
| Ja pravim kolekciju i Tenis Ultimate Gude i Total tenis..kupujem od pocetka, a o Total tenis je mnogo bolji od ovog naseg...
Pa nije izasao ni julski broj ;(
Poslednji izmenio *~*tasha Nadalcica*~* dana Čet Jul 31, 2008 3:15 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Jul 30, 2008 12:34 am | |
| Ja do sad imam sve brojeve Tennis Ultimate Guide-a, a Total Tennis imam samo dva, valjda. Kupila sam kad je bio Rafin poster i uglavnom kupujem samo kad ima dosta o njemu. | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sre Jul 30, 2008 12:41 am | |
| ma mene mrzi to ionako skidam swe sa neta shta cje mi po chasopisima! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sre Jul 30, 2008 8:46 pm | |
| ma ti casopisi vrede samo zbog postera a sve je sa neta skinuto... | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sre Jul 30, 2008 9:31 pm | |
| Pa naravno! napishu po 10 puta ono shto vecj i vrapci na grani znaju 9uf sad zwuchim ko nastavnica fizike) Rafa ogra u 1 a.m ! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sre Jul 30, 2008 9:46 pm | |
| hahaha....LOL...uuu kaia fizicarka | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 31, 2008 12:05 am | |
| O Kaia... Ae malo da mi drzis privatne casove da se pripremim za sledecu godinu.. A veceras nema spavanja! VAMOS RAFA!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 31, 2008 1:08 am | |
| Ma kako spawanje...necju ni da se okupam chak dok se ne zavrshi mech | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 31, 2008 3:50 am | |
| BRAVO RAFAAAAAAAAAA!!!!Extra je igrao,preazodovljan sam!!!! 6:0 6:1 WOOOOOOOOOOOOOW!!!!VAMOS RAFA | |
|
| |
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 31, 2008 10:40 am | |
| Jaoooooo celu noc nisam spavala... Rafa majstore svaka ti cast, najbolji si!!! Samo tako nastavi! VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS! | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 31, 2008 6:02 pm | |
| Ono je baš bilo brzo! Videlo se da Serra nema šta da traži protiv Rafe. Ali sada dolazi Haas, a on će biti mnogo teži protivnik. Ipak Rafa je Rafa, nadam se da može i njega da savlada.
VAMOS RAFA!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 31, 2008 6:53 pm | |
| 0MG owo je neverovatno! BRAVO RAFA! IGRA K'O DJAWO! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pet Avg 01, 2008 2:17 am | |
| ZA 2 NEDELJE RAFA JE BROJ 1 JA LUMPUJEM CELU NOCJ LJUDI ZHURAJAAAAAAAAAAA | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pet Avg 01, 2008 10:10 am | |
| AAAAAAAA I KOD MENE IMA KOMSIJE DA SE ZALE!!!! RAFA RAFA NO.1!!!!!!!!!!!1 ONAJ JUCERASNJI KATASTROFALNI DAN JE POSTAO FANTA FANTA FENOMENALAN!!!!!! :):):) RAFA JE NAAAAAAAAAAJBOLJI! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sub Avg 02, 2008 12:53 pm | |
| LJUDI SADA JE ZAISTA TAKO, RAFA JE SRUSHIO FEDERERA,PREUZEO KRUNU! TOOOOOOO!!!!! TAKO SAM SRECJNA I TAKO PONOSNA! TO JE NASH RAFICA! UWEK SMO WEROWALI U NJEGA I TO SE ISPLATILO! RAFA TE QUIERO! VAMOS I RAZBIJ GUZICU ONOM RETARDY VECHERAS! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Sub Avg 02, 2008 5:21 pm | |
| Vamos, Rafa, zaslužuješ to prvo mesto više nego svi ostali zajedno!
Ne znam da li je neko prekucao ovaj intervju... Ja ću ipak...
SEXY STAR: Rafael Nadal
"LUDO SAM ZALJUBLJEN!"
Kada se Rafa pojavi na teniskom terenu, cicama širom sveta otme se nekontrolisani uzdah. I to nije nimalo čudno - on je tako hot! Presladak, talentovan i harizmatičan... i još je Španac! Mi smo se zaljubile u El Matadora, a verujemo, slatka, da ćeš i ti, ako već nisi!
BG!: Zašto si odabrao baš tenis, a ne neki drugi sport? RAFA: Stric mi je nekada bio teniser i pored njega sam se zaljubio u beli sport. Počeo sam da igram još kao klinac, sa samo četiri godine. Ali, paralelno sam trenirao i fudbal i želeo da postanem fudbaler. Međutim, stric je video potencijal u meni i insistirao na tome da ostanem u tenisu, pa sam tako, vremenom, odustao od fuce.
BG!: Prirodno si desnoruk, kako to da reket držiš u levoj ruci? RAFA: Stric je skontao da će moj dvostruki bekhend biti bolji sa snažnom desnom rukom, pa me je od samog starta maltretirao da igram levom. (smeh) Definitivno je imao pravo!
BG!: Kako izgledaju tvoje pripreme za velike i snažne mečeve? RAFA: Iskreno - nikako. Ne radim ništa specijalno, ništa drugačije nego inače. Treniram normalno, kao i svaki dan - sat vremena, a kasnije još malo... Ma, koliko da je važan meč u pitanju, za mene je uvek još jedan u nizu, i dan ranije se ponašam sasvim prirodno i provodim ga kao i bilo koji drugi slobodan dan.
BG!: Kakav je osećaj biti samom vrhu svetskog tenisa i biti omiljeni igrač milionima fanova? RAFA: Uopšte se ne osećam tako! Ne verujem u apsolutne favorite. Za mene je favorit onaj koji na kraju ima trofer u rukama, koji bolje igra na terenu. Ostalo nije bitno: ko je omiljeni igrač - on, ja, neko treći? To me uopšte ne zanima. Postoje bitnije stvari od toga. A biti u samom vrhu... To mi je cilj još od kada sam bio klinac, tako da sam ostvario svoj san i osećaj je fantastičan, naravno! Međutim, svi misle da je strava kada pobediš na velikom turniru, a u stvari si samo umoran! Osim toga, uvek je tu sledeći meč naredne nedelje, pa pripreme počinju odmah, posebno psihičke. Ma koliko da je super, užasno je teško sve ovo...
BG!: Kako tvoja devojka podnosi tvoju slavu? RAFA: Xisca je najbolja devojka na svetu! Ona je zaista posebna! Nikada je nećete videti da švrlja unaokolo sa gomilom kesa punih brendirane garderobe koje je kupila u buticima. Ne zanimaju je slava i glamur, ona je normalna cura koju ne možete da sretnete u disku u pola noći. Ima svoje obaveze, veoma je odgovorna i ne voli da se eksponira. Pruža mi mnogo podrške, ali nikada ne dolazi na moje mečeve, jer ne želi da me zbunjuje niti da mi odvlači pažnju. (smeh)
BG!: O, pa to znači da ste još uvek zaljubljeni i posle tri godine veze! RAFA: Naravno! Jako smo zaljubljeni! Posle svih mečeva i stresa oko tenisa, ona mi dođe kao "lek za smirenje"!
BG!: Kako provodiš slobodno vreme? RAFA: Uh, imam ga malo i zato mi je dragoceno! Trudim se da slobodne dane provedem sa porodicom i devojkom. Ne volim celebrity životni stil. Volim obične stvari - opuštanje na plaži, pecanje, otpadanje kod kuće s društvom i porodicom... Ništa komplikovano i stresno... Samo uživanje u stvarima koje volim.
BG!: Kakvi su ti planovi za budućnost? RAFA: Što se tiče tenisa, moje ambicije su uvek iste - da svakim danom budem sve bolji. To je jedan od razloga zbog kojih toliko treniram i idem gotovo do krajnih granica izdržljivosti! Naravno, cilj da budem prvi na listi uvek je preda mnom i neću se zaustaviti dok ne stignem na sam vrh!
:arrow: "BRAVO! Girl", 1. avgust 2008. | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Rafa Sub Avg 02, 2008 8:42 pm | |
| - *Kkisaiozs* ::
- LJUDI SADA JE ZAISTA TAKO, RAFA JE SRUSHIO FEDERERA,PREUZEO KRUNU!
TOOOOOOO!!!!! TAKO SAM SRECJNA I TAKO PONOSNA! TO JE NASH RAFICA! UWEK SMO WEROWALI U NJEGA I TO SE ISPLATILO! RAFA TE QUIERO! VAMOS I RAZBIJ GUZICU ONOM RETARDY VECHERAS! VAMOS!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Avg 03, 2008 1:08 am | |
| Ne možete verovati koliko mi je drago zbog Rafe!!! Zaista je zaslužio to 1. mesto!!! Malo će mi sada biti čudno, navikla sam da je Feddy prvi... | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Avg 04, 2008 3:10 am | |
| I meni takodje!!!Presrecan sam zbog njega,stvarno je car!!!!VAMOS RAFA | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Avg 04, 2008 8:14 pm | |
| Jos malo pa pocinje Peking nadam se da ce igrati najbolji tenis!!!!VAMOS RAFA !!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Avg 04, 2008 8:42 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Uto Avg 05, 2008 4:52 pm | |
| Bio je juče snimak na vestima kako je Rafa stigao u Peking... Totalno ludilo na aerodromu! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Uto Avg 05, 2008 6:37 pm | |
| Da, nije mogao da prođe od ogromne gužve koja se stvorila. Popularan je naš Rafito! | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rafa | |
| |
|
| |
| Rafa | |
|