| Jelena Jankovic | |
|
+25Tea Rafa 4ever RAFA THE KING Kaćka#94 Jecika maJJa ~Black Angel~ fan tenis Perkica laura_tennis fan ivanna<3 Rafa sonjica93 **Djuki**# llllllllllllllllllll @n@ *Anja* rafalicious **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* *Joansie* *Punk_Princess* FairyQueen ...SuNsHiNe... *Certified Nadal addict* loveeee_TENNis <3 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Okt 15, 2008 3:29 pm | |
| JANKOVIĆ OSIGURALA PRVO MESTO DO KRAJA GODINE Srpska teniserka Jelena Janković osigurala je broj 1 na WTA listi do kraja 2008. godine. Zasluga je to njene treće WTA turnirske pobede u nizu. U Moskvi je u finalu pobedila Veru Zvonarjovu 6:2, 6:4 i zanimljivo kako je na sva tri mjsta gdje je dizala pehar pobednice (Peking, Stuttgart i Moskva) u jednom trenutku naletela na rusku teniserku i pobedila je. U Pekingu je bila bolja od nje u polufinalu, u Stuttgartu ju je savladala u četvrtfinalu, a ove nedelje je protiv nje dominirala u finalnom meču. Janković je tim uspehom ostvarila i 12 pobjedu zaredom te je definitivno obeležila kraj ove godine. Igraće i sledeće nedelje, na jakom WTA turniru u Cirihu. "Celi turnir u Moskvi je bio jako emotivan. Bila sam na izmaku snaga i pomalo je čudno kako sam sve uspela da izdržim", rekla je nakon devete titule u karijeri Jelena Janković. ( www.index.hr) | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Okt 15, 2008 4:26 pm | |
| Mnooooogo mi je drago zbog toga,samo neka nastavi sa ovakvom igrom!!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Okt 15, 2008 6:05 pm | |
| | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Okt 15, 2008 7:49 pm | |
| NA VRHU IMA MESTA ZA NOVAKA, ANU I MENE
Prva teniserka sveta Jelena Janković u centru pažnje je i medija u Švajcarskoj. Na stranicama „Blika“ posvećen joj je veliki prostor, a srpska teniserka kaže da uživa u pobedama koje je ostvarila na tri poslednja turnira.
Umor bi ove nedelje mogao biti najveći protivnik Jankovićeve u Cirihu.
- Pre dolaska u Cirih ustala sam u 4.30, spakovala stvari i otišla na aerodrom. Malo sam spavala. Prošle nedelje mi se desilo da mi telefon zvoni rano i da me zove prijateljica. Izvinila sam joj se i rekla da ne mogu da se setim gde se nalazim. Puno je milja na mojoj mapi pređeno, mrzim letove - priznala je Jelena. Jankovićeva je sa 12 vezanih pobeda i tri titule ućutkala sve one koji kažu da ne zaslužuje prvo mesto. - Da osvojite jedan turnir i nađete se na prvom mestu, to može da se nazove slučajnošću. Ali kada uzmete tri titule u nizu, to svakako nešto dokazuje. Bar ja tako mislim. Igram trenutno svoj najbolji tenis, puštam da reket govori umesto mene! To što je na čelu liste najboljih teniserki nimalo je nije promenilo. - Prijatelji mi kažu da treba da ostanem čvrsto na zemlji, da se ne ponašam kao zvezda. Važno mi je to što govore. Nisam se menjala, zadržala sam iste prijatelje i smisao za humor. Za mnoge od njih je ovo što mi se dešava nestvarno. Uz luksuzan život, doduše, često idu i teškoće. Međutim, ako uživate u tenisu i uspehu, nema novca koji vam to može zameniti - kaže Jelena. Fascinantni rezultati poslednjih sezona Srbiju su uzdigli u neslućene visine. - Često me pitaju da li smo Ana, Novak i ja dobri prijatelji i slično. Ja na to gledam ovako, Srbija treba da bude srećna što ima takve sportiste. I treba da poštujemo jedni druge i ne gledamo se kao na rivale. Ima mesta za sve nas. Svetski broj jedan kaže da jedva čeka decembar i početak odmora. - Otići ću negde gde me niko ne poznaje i gde neće tražiti autogram i sliku. Isključiću i mobilni, to sam već odlučila - poručila je Jelena koja će na startu turnira igrati protiv bolje iz duela Nađe Petrove i Flavije Penete. Jelena Janković od organizatora turnira u Moskvi nije dobila pehar „za poneti“, nego trofej u obliku tanjira. - Nakon ceremonije dodele pehara, koji ostaje kod organizatora i na njemu se upisuju imena pobednika, dobila sam tanjir i sat sa brilijantima. Kad se svečana ceremonija završila, uradila sam ono što zovem moj najomiljeniji ritual po završetku turnira, odlazak kod frizera, manikira i pedikira – kaže Jelena.
Blic | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 16, 2008 12:20 pm | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 16, 2008 3:23 pm | |
| Cool, i vamos JJ!!!!! P.S.Hwala za chlanak Anja.... | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 16, 2008 6:01 pm | |
| CIRIH: Peneta prekinula Jelenin niz Cetvrtak, 16. oktobar 2008. 16:57 | | Flavija Peneta je prekinula pobednički niz Jelene Janković. Italijanka je slavila u drugom kolu turnira u Cirihu sa 2:1, po setovima 5:7, 6:3, 6:3, nanevši srpskoj teniserki prvi poraz posle 12 pobeda zaredom. Meč broj 13 bio je baksuzan za Jankovićevu, ali ne i za Penetu, koja je posle pet uzastopnih poraza konačno nadigrala prvu igračicu sveta. One su se samo ove sezone sastale četiri puta. Jelena je ovim porazom propustila šansu da se prvi put u karijeri domogne četvrtfinala na turniru u Cirihu. Najbolja teniserka sveta je počela kako se očekivalo, rano je stekla brejk prednosti (od 1:1 stigla do 4:1), ali to nije uspela dugo da sačuva, jer je protivnica uzvratila, nakon što je Jankovićeva ušla u seriju grešaka. Ipak, Džej Džej je iskoristila drugu set loptu u gemu na servis Penete i to tako što je Italijanka napravila duplu servis grešku. Set koji je Jelena dobila 7:5 trajao je 43 minuta. U nastavku je Italijanka i dalje napadala, što joj je donelo rano vođstvo (2:1). Srpska igračica je posle toga zatražila medicinski tajm-aut zbog povrede kolena, ali joj pauza nije pomogla da preokrene rezultat. Peneta je nakon povratka na teren dobila još dva gema i stekla osetnije vođstvo (4:1). Ipak, prva teniserka sveta nije se predavala, iako je bilo evidentno da se teško kreće zbog velikog flastera na nozi. Uspela je Jelena da smanji prednost rivalke (3:4), ali nije imala snage za preokret. Orna Peneta lagano je privela set kraj i stigla do izjednačenja - 1:1. Treći set doneo je, pre svega, lep tenis, jer su obe igračice igrale na sve ili ništa. Neizvesna borba potrajala je do osmog gema, kada je Italijanka uspela da napravi brejk. Jelena je veliku šansu propustila u petom gemu, kada je imala priliku da se rezultatski "odlepi", dok je Italijanka iskoristila prvu grešklu protivnice (5:3). Nakon toga nije joj bilo teško da reši set, ali i meč u svoju korist. Peneta će u trećem kolu igrati protiv bolje iz duela Agnješka Radvanska (Poljska, 10. na WTA listi) - Katarina Srebotnik (Slovenija, 21. na svetu). Nagradni fond turnira je 600.000 dolara. (MONDO) | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 16, 2008 6:17 pm | |
| Nema veze, Jelena, ti si i dalje naša heroina! Bilo bi čudo da nisi izgubila posle tri uzastopne titule, i nimalo lakih mečeva.
Mislim da Jeleni i nije mnogo stalo do ove titule ni do ovog turnira. Ne kažem da je izgubila namerno, ali mislim da joj je veći prioritet da se odmori za WTA šampionat u Dohi. | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 16, 2008 7:04 pm | |
| shteta. . . :0( ali ipak se slazhem sa joasine. . . nema weze. . . bice bolje sledeci turnir. . . :0) | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 16, 2008 7:45 pm | |
| Ja sam iskreno, ocekivala da ce Jeca ispasti ranije. Ipak, odigrala je 3 fantasticna turnira, sva tri osvojila i imala veoma teske meceve na svim turnirima. Bio joj je neophodan odmor... Sada ce imati dovoljno vremena da se odmori od svih napora i sto bolje spremi sa Dohu... Bravo Jeco svim srcem smo uz tebe! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Okt 22, 2008 11:10 pm | |
| 21.10.2008. Jelena u novom reklamnom spotu kompanije Knjaz MilošJelena Janković je posle velikog osvajanja tri uzastopna turnira i povratka na prvo mesto WTA liste doputovala u Beograd da bi snimila TV spot za brend Aqua Viva Hydroactive kompanije Knjaz Miloš, čije je zaštito lice od maja ove godine. Pred posebnom „Fantom“ kamerom Jelena je prava diva. Aco Bošković, režiser reklamnog spota oduševljen je pozitivnom energijom i profesionalizmom najbolje teniserke sveta. U reklamnom spotu, Jelena igra sama protiv sebe, a pobedu će joj doneti potpuna mentalna i fizicka spremnost koju joj obezbeđuje Aqua Viva Hydroactive. Milionita flašica Aqua Viva Hydroactive sa likom Jelena Janoković prodata je za samo dva meseca od pojavljivanja na našem tržištu što govori o dobrom spoju JJ i Aqua Vive Hydroactive. ( www.jj-jelenajankovic.com)
Poslednji izmenio *Joansie* dana Sre Okt 22, 2008 11:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Okt 22, 2008 11:16 pm | |
| Milion flašica za samo dva meseca?! Wow! Bravo JJ! Jedva čekam da vidim reklamu! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Okt 22, 2008 11:39 pm | |
| I ja isto! A ovo za milion flašica je zaista impozantan podatak, samo govori o popularnosti tenisa i, naravno Jelene, kod nas. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Okt 22, 2008 11:43 pm | |
| bile smo ja, kaia, ivanna na doceku od jece danas... bilo je fenomenalno!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 23, 2008 11:13 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 23, 2008 11:48 am | |
| Jao,blago vama!!!Ispricala mi je Kaia!!!Hocu i jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!I jedva cekam da vidim reklamu!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 23, 2008 4:33 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 23, 2008 9:23 pm | |
| pa bio joj je juce organizovan docek u dc-u!! bilo je prelepo!!! =)) pricacu vam sve kad budem imala vremena i naravno slike cu da stavim... inace jelena je uzivo jos jedno milion puta lepsa nego na slikama pitajte kaiu ako mi ne verujete... | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 23, 2008 9:47 pm | |
| Bože, ja za to uopšte nisam znala... DC mi je da pljuneš, 10 minuta od kuće! Oh, Bože, gde ja živim!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 23, 2008 9:49 pm | |
| blago wama. . . wi zhiwite u BG. . . mozhete da gledate davis cup. . . fed cup. . . da idete na docheke tenisera. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 23, 2008 10:13 pm | |
| Evo smo mi JJ FAN CLUB sa Sneskicom fan club sa jecinim kumom 6 njih iz fan cluba sa jecom marko jankovic - jecin brat sneskica jeca na ulazu p.s. nedostaje deo aqua viva | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Okt 23, 2008 10:50 pm | |
| Anja,hvala ti puno sto si postovala slike!!!!!Super su!!!!Blago tebi!!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Okt 24, 2008 12:35 am | |
| E Anja mnogo su kul slike blago tebi!!!I ti si bas lepo ispala... | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Okt 24, 2008 4:27 pm | |
| Extra su slike Anja, blago tebi, a super si ispala! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Okt 24, 2008 4:58 pm | |
| - Rafa 4ever ::
- Extra su slike Anja, blago tebi, a super si ispala!
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Jankovic | |
| |
|
| |
| Jelena Jankovic | |
|