| Sta najvise volite u skoli? | |
|
+8Tea Ja_SaM_Ja rafalicious FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* Rafa 4ever 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
@n@ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Sre Jan 07, 2009 2:57 pm | |
| | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Sre Jan 07, 2009 2:58 pm | |
| mozhda ce zwuchati kao da sam shtreber. . . ali ja najwishe wolim matematiku. . . | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Sre Jan 07, 2009 5:16 pm | |
| Meni ne zvučiš kao štreber... Mislim da svako voli predmete iz kojih je dobar. Ja, na primer, mnogo volim engleski, iako engleski u Filološkoj nije lak i radi se ozbiljno. | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Sre Jan 07, 2009 5:19 pm | |
| xexexe. . . hwala i ja mnogo wolim engleski. . . i moram priznati da sam bolja. . . bar shto se tiche ocena. . . u engleskom nego u matematici. . . | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pet Jan 09, 2009 4:17 pm | |
| Ja volim odvale sa casova... Kad malo zezamo nastavnike..... Casove fizickog i nastavnika fizickog.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Čet Jan 15, 2009 8:07 pm | |
| | |
|
| |
Nicoletto Igras na celendzerima!
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Čet Jan 15, 2009 10:42 pm | |
| hmmmmm??? teško pitanje....možda veliki odmor ili onaj zadnji dan prije praznika | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Čet Jan 15, 2009 10:46 pm | |
| e da i to sam zaborawila. . . dan pred raspust. . . :0) | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pon Jan 26, 2009 4:33 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pon Jan 26, 2009 9:50 pm | |
| mog razrednika. . . bash je lud profesor. . . | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pon Jan 26, 2009 10:55 pm | |
| I moja razredna je stvarno ekstra. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pon Jan 26, 2009 11:47 pm | |
| e da zaborawila sam i nash profesor informatike je extra. . . :0) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? | |
| |
|
| |
| Sta najvise volite u skoli? | |
|