***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: hitno mi treba pomoc. . . Sub Sep 20, 2008 11:08 pm | |
| uprawo sam skinula program μtorrent i ne znam kako da pokrenem da mi skida neki DVD film. . . pa ako neko zna molim za pomoc?? hwala. . . :0) | |
|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: hitno mi treba pomoc. . . Ned Sep 21, 2008 3:44 am | |
| a ja sam ti strucnjak!!!idi na sajt www.mininova.com i ukucaj film koji ti treba onda ces ga skinuti u vidu torrenta i samo kad se skine , klikni na njega i torrent ce ti sam automatski poceti da skida...ako treba jos nesto pitaj... | |
|
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: hitno mi treba pomoc. . . Pet Okt 10, 2008 10:01 pm | |
| skinukla sam neki film. . . ima slika, ali nema tona. . . zashto?? kako da podesim ton?? | |
|
| Naslov: Re: hitno mi treba pomoc. . . Sub Okt 18, 2008 1:42 pm | |
| uzela sam maturski rad iz biologije. . . ali ne znam koju temu da pishem. . . mozhete li mi dati neke predloge?? ali da tema bude u wezi choweka. . . unapred hwala. . . | |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: hitno mi treba pomoc. . . Sub Okt 18, 2008 6:42 pm | |
| Možeš da pišeš, na primer, o plućima i bolestima pluća. O tome sam ja pisala referat. | |
|
| Naslov: Re: hitno mi treba pomoc. . . Sub Okt 18, 2008 7:25 pm | |
| super ideja. . . razmislicu. . . hwala. . . :0) | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: hitno mi treba pomoc. . . | |
| |
|