**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Pomoc za temu iz srpskog!!! Sub Sep 20, 2008 3:49 pm | |
| Hmmmm....Pa treba mi pomoc tj. ideja... Imamo temu za pon. ''Lepota je widljiwa, ali nedostizna i nezadrziwa''... Narawno ja wam ne trazim celu temu, wec samo neku ideju o chemu bih mogla da pishem,....Mozak mi je potpuno stao, i ja nemam nikakwu ideju....
Pa ako je neko ima, ili mozda neku simpatichnu rechenicu koju bih mogla da upotrebim, MOLIM WAS recite, pomozite.....
P.S.Ako wam nekada bude neshto zatrebalo, neka tema za srpski, rado cu se potruditi da pomognem :D | |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Pomoc za temu iz srpskog!!! Sub Sep 20, 2008 7:41 pm | |
| Pokušaću da nađem svesku iz 8. razreda, mislim da smo i mi imali tu temu... Je li to beše vezano za "Na obali" od Ive Andrića? | |
|
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Pomoc za temu iz srpskog!!! Sub Sep 27, 2008 10:47 am | |
| | |
|
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Pomoc za temu iz srpskog!!! Ned Sep 28, 2008 6:40 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Pomoc za temu iz srpskog!!! | |
| |
|