| HITNO!!!URGENTNO!!!ULAZITE ODMA!!! | |
|
+4***Inče*** rafalicious *Joansie* *Certified Nadal addict* 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: HITNO!!!URGENTNO!!!ULAZITE ODMA!!! Sre Sep 10, 2008 12:14 am | |
| Dakle ljudi brisanje SPAMA je toku... ali wi nastavljate da spamujte!!! MOLIM VAS PREKLINJEM da ne spamujete o ne pishete bezvezne postove, ako nastavite neki od was ce biti bannovani na 3 dana... ili ce im biti ukinuta opcija privat msg. a ako pochnete da quotjete ko ludi skidam opciju quote | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: HITNO!!!URGENTNO!!!ULAZITE ODMA!!! Sub Sep 20, 2008 9:48 pm | |
| U toku je brisanje spama u temi Galerije. Takođe, u ovoj temi je od sada zabranjeno postovanje svega ostalog, sem slika. Tako da, ako vam zafali neki post, nije greška, brišu se postovi. | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: HITNO!!!URGENTNO!!!ULAZITE ODMA!!! Ned Sep 21, 2008 12:17 am | |
| Jel to znači da ne smemo da komentarišemo slike? | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: HITNO!!!URGENTNO!!!ULAZITE ODMA!!! Ned Sep 21, 2008 12:52 am | |
| - rafalicious ::
- Jel to znači da ne smemo da komentarišemo slike?
| |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: HITNO!!!URGENTNO!!!ULAZITE ODMA!!! Ned Sep 21, 2008 1:04 am | |
| Ja mislim da ne!!!Dozvoljeno je da se komentarisu slike i nista drugo,valjda!!!Jel tako Joansie??? | |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: HITNO!!!URGENTNO!!!ULAZITE ODMA!!! Uto Sep 23, 2008 10:34 pm | |
| JA bih wam preporucila da je bolje da ne komentarisemo slike tj. da nista ne pisemo u galeriji sem slika!!! samo se stwara spam:"hwala za slike","extra su"...itd... | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: HITNO!!!URGENTNO!!!ULAZITE ODMA!!! Sre Sep 24, 2008 9:55 am | |
| - ~*ANA IWANOWIC*~ ::
- JA bih wam preporucila da je bolje da ne komentarisemo slike tj. da nista ne pisemo u galeriji sem slika!!!
samo se stwara spam:"hwala za slike","extra su"...itd... Bas tako. Mozete npr. da u nekom postu u kome cete postovati slike napisete lupam sad "Slike su extra, hvala.." , tako nesto. Ali nisu dozvoljeni postovi koji sadrze samo reci. | |
|
| |
~Black Angel~ Osvojas ATP/WTA turnir!
Broj poruka : 218 Godina : 28 Zasto volis tenis? : . Koliko volis tennis? : Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: Re: HITNO!!!URGENTNO!!!ULAZITE ODMA!!! Ned Sep 28, 2008 4:01 pm | |
| - ~*ANA IWANOWIC*~ ::
- JA bih wam preporucila da je bolje da ne komentarisemo slike tj. da nista ne pisemo u galeriji sem slika!!!
samo se stwara spam:"hwala za slike","extra su"...itd... Jbt, ne mogu da verujem da je neko u stanju da uradi bukvalni kopi pejst mog posta. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: HITNO!!!URGENTNO!!!ULAZITE ODMA!!! | |
| |
|
| |
| HITNO!!!URGENTNO!!!ULAZITE ODMA!!! | |
|