| My diary...JowAnA | |
|
+15*Anja* Kaćka#94 andrija Perkica pijanistkinja Marija *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* *Punk_Princess* Maria Sharapova *Certified Nadal addict* **Mizza** Rafa&me **Djuki**# FairyQueen 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Sre Mar 05, 2008 1:32 am | |
| 04.03 U ponedeljak je u skoli bilo super...Prvi cas sam imala hemiju...Radili smo naftu...Ja sam obnavljala geos..Posle sam na odmoru otisla do Miljane i Andjelke...Mislili smo da pitamo geosicu da odlozimo test ali njih dve se nisu slozile pa nismo...Drugi matis...Vezbali smo ekvivalentne jednacine sa dve neponate...Na odmoru sam otisla kod Ike i Nece...**** je svo vreme pokusavao da otkrije ko je taj Cl...Nije naravno..Nece nikada da prvoali...Pokidala sam se kada je pitao dal ga poznaje...hahahahaha...Posle geos...Jedino sam ja sve uradila...13 pitanja ali je imalo mnogo da se pise...Istorija pitao...Bios dobila sam 5 i imali smo razredni...Posle dodoatna iz istorije..Ok je... Kada sam dosla kuci zvala mi Isidora da idemo u grad...Izasla sam...Srele smoNecu i Maju..I one su nam se pridruzile...Malo smo setale...Ispricala sam Maji kako je nastavnica hemije usla na cas i rekla ,,Joko opet si sa Majom"...Ona se slomila...Luda hemicarka...Posle smo otisli u obdeniste po Bubi i Pavla...I onda kuci...Boze tih dva sata bila su jedna od naj u mom zivotu...Posle sam otisla kod bake...I dosla kuci bila malo ovde i spavanjac... Danas u skoli sve smor casovi...Posle skole sam otisla malo kod Nece i strcala kuci da gledam Rafu...Zivce sam izgubila zbog njega...Posle meca me zvala Andjelka da idem sa njom da kupi nesto...Videla sam mnogo lepe stvari u gradu pa sam onda zbarila mamu da idemo u Ledzend da mi kupi...Kupila mi je 5 tunika...Mnogo su lepe...Ja ne volim da kupujem garderobu al ovo je izuzetak...Posle su dosli Ikini i ona...Sedela je tui i Nikolce nam je gasio net...Sada je otsisla i ja mlo qckam | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Sre Mar 12, 2008 5:12 pm | |
| OMG od kada nisam pisala...Nedelju dana...E ovako...Od kada je pocelo ovo lepo vreme Jovanka je rekla zbogom depri i hello samo dobrom raspolozenju...Idemo redom...U sredu i cetvrtam kao i u petak sam se smarala..Ali ne ono depresivno smaranje...Nego onako veselo!!!Samo tako!!!Osvojila sam drugo meso iz srpskog i zapravo to mi je dalo podstreka da razmisljam pozitivno...U subotu sam celog dana bila van kuce!!!I isla samo kod isidore da gledamo film... U ponedeljak je u skoli bilo vise nego zabavno...Prvi cas hemija radili smo alkohole...Bas je bilo super...Zanimljivo je da se cuje sta su alkoholi to jest one supstance koje teraju coveka da dokazuje darvinovu teoriju da smo svi mi ustvari majmuni na visem stepenu evolucije ...ne bre salim se mislim ja lepo o nama ljudovima...drugi cas matematiak bre smor malo!!!na odmoru smo se zezali standradno...Geos Nikola nam je predavao saobracaj i mada mi je najbolji drug bez pristrsnosti mogu da kazem da je to odlicno uradio!!!Mada ja nisam slusala uopste ja sam bila u mislima negde drugde...Istorija...I posle bios...Kada je nastavnica pricala o varenju i mene je zaboleo stomak...zaebano je to nema sta...Ali sam naucila...Kada samm dosla kuci zvala me je Ika pa sam izasla sa njom i Majom da se setamo...Maja je kupila one..Jaoj kako se zovu???Berme???Ne!!Ono kao kikiriki bre...N b nesto...A da usoljene bademe...I to smo pojela za minut...Posle je isidora kupila jos a maja je kupilak lesnike...Al brate sve mi je bilo smesno...Nesto smo pricale...davno je bilo to zaboravila sam sta smo pricale...Al mi je bilo extra...Posle smo kupile sokove i sele na zidic...Onda smo ispratile Isidoru...I ja Maju...Ucila sam malo bios...I dosla na forum. Juce prvi cas bios pitala je...Drugi srpski ne secam se sta smo radili...E OTO..slusajte ovo...nas nastavnik je malo prolupao to je opstepoznato...I rekao je da ce svima da nam podeli keceve i krenuo da upisuje...I onda je umesto da kaze sve cu vas potuci rekoa da ce sve da nas poturci!!!Hahahahahaha....mada mi nijee bilo smesno kada je rekao da ce da nam da keceve...I onda je bila razredna i pricala sa njim..Nesto u stilu nemoj oni su fina decica...I onda je on krenuo da je smara...razredna je stala okrenuta nama...cetri puta je prevrnula ocima u stilu ne smaraj vise maotri bre!!!Mi smo se pokidali...Polse nam je nastavnik rekao da je vidovid i da cesto ima vizije i pricao nam...Pa je onda hteo sklekove da izvodi tu...E peti cas fizka nista smor kao i obicno...pa kuci...mama mi je otisla za BG pa sam morala da slusam tatu i Nikolu...To jest da trpim terorizam klinca pd 8 godina...U pola pet sam izasla sa Andjelkom i stela po gradu...I jela ribice...obb ih...Onda kuci pa na veceru i na msn..na mns sam se zezala sa Andjelkom i Ikom i Majom do 12..Izvaljivala sam provale tipa kukala ti majka a tetka ti iz Svajcerske.Besmisleno skroz ali boli me uvo bilo je smesno...I posle spavanjac... Jutros sam zakasnila na prvi cas..Drugi je bio likovno...Nikola je seo sa mnom pa smo zezali Jovanu i tanju...One su sto bi se reklo malo slobodnije...Imaju deckice i to srednjoskloce...A i nerazdvojne su pa Nikola ih zeza da su zntae-vec-sta...I Nikola kaze ,,Tanja i Jovana da se spakuju i pravac Holandija sa obzirom da su gej zajednice tamo legalzovane...".... Posle je iza nas sela sandra poznta po glupostima...I rekla je meni ,,Jovana nemoj dz uzmes gutljaj koka kole u isto vreme kad i ja svadjcemo se"...Boze koji retard...matis je treci...Djole je izasao na tablu da radi zadatak a on ima friz kao svraka pa sam rekla Nikoli ,,Vidi ga kkav je retard..."Nikola se pokidao...Na sred hemije Nikola je rekao Tanji da bi zeleo da bude doktor...ja rekoh aha pa kad ti tanja dovede dete ne lecenje a ti mu kazes kad ti je mama stigla iz Holandije...E tu je bio lom...Pokidalo se celo odeljenje..na odmoru smo ja i Brankica sa prozora zezale sve zivo...Prolazi jedna baba a brankica joj kaze cao a ona njoj cero sta ces tu...Nas dve se pokidale...Posle inf pisala sam onaj veliki rad..ja pisem o tenisu pa i nije problem.Sada sam kod dede i babe.. | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Sub Mar 15, 2008 6:22 pm | |
| jaoj opet sam preskocila...Ma nema veze...E owako cetvrtak...Prvi cas geos...Ja sam citala to tenis...Drugi mata smor...Trreci Engleski citala opet top tenis...Na muzickom smo se zeali lepo...ne sa nastavnikom nego ja i Nikola...Ja sam umislila da sam kraljica Viktorija pa sam uzela kisobran i rekla ,,Proglasavam te za viteza"..Posle je on uzeo plavi kisobran a ja roze pa smo kao fol igrali tenis...Peti srpski nastavnica me uhvatila da citam ,,Promene u ATP sistemu od 2009" hahaha...Posle sam dosla kuci..I seduckala...U pet sam otisla sa Necom na koncert Maje i Ike..Bas su lepo sviruckale...hahahahahaha...Nevenka posle otisla na utakmicu a ja sa Ikom da se setamo...Njeni roditelji odvezli su nas do njene zgrade...Pozvale smo i Maju...Pa smo malo setale...Ika je kupila BRAVO i dala mi poster iz Sweeney Todda...Onda nas je vodila na vecerinku...hahahahahah najela sam se kao luda...Opet smo setale...I onda sam ispratila iku a Maja je otisla da mi pokaze gde njena mama drzi casove...hahahhahahaha...I onda kuci...Juce nisam isla u skolu samo sam bila da vidim kako sam uradila pripremu za takmicenje iz istorije...Ja sam imala 41 od 43 poena ali ne verujem da cu sutra da briljiram..Posle sam dosla kuci i nista nisam radila... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Ned Mar 16, 2008 1:20 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Ned Mar 16, 2008 10:11 am | |
| Ko zna sta ce tebe docekati jednog dana kad te vidim...Mozda podtenes srpska Jovanka Orelanka(mada sam ja Kraljica Viktoruja i zivim pa trebalo bi u 18. veku a ova je zivela mnogo pre mene i Francuskinja je ali zdruzicemo ja i ti dve velike svetske sile) | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Ned Mar 16, 2008 5:47 pm | |
| O da li je u redu reci za samu sebe ja sam najsrecnija osoba na svetu!!!Pa nemate pojma kako sam srecna...Konacno se jednom uzivotu pokazalo da moj rad ume da bude nagradjen!!!Sinoc sam do 12 ostala da gledim tenis...Ali jednostavno nisam mogla da se opustim..Stalno sam mislila oh kakav me blam ceka sutra i molila Boga da na takmicenju budu laka pitanja...Jutros sam se od silne treme probudila u 6...I gledala TV...I uhvatio me je takav strah...Nikada mi u zivotu nije bilo gore...Ja sam inace veoma nervozna ali jednostavno svi znaju koliko mi je istorija vazna...Ja to kada ucim cela se predam tome sto radim...jednostavno to obozavam...Nisam se ja plasila reakcije nastavnika...Plasila sam se sebe...jer najgore je u zivotu kada covek razocara sebe...ja sam to uradila sebi prosle godine...I nikada se u zivotu gore nisam osecala...Osecala sam se kao najobicnije g***o...Ali nema veze...Otisla sam...pedagog me je satvio u drugu klupu i ja sam rekla stvarno nije fer ja nikada nista ne mogu da prepisem..mada je posle dosla jedna moja rodjaka koja radi u skoli da nas cuva...Ali nije to imalo veze jer nisam prepisala...A pitanja su bila uzas teska...Ko je rezirao Oklopnjacu Potemkin???Pa zar je to istorija...Hvala Bogu sve one knjige koje sam u zivotu procitala su mi pomogle pa sam odlicno uradila...Ali zeludac mi se prvrtao...Tri sata sam cekala rezultate...I onda kada je pedagog rekao da sam prosla osvojivsi prvo mesto...Nisam znala da li da se smejem ili da placem...Osetila sam se kao nikada u zivotu...mada blistala sam ja iz istorije i pre...Ali naucila sam sebe...Moram da se opustim u zivotu a to je valjda vaznije..Maja ima nastavu engleskog u blizini moje skole...Njena mama drzi casove..Prvo sam otisal kod nje...rekoh majo kako sam srecna pojma nemas...i stavrno ni ja nisam bila svesna da mogu da budem ovoliko srecna.... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Ned Mar 16, 2008 7:39 pm | |
| Cestitam, amiga, zasluzila si! | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Ned Mar 16, 2008 8:07 pm | |
| Hvala prvi put u zivotu mislim da sam maksimalno zasluzila nesto.. | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Ned Mar 16, 2008 8:15 pm | |
| Naravno... Zasluzila si ti mnogo vise, ali o tom potom! | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Ned Mar 16, 2008 8:24 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Ned Mar 16, 2008 8:25 pm | |
| Nema potrebe da se zahvaljujes, zasluzila si da te hvalimo!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Ned Mar 16, 2008 10:04 pm | |
| ma bre jesam ja sam Queen...salim se | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Pon Mar 17, 2008 4:05 pm | |
| 17.03.2008 E sada sam morala da napisem datum..Taj odvartni prokleti dan...Mrzim prokleti 17-ti...Unistava mi zivot...zasto????zasto zasto o zasto???koliko sinoc bila sam jako srecna a danas sam shrvana svim danasnjim dogadjajima...Tek je 2 a ja jedva cekam da se ovaj prokleti dan zavrsi...Jutros me je iz san prenula mama...Rekla mi je da ustanem jer ona mora da ide sa tatom u sud KFOR joj je uhapsio kolege...U petak su oni usli u tu zgradu suda iz koje su isterani ona proklete 99...Prekjuce su je zauzeli zeleci da rade u njoj kao sav normalan svet a ne da je ruse i pale kao stoje KFOR mislio...Ali postoji problem...Ta zgrada je sada zgrada Suda Kosova...O kojega ministrastva???Kojeg Kosova???To ne znam ni ja...I onda su danonocno dezurali pred njom...I moja mama je..Sinoc je dosla kasno kuci legla da spava...A jutros su je zvale kolege da je obaveste da svi oni koji su sinoc ostali u zgradi vecinom zene su uhapsene od strane KFORa...I onda je mama rekla da ni slucajno ne idem u skolu spremila se i otisla sa tatom kod te zgrade...Jaoj nemate pojma kako sam se osecala...jos kada sam shvatila da je oept 17....Isto kao pre 4 godine...Ali ovaj put napadnuti smo od strane KFORa...Gledala sam vesti...Zalaosno je videti kako vode starije gospodje i zene u ztvor tacnije u Pristinu...I sami su se zapanjili kada su videli da je zgrada cista i netaknuta...Nije niti spaljena niti unistena...Oni jednici su je ocistili...Zamislite uhapse vas bez razloga a to gledaju vase cerke sinovi muzevi...E ja sam plakala...Pomislila sam ,,a sta da se mama nije vratila sinoc"...I onda u 7 i 15 onaj zvuk onaj jezivi najgori zvuk na svetu zvuk do kojeg imam fobiju se zacuo...Sirena za uzbunu...I tako nekoliko puta...A onda sa TV vidim one vojnike kako bacaju suzavaca...O mrzim ih...ali ih i razumem...ali i ne razumem kako je neka zena perd penzijom sposobna da zapali zgradu koju je prethodno temeljno ocistila i U KOJOJ SAMO ZELI DA RADI???Zar nikada ne pomisle da to mogu da budu njihove majke,sestre,zene...Zar su toliko materijalisti da ce baciti suzavac na neduzne civile...I tako...A ovi moji u skoli koji su otisli imali su jedan cas ili dva i posle ostali da sede u ucionicama u kojima ih je cuvala policija radi sopstvene bezbednosti...Posle su roditelji dosli po njih...Sada je neki mirni protest...Kasno je sada za proteste...Sta ce raditi oni pohapseni jadnici...Kada ce oni koji nista nisu zgresili ponovo slobodno da dishu???Jedan zivot je izubljen...nekoliko je ozbiljno povredjeno...I eto takav vam je ovaj moj 17 mart 2008 godine...Izgleda da se istorija zaista ponavlja... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Pon Mar 17, 2008 4:50 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Pon Mar 17, 2008 9:10 pm | |
| Sada sam dosla kuci i videla da je moj glupi brat ispsovao pola msna...ubcicu ga | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Sre Mar 19, 2008 5:06 pm | |
| 19.03 Juce mi je bio smor jako...Prvi cas bios razredna je bila pogubljena skroz...Drugi cas srpski radili smo pesmu Srbija od Oskara davica ili Davincija sto rece neka budala...Pa OTO ili TO kako kaze nastavnik...Smor smor smor...I fizika...Looooooodsa fizicarka prozvala mene i angie za lencovo pravilo i jos neko njesra i nas dev ni ad beknemo...Onda je ona rekla kako ce nam smanjiti ocene...Jadna Angie bas ju je pogodilo...Posle smo je ja i Miljana ispratile kuci...Miljana nas je zvala kod nje...Ja i Angie smo bile...obukle smo siroke dukseve ko hip hoperi i slikali se...Posle sam setala sa Angie malo...Kuci sam dosla u 4 i bojila likovno do 7...Dosla Isi posle pa smo malo kopale po netu...Kada ona otisla ja bila malo u konferenciji na msnu...I spavanjac... A danas u skoli uzas...Prvi cas srpski smarali se ko i uvek...Drugi likovno...E onda na velikom odmoru je usledio sok...Jedna devojka koja je isla sa mnom na istoriju i nije prosla je rekla da joj je nastavnik rekao da ce da ponisti takmicenje...Otisla sam kod Isi i Nece i plakala...Nije fer!!!Zar je to uredu...Posle sam se zakljucala u WCu...Iako je smrdelo boli me uvo mislila sam samo na nepravdu...A onda sam skapirala da samo ministarstvo moze da ponisti takmicenje...Sada sam opet cool...Na informatici smo se zezali mada je rekla da sledece nedelje daje test...E zabole me uvo...sada sam bila sa Isi po gradu...Opet sam relax...Idem dalje krzo zivot... | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Sre Mar 19, 2008 5:54 pm | |
| Nemoj da se brines, amiga, bice sve OK!!! P.S. "Srbija" od Davica je takav smor od pesme. | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Sre Mar 19, 2008 6:06 pm | |
| hahahah da mi smo trebali da naucimo stihove napamet ali je mene mrzelo...ja sam samo obrtala ono Oj Srbijo medju pesmama medju njivama | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Sre Mar 19, 2008 6:21 pm | |
| Zesci smor, moja nastavnica je ispljuvala tu pesmu samo tako... Sto se tice one price da je takmicenje ponisteno, ta devojka je samo ljubomorna sto nije prosla, pa hoce tebe da nervira... | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Sre Mar 19, 2008 6:35 pm | |
| ma znam ona to stalno radi...opustila sam se sada a i ako je stvarno ponisteno to ce samo ubrzati moj put za BG... | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Ned Mar 23, 2008 5:36 pm | |
| 23.03 Opet nisam pisala...Nema veze bilo mi je tesko...Mislim stvarno jako tesko...U sredu sam dobila novi mob...Bila sam presrecna to me je malo i diglo...Cetvrtak prvi cas geos nastavnica je predavala...Drugi mata radili smo sistem sa dve neponate oept...Srpski...Uhvatila me da slusam mjuzu...Uzas...Hvala Bogu pa se desilo nesto lepo u mom zivotu...Saznala sam za Queen i njihovu fantastichnu muziku...Sada samo to slusam...Nekako mi to malo i daje snage za dalje..na muzickom sam slusala Queen...I onda sam otisla kuci...Poslepodne sam malo izasla sa ANgie ali nas uhvatila kisha...Hahahahahaha koji sam baksuz...U petak su mi se sve sumnje potvrdile-takmicenje je ponisteno...Plakla sam puna 4 sata...Mislim NIJE FER!!!!ZASTO MENI????Zainat nastavniku sam slusala Queen na casu...On je rekao dfa je Fredi SATANISTA????!!!!Sta mene boli uvo da li je Fredi Markjuri verovao u Boga i bio hetero kada covek lepo peva...I taj nastavnik meni treba da predaje o imperijalizmu...Ulozicu zalbu verovatno..Ipak i ako ne bude tako necu plakati..Ipak SHOW MUST GO ON!!!!I Rafa je izgubio sinoc...O sve lose se svalilo na mene ove nedelje... | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Sre Mar 26, 2008 8:46 pm | |
| 26.03 danasnji dan mi je bio bas lep!!!Probudila sam se i pre vremena za skolu pa sam imala vremena da se spremim na tanane...Prvi cas sam imala srpski...Radili samo sastav o prolecu..Bas je bilo dosadno...I smorno...I osecala sam se ko da sam treci razred...Posle smo imali likovno...Ja sam se ceo cas dopsivala sa Martom i slusala Don't stop me now i Show must go on i jos neke...Dobila sam 5 iz likovnog...hahahahaha...posle matis...vezbali za prijemni...sutra pismeni...kuku...kijamet...Posle toga hemija slusala sam Don't stop me now i igrala to pred nastavnicom ali nista nije smela da mi kaze...zato sto sam u odeljenju najjaca iz hemije..hahaha...informatika imali smo test...kuku..kijamet...uzas...Uradila sam sve...Ja i Angie smo uradile isto!!!Dobicemo 5 ili 4...posle sam dosla kuci...Odgeldala posmrtni koncert Fredija...samo cu reci:jos uvek placem...jadan nas Fredie...Sada mi je on u potpisu jer mu se divim...On je moj idol...E a sada sam vezbala matis i idem malo da citam ,,Drugu Bolenovu kci"... | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Sre Mar 26, 2008 11:10 pm | |
| JEl vama inf. ulazi u prosek?????????? | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Sre Mar 26, 2008 11:14 pm | |
| ma jok ali mi je vazna... | |
|
| |
| Naslov: Re: My diary...JowAnA Pet Mar 28, 2008 11:36 am | |
| Joj uzas uzas uzas...U jucerasnjem danu sva moguca osecanja su mi se izmesala...Od potpune nesrece do bukvalno delirijuma...mada u sustini volim kada je tako...bukvalno poverujes da svaki sat donosi nesto novo...Ujutro sam jedva ustala i otisla u onaj smor...Prvi cas smo imali geos i to spojeno sa 8/2...brate tamo je 85% ljudi smor...ja sam se iskljucila...pustila sam don't stop me now i zezala se...ma nastavnica nam je cool ne bi se ona ljutila znam...mislim da je znala da je uopste ne slusam..posle english..o citali smo o nekoj gorili koja govori jezikom gluvih...pa jel znate vi koliko je to realno????nimalo...mada mislim kakvih sve looooooodih naucnika ima nikada se ne zna...ooooo...treci cas mata pismeni...ocajno sam uredila...uzas nevidjeni...cetvrti cas je bio muzicko...ja sam sedela sa Jovanom i on mi je pricao kako se svi rokeri kada ostare nabilduju...i jos neke uzas...npr kako Hulk Hogan ima 70 godina a vozi besna kola...znaci uzas...kada sam zamislim matorca u besnim kolima...recimo fuj...ali nemam ja nista protiv starih ljudi(cool su nekada oni) ali imam protiiv 71 godisnjaka u mecki...Peti cas srpski...Opet je pricala kako sam popustila...JA POPUSTILA???recimo da jedino ja imam sve sastave i znamcelo gradivo...dodjavola...mrzim je ponekad...posle je angie imala setsi cas pa smo je ja i miljana cekale...kada je angie zavrsila otisli smo do njene zgrade i tamo sam ih slikala...mislim fotoaparatom...o ne..nego kamerom an mobu...moj novi mob...obbozavam ga..posle sam dosla kuci i ostavila knjige...u 1 i 15 sa otisla sa Nevenom iz 8/2 do biblioteke da nadjemo nesto za rad...hvala Bogu nju ne mrzi da slusa o mom Frediju(posto i sama slusa rok)...mada ona obozava TH pa je sada malo deprimirana...pokusavam da joj kazem da treba da uziva jer ona jednostavno zivi kada i TH a ja mogu da se slikam...nikada nikada u zivotu ga necu videti...mislim da ju je to malo utesilo...iskreno...posle sam otisla sa njom u CD shop...Brate kako mi to nije palo napamet...onaj Cd shop je prepun cdova Queena...I DVDa njihovog koncerta na Wemblyu....qqqqqqqqq...htela sam da kupim ali CDeve mi Kaia stalno salje(btw hvala joj mucho na tome)...posle sam u potunom delirijumu dosla kuci...opet me posle bila uhvatila malo depra...samo kada pomislim sta cu da dobijem iz mate...zasto mi samo ta mata ne ide???nije da ja ne radim mada se i ne satirem nesto od rada...ali nema veze...angie me zvala da idemo napolje...ja sam rekla da hocu...uradil sam Brankici engleski odnela joj i izasla sa Angie...malo smo se vrtela po gradu...a posle smo otisle na sok..angie extra zna matis ceo test je uradila za manje od pola sata...ali npr i kada bih vezbala sa njom ne bih dobro uradile jer je imam onu barijeru u glavi sto se matisa tice...Onda sam dosla kuci a tamo sam se usrecila kada sam usla..Nikolcetu su dosli i Pavle i Vaso i Igi..O boze oni svi zajedno nemaju 15 godina...qqqqqqq...a cim ja udjem oni pocnu da me terorisu...srecom zvala me Nevena TH pa sam se opet izvukla iz kuce....O hvala Boze...Sa njom sam setala...Hvala Bogu da imam nekog ko voli rok!!!!ne znam zast moje naj drugarice nece da shvate da je to cool mjuza...mislim ne cenim ja nekog po tome sta slusa nego kakav jhe drug...zato su Ika i Maja moje naj drugarice...kada sam dosla kuci zvala me Ika..One su u BGu sa muzicckom skolom i gledaju neke opere...iskreno svaka cast ali ja bih u operi opet slusala Queen posle sam se malo prikacila na msn...cool je bilo to...I slusala You're my best friend...postejem zavisna...evo sada sam ustala ne idem u skolu posto sutra imam hemiju...ne moram da prodjem samo da se ne obrukam... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: My diary...JowAnA | |
| |
|
| |
| My diary...JowAnA | |
|