| Nowak Djokowic!!!! | |
|
+22RAFA THE KING Rafa 4ever ***Inče*** Kaćka#94 Perkica sofi993 sonjica93 *Anja* ...SuNsHiNe... *Joansie* *AnY*SweeT*FairY* TENNIS FAN po991 *Certified Nadal addict* rafalicious FairyQueen JOVANA:) Rafa&me Maria Sharapova *Punk_Princess* **Djuki**# **Mizza** 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 19, 2008 10:27 pm | |
| Moze Rafa njemu samo da odmakne. Za dwe pozicije. Jel tako chicas? | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 19, 2008 10:31 pm | |
| Tako je! Samo može Rafa da odmakne! :santa: | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 19, 2008 10:42 pm | |
| OK, svako ima svog favorita... Neko navija za Rafu, a neko za Noleta (kao, na primer, ja). Svejedno, na njima je da se bore za sto bolja mesta, nece oni nas pitati za misljenje... Nece doci Nole i pitati: "Hocete li se ljutiti ako srusim Nadala?". | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 19, 2008 11:07 pm | |
| E tu si upravu amiga!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 19, 2008 11:47 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Feb 19, 2008 11:56 pm | |
| Pa naravno da nas niko ništa ne pita, ali mi samo iznosimo svoje mišljenje, i svako navija za svog favorita. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sre Feb 20, 2008 12:38 am | |
| Da! Znamo da o ukusima ne treba raspravljati... | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sre Feb 20, 2008 2:25 am | |
| - Joansie ::
- OK, svako ima svog favorita... Neko navija za Rafu, a neko za Noleta (kao, na primer, ja).
Svejedno, na njima je da se bore za sto bolja mesta, nece oni nas pitati za misljenje... Nece doci Nole i pitati: "Hocete li se ljutiti ako srusim Nadala?". da u prawu si al ja branim swog faworita | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sre Feb 20, 2008 4:08 pm | |
| - rafa-my love ::
- Da! Znamo da o ukusima ne treba raspravljati...
Slazem se, svet bi bio smoran da smo svi isti... Ali, mislim da je ovo tema za vesti o Novaku. Ovi razgovori su vise za temu ATP. | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sre Feb 20, 2008 10:52 pm | |
| OK nema SPAMA sada kada sam ja TU | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 21, 2008 12:03 am | |
| Da, dosla je Velika Kraljica... | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 21, 2008 1:35 am | |
- Da, dosla je Velika Kraljica...
Tacno tako... Nole sutra govori na mitingu | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 21, 2008 9:30 am | |
| Stvarno! Kada hocu da gledam!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 21, 2008 1:56 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 21, 2008 2:30 pm | |
| Naravno da hoce, njegovi su poreklom sa Kosova... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 21, 2008 3:02 pm | |
| Njegovi su sa Kosova??? Ja sam čula da mu je majka Hrvatica, a otac Crnogorac. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 21, 2008 3:36 pm | |
| Tata mu je iz Zvecana...Crnogorac je poreklom verovatno ali su mu i deda i baba ziveli ovde...Isto kao i otac koji je odmah posle srednje skolu otisao u BG valjda...Ljudi odavde ih znaju | |
|
| |
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 21, 2008 7:22 pm | |
| nole ce pricati!!!!!!!swaka chast brani swoju zemlju nole wolim te bwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Čet Feb 21, 2008 11:26 pm | |
| - QueenCryBaby ::
- Tata mu je iz Zvecana...Crnogorac je poreklom verovatno ali su mu i deda i baba ziveli ovde...Isto kao i otac koji je odmah posle srednje skolu otisao u BG valjda...Ljudi odavde ih znaju
Da, Zvecan vam je tu blizu (jedno od naselja na Kosovu gde dominiraju Srbi, ucili smo iz geosa). Novak je rekao da su njegovi s Kosova na Danu tenisa u Areni, ja sam bila tamo, i on je rekao da ce dati svoj deo novca za neka sanitarna vozila za Kosovo, posto je on odatle poreklom. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 22, 2008 12:25 am | |
- QueenCryBaby ::
- Tata mu je iz Zvecana...Crnogorac je poreklom verovatno ali su mu i deda i baba ziveli ovde...Isto kao i otac koji je odmah posle srednje skolu otisao u BG valjda...Ljudi odavde ih znaju
Da, Zvecan vam je tu blizu (jedno od naselja na Kosovu gde dominiraju Srbi, ucili smo iz geosa). Novak je rekao da su njegovi s Kosova na Danu tenisa u Areni, ja sam bila tamo, i on je rekao da ce dati svoj deo novca za neka sanitarna vozila za Kosovo, posto je on odatle poreklom. znam secam se toga.....kako je bio mdanas ozbiljan kad je pricao.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 22, 2008 2:29 pm | |
| On stalno finansira putovanja za decu sa KIM na neke teniske manifestacije...Moje amige idu | |
|
| |
...SuNsHiNe... Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 32 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 22, 2008 5:44 pm | |
| - It's me...Maya... ::
- Joansie ::
- QueenCryBaby ::
Da, Zvecan vam je tu blizu (jedno od naselja na Kosovu gde dominiraju Srbi, ucili smo iz geosa). Novak je rekao da su njegovi s Kosova na Danu tenisa u Areni, ja sam bila tamo, i on je rekao da ce dati svoj deo novca za neka sanitarna vozila za Kosovo, posto je on odatle poreklom. znam secam se toga.....kako je bio mdanas ozbiljan kad je pricao.... smrc, smrc nisma gledala miting... Nole je jako plemenit, i to mi svidja... i naravno super igra tennis tako da... Milina, pravi primer super muskarca, steta sto takvih nema vise | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Pet Feb 22, 2008 6:56 pm | |
- On stalno finansira putovanja za decu sa KIM na neke teniske manifestacije...Moje amige idu
Bas lepo od njega!!! Na snimku je bio ozbiljniji nego ikada do sada! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Sub Feb 23, 2008 6:28 pm | |
- On stalno finansira putovanja za decu sa KIM na neke teniske manifestacije...Moje amige idu
znam.....dusha moja ....i ko onda da ga ne woli :D :D NOLE :santa: | |
|
| |
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! Uto Mar 04, 2008 12:32 pm | |
| nole igra danas u 16 h nadam se pobedi narawno :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nowak Djokowic!!!! | |
| |
|
| |
| Nowak Djokowic!!!! | |
|