| lexicon | |
|
+41RAFA THE KING vanja loveeee_TENNis <3 ***Inče*** Branka_96 Kaćka#94 Aleksandra_94 **Nadja** milica y rafa Love_Roger Dejana *Anja* Nadal mi bebe Perkica laura_tennis fan *~*tasha Nadalcica*~* sonjica93 andjelka Miljanaaa *cAtO* *Joansie* Ana Ivanovic fan `Unique` IVANOVICEVA Dijana *AnY*SweeT*FairY* TENNIS FAN Andjela ;) N!N@ Sanja The Best Forever po991 igor94s ...SuNsHiNe... **Mizza** Deja rafalicious Maria Sharapova **Djuki**# *Punk_Princess* FairyQueen *Certified Nadal addict* 45 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Sre Jan 30, 2008 3:55 pm | |
| | |
|
| |
`Unique` Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 3 Godina : 33 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: lexicon Sre Jan 30, 2008 3:57 pm | |
| 1.ime....Natasha 2.nadimak....Naca 3.omiljeni teniser....Nole 4.omiljena teniserka......Jelena Jankovic 5.NIKE ili addidas?Nike 6.Wilson ili head?/ 7.omiljeni grand slem...RG 8.omiljeni masters..../ 9.u slobodno vreme.../ 10. omiljni glumac i glumica....Zac Efron,Jenifer Aniston 11.omiljeni film i serija/ 12.omiljeni pevach i pevachica....Enrique I.,Rihanna 13.omiljena pesma....Rise up,Cry 14.zaljubljena(zaljubljen)?Mozda 15.sa drushtvom..../ 16.twoja naj amiga...Tixy 17.twoj naj amigo....Marko 18.shta mrzish a shta volish kod drugih?Sve volim..nish' ne mrzim :D 19. a shta kod sebe?/ 20.moto..../ 21. twja najveca zhelja je..../ 22.kad porstesh bicesh.../
neka porukica ili smajli! :king: | |
|
| |
Ana Ivanovic fan Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 4 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: lexicon Pet Feb 01, 2008 9:08 pm | |
| 1.ime.... Valentina (blah)2.nadimak.... Vanja3.omiljeni teniser.... Novak Djokovic4.omiljena teniserka...... Ana Ivanovic5.NIKE ili addidas? Nike6.Wilson ili head? Wilson 7.omiljeni grand slem... Roland Garos8.omiljeni masters.... Miami9.u slobodno vreme... i gram tenis, crtam, spavam, citam, slusam muziku pa o5 crtam, gledam OTH... 10. omiljni glumac i glumica.... Mel Gibson i Julia Roberts i Rachel McAdams11.omiljeni film i serija The Notebook i One Tree Hill12.omiljeni pevach i pevachica.... / Bethany Joy Galeotti13.omiljena pesma.... Ima nesto u tom sto me neces... 14.zaljubljena(zaljubljen)? Uvek... 15.sa drushtvom.... je sve ok! 16.twoja naj amiga... Nina17.twoj naj amigo.... Marko 18.shta mrzish a shta volish kod drugih? Sve zavisi od osobe...19. a shta kod sebe? Kod sebe mrzim to sto nemam radne navike i lenja sam, a volim sto sam drustvena, prihvacena, kazu duhovita... xD20.moto.... Zivot je kolacic :D 21. twja najveca zhelja je.... da zavrsim studije novinarstva, odem u NY radim za NY Times, pronadjem coveka svog zivota i osnujem porodicu...22.kad porstesh bicesh... Novinar(ako Bog da) neka porukica ili smajli! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Sub Feb 02, 2008 1:07 am | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Sub Feb 02, 2008 2:31 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: lexicon Pon Feb 04, 2008 9:33 pm | |
| 1.ime.... Jovana 2.nadimak.... Joansie, Joxy, Rada (to od prezimena) 3.omiljeni teniser.... Novak Djokovic, Jamie Murray 4.omiljena teniserka...... Ana Ivanovic, Jelena Jankovic 5.NIKE ili addidas? Ne mogu da se odlucim 6.Wilson ili head? Wilson 7.omiljeni grand slem... Wimbldon 8.omiljeni masters.... Nemam 9.u slobodno vreme... pevam i glumim 10. omiljni glumac i glumica.... Johnny Depp/Meryl Streep 11.omiljeni film i serija... Gospodar Prstenova/Rebelde Way, One Tree Hill, Neki Novi Klinci 12.omiljeni pevach i pevachica.... Mika, Melanie C, Erreway 13.omiljena pesma.... nemam omiljenu 14.zaljubljena(zaljubljen)? Uvek. 15.sa drushtvom.... se uvek dobro zezam 16.twoja naj amiga... imam ih dve, zovu se Isidora i Ana 17.twoj naj amigo.... dvojica, Pain i Sale 18.shta mrzish a shta volish kod drugih? Mrzim dvolicnost i isfoliranost, volim skoro sve ostalo 19. a shta kod sebe? Mrzim sto za mene vazi "sto na um, to na drum" 20.moto.... Zivot je jedan! 21. twja najveca zhelja je.... pa, da mi se ostvare sve ostale zelje, hehe! 22.kad porstesh bicesh... nadam se da cu biti pevacica i glumica, ali bih pre svega volela da budem srecna i zdrava | |
|
| |
*cAtO* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 86 Godina : 30 Location : tu negde... Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 26.02.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Feb 26, 2008 12:32 am | |
| 1.ime....Marijana 2.nadimak....makatz 3.omiljeni teniser....nole 4.omiljena teniserka......ana 5.NIKE ili addidas? svejedno 6.Wilson ili head? svejedno 7.omiljeni grand slem.../ 8.omiljeni masters..../ 9.u slobodno vreme... sam na netu 10. omiljni glumac i glumica.... camila bordonaba i johnny depp 11.omiljeni film i serija...rebeldeway i 4caminos,kao i sve komedije 12.omiljeni pevach i pevachica....svi iz errewaya,bosson... 13.omiljena pesma....para cosas buenas,one in a milione 14.zaljubljena(zaljubljen)? da... 15.sa drushtvom.... sam luuuuda i opicena 16.twoja naj amiga... neda,isidora,mika,jetja i roxy 17.twoj naj amigo.... hamza i cure 18.shta mrzish a shta volish kod drugih? mrizm dvolicnost,volim da je neko opicen ko ja i da se zeza 19. a shta kod sebe? volim svoj karaker a mrzim to sto grickam nokte 20.moto.... samo napred i samo opusteno 21. twja najveca zhelja je....da upoznam camilu i da budem srecna 22.kad porstesh bicesh...kengur! xexe salim se...ne znam | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Feb 26, 2008 12:40 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Uto Feb 26, 2008 2:39 pm | |
| - rafalicious ::
- Welcome, Marijana! :)
| |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Feb 26, 2008 8:57 pm | |
| - QueenCryBaby ::
- rafalicious ::
| |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Feb 26, 2008 9:10 pm | |
| - Joansie ::
- QueenCryBaby ::
- rafalicious ::
| |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Uto Feb 26, 2008 10:51 pm | |
| | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: lexicon Sre Feb 27, 2008 9:23 pm | |
| - rafalicious ::
| |
|
| |
Miljanaaa Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 2 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: lexicon Sre Feb 27, 2008 11:19 pm | |
| 1.ime....Miljana 2.nadimak......Minja, Mimi, Mica... 3.omiljeni teniser.....Novak Djokovic 4.omiljana teniserka......Ana Ivanovic 5.nike ili adidas.......nike 6.wilson ili head.......wilson 7.omiljeni grand slem.....wimbledon 8.omiljeni masters........hm.... 9.u slobodno vreme.....slusam muziku, igram teniss, kosarku, setam, spavam haha.... 10.omiljeni glumac i glumica......Brad Pit i Angelina Jolie 11.omiljeni film i serija.........Mi nismo andjeli, Fantasticna cetvorka uh ima mnogo filmova a serija hm..... trenutno gledam samo ponekad utociste. 12.omiljeni pevac i pevacica.......Bon Jovi, Rihana....... 13.omiljena pesma......Dodirni me - Galija i Is my life - Bon Jovi 14.zaljubljena....da 15.sa drustvom....izlazim, zezam se, druzim se narawno......... 16.moja najj drugarica........Andjelka 17.moj najj drug......Jovan, Stefan, Mihajlo, Miki, ....... 18.sta mrzis a sta volis kod drugih.........mrzim fuxse, laz, zavidnost, alapace... a volim dobre ljude, iskrene, tj prave prijatelje 19.a sta kod sebe.....nisam samokriticar tako da mi je sada sve po volji haha 20.moto.....jednom se zivi tako da uzivajte u zivotu!!!!!!!! 21.tvoja najveca zelja je........da proputujem svet, a to sam pocela da ostvarujem 22.kad porastem bicu...........nzn mozda psiholog haha neznam stvarno jos uvek sorry!! :) :bom: | |
|
| |
| Naslov: Re: lexicon Sre Feb 27, 2008 11:24 pm | |
| welcome Miljanaaaa...vidim usla si u sistem...hahaha genije si...provedi se lepo ovde | |
|
| |
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: lexicon Sre Feb 27, 2008 11:25 pm | |
| - QueenCryBaby ::
- welcome Miljanaaaa...vidim usla si u sistem...hahaha genije si...provedi se lepo ovde
| |
|
| |
andjelka Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 15 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 22.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Sre Mar 05, 2008 4:49 pm | |
| 1. Ime: Andjelka 2. Nadimak: L_O_O_D_E_R_K_A, ANGIE, ANDJI, .... 3. Omiljeni teniser: Novak Djokovic 4. Omiljena teniserka: Ana Ivanovic, Jelena Jankovic 5. Nike ili adidas: Nike 6. Wilson ili head: Wilson 7. Omiljeni grand slem: Wimbledon 8. Omiljeni masters: U Montrealu 9. U slobodno vreme: Slusam muziku, igram, pevam, skacem, hahah...LOL... chatujem, setam, idem na folklor, citam knjige, vozim rolere, ucim, igram kosarku... 10. Omiljeni glumac i glumica: J.Lo, i Brad Pit 11. Omiljeni film i serija: Film: Pop star, a serije ne gledam 12. Omiljeni pevac i pevacica: Rihanna i Eminem, Bryan Adams, Vanessa... 13. Omiljaena pesma: Plese don't stop the music, umbrella, thousand milles, pon de replay, pice of me, eveything I do, angie,... 14. Zaljubljena: Da 15. Sa drustvom.....Zezam se, pricam, chatujem, loodojem, ... 16. Moja naj drugarica: Miljana 17. Moj naj drug: Mixajlo 18. Sta mrzis a sta volis kod drugih: Mrzim laz, svadje, licemernost, dvolicnost,.....a volim iskrenost,postovanje i uljudnost,,......... 19. A sta kod sebe: Vise volim da me drugi ocenjuju,... 20. Moto: Samo napred!! Zivi svoj zivot!!! 21. Tvoja najveca zelja je: Da obidjem puuuno lepih zemalja.... 22. Kad porastem bicu: Doktorka 23. Neshto za kraj: CAoSS........I pozzZ za moju extra drugarku Jocu (extra dete)... hahah...LOL.. :bom:
Poslednji put izmenio andjelka dana Uto Mar 25, 2008 12:01 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: lexicon Sre Mar 05, 2008 5:39 pm | |
| Welcome :) | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Sre Mar 05, 2008 6:13 pm | |
| Welcome | |
|
| |
| Naslov: Re: lexicon Sre Mar 05, 2008 7:19 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Čet Mar 06, 2008 10:51 pm | |
| Welcome! Predstawi se u temi dobrodoshli... | |
|
| |
| Naslov: Re: lexicon Pet Mar 07, 2008 3:00 am | |
| - rafa-my love ::
- Welcome! Predstawi se u temi dobrodoshli...
:D | |
|
| |
| Naslov: Re: lexicon Sub Mar 08, 2008 2:26 pm | |
| | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: lexicon Pet Mar 14, 2008 12:26 am | |
| 1.ime - Sonja 2.nadimak - sonjica 3.omiljen teniser - RAFA , naravno 4.omiljena teniserka - ANA CARICA 5.Nike ili adidas - Adidas (HALJINE SU PRELEPE) 6.Wilson ili Head - Wilson 7.Omiljen grand slam - Roland Garros i Australian Open 8.Omiljena masters - Monte Carlo 9.U slobodno vreme - igram tenis 10.Omiljen glumac - / , glumica uf,ima ih puno 11.Omiljeni film - JAO , tesko pitanje a serija TREE HILL i Ocajne domacice 12.Omiljena pevac Bob Sinclair a pevacica - Avril 13.Pesma - I don`t wanna be (pesma iz spice tree hilla) , Morandi - Angels i 4 minutes - Madonna i Justin 14.zaljubljena nisam 15.sa drustvom se zezam i igram tenis 16.Naj amiga - Jeca , Emina i Julija 17.Naj amigo - Dusan i Vladeta 18.Mrzim lazi,cepljenje i licemerje 19.Kod sebe volim sve sem tvrdoglavosti 20.moto - zivi svaki dan klao poslednji i nemoj prestajati da se smejes jer za sve postoji resenje. 21.Najveca zelja:da uspem u zivotu i da upoznam Anu , Nadala , Mashu i Feda..... 22.KAd porastem bicu TENISERKA (nadam se
Poslednji put izmenio *sonjica93* - Ana 4ever!! dana Pet Jun 06, 2008 4:18 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: lexicon | |
| |
|
| |
| lexicon | |
|