Tennis Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum |
|
| lexicon | |
|
+41RAFA THE KING vanja loveeee_TENNis <3 ***Inče*** Branka_96 Kaćka#94 Aleksandra_94 **Nadja** milica y rafa Love_Roger Dejana *Anja* Nadal mi bebe Perkica laura_tennis fan *~*tasha Nadalcica*~* sonjica93 andjelka Miljanaaa *cAtO* *Joansie* Ana Ivanovic fan `Unique` IVANOVICEVA Dijana *AnY*SweeT*FairY* TENNIS FAN Andjela ;) N!N@ Sanja The Best Forever po991 igor94s ...SuNsHiNe... **Mizza** Deja rafalicious Maria Sharapova **Djuki**# *Punk_Princess* FairyQueen *Certified Nadal addict* 45 posters | |
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Pet Nov 28, 2008 2:25 pm | |
| dobrodosla...bas odavno nismo imali nekog nowog clana...uzivaj | |
| | | ***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: lexicon Pet Nov 28, 2008 3:04 pm | |
| - FairyQueen ::
- dobrodosla...bas odavno nismo imali nekog nowog clana...uzivaj
| |
| | | RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: lexicon Pet Nov 28, 2008 4:31 pm | |
| Dobrodosla,nadam se da ces uzivati!!!! | |
| | | *Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: lexicon Pet Nov 28, 2008 4:38 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- Dobrodosla,nadam se da ces uzivati!!!!
| |
| | | rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: lexicon Pet Nov 28, 2008 6:35 pm | |
| Welcome! | |
| | | Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: lexicon Pet Nov 28, 2008 7:13 pm | |
| - FairyQueen ::
- dobrodosla...bas odavno nismo imali nekog nowog clana...uzivaj
| |
| | | Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Jan 27, 2009 9:07 pm | |
| 1.ime - Aleksandra 2.nadimak - Sashka,Saki 3.omiljeni teniser - Roger Federer 4.omiljena teniserka - Venus Williams 5.NIKE ili addidas? - Nike! 6.Wilson ili head? - Wilson 7.omiljeni grand slem - Wimbledon 8.omiljeni masters - Miami 9.u slobodno vreme - Lncharim,slusham muziku....... 10. omiljni glumac i glumica - Jennifer Aniston,Jodie Foster/Al Pacino,Colin Farrell 11.omiljeni film i serija - The lord of the rings,Rain man,Saw (I-IV)......./Lost,CSI Miami,Friends,House..... 12.omiljeni pevach i pevachica - Anhony Kiedis/Madonna,Katy Perry,Tarja Turunen,Amy Winehouse...... 13.omiljena pesma - Otherside,Fortune Faded(RHCP),English fire(Cradle of Filth),Baba ORiley(THhe Who),Exo-Politics(Muse),Hate Me(Children Of Bodom),Something In The Way(Nirvana),Die,Die My Darling(Metallica),Holiday(Green Day),American Pie(Madonna),Fingerprints(Katy Perry)............................ 14.zaljubljena(zaljubljen)? - Nisam nazalost 15.sa drushtvom - zezam se,slusham muziku... 16.twoja naj amiga - Maja 17.twoj naj amigo - Nemanja 18.shta mrzish a shta volish kod drugih? - Mtrzim laz,newaspitanost,a wolim kad su iskreni i poshtuju ziwotinje 19. a shta kod sebe? - To shto sam weliko zlopamtilo 21. twja najveca zhelja je - Da otworim azil za machke,proputujem ceo swet.......... 22.kad porstesh bicesh - Widecemo | |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Jan 27, 2009 9:12 pm | |
| Kako se preyiva taj tvoj najbolji drug Nemanja? | |
| Naslov: Re: lexicon Sre Jan 28, 2009 11:39 am | |
| 1.ime....Irena 2.nadimak....Ina, Inče, Irendž, Inulina, Iren, Irenka, Nena, Nenuška 3.omiljeni teniser....Andy Murray, Nole, Gulbis i Tsonga 4.omiljena teniserka......JJ i Maša 5.NIKE ili addidas? Adidas 6.Wilson ili head? Wilson 7.omiljeni grand slem... US Open (čak imam i lopticu sa US Opena) i Australian Open 8.omiljeni masters.... Rome, Monte Carlo, Cincinnati, Montreal/Toronto 9.u slobodno vreme... čitam knjigu, postujem na ovom forumu, crtam 10. omiljni glumac i glumica.... Channing Tatum, Wentworth Miller, Burgess Abernethy, Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt 11.omiljeni film i serija..... Twilight, Step Up 1 i 2, H2O: Just Add Water, Prison Break 12.omiljeni pevach i pevachica.... Timbaland, Katy Perry, Lady Gaga 13.omiljena pesma.... Poker Face 14.zaljubljena(zaljubljen)? Ne 15.sa drushtvom.... Pričam, zezam se, slušam muziku 16.twoja naj amiga... Danka 17.twoj naj amigo.... Zoran 18.shta mrzish a shta volish kod drugih? Mrzim laži, a volim hmmmm... ne znam ni ja 19. a shta kod sebe? ne volim moju tvrdoglavost, a volim mnogo toga 20.moto.... Uvek veruj u sebe 21. twja najveca zhelja je.... Da odem u NY 22.kad porstesh bicesh... Biznismen | |
| | | Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: lexicon Sre Jan 28, 2009 3:01 pm | |
| - ***Inče*** ::
- Kako se preyiva taj tvoj najbolji drug Nemanja?
stevanovic.....shto? | |
| Naslov: Re: lexicon Pon Apr 13, 2009 12:25 am | |
| 1.Ime....Irena... 2.Nadimak....Ina,Inče,Inulina,Nena,Iren,Irendž,Irenka,Nenuška.... 3.Omiljeni teniser....Andy Murray,Ernests Gulbis,Novak Đoković 4.Omiljena teniserka......Maria Sharapova,Jelena Janković,Dinara Safina.... 5.NIKE ili addidas?Hmmmmm....Teško pitanje....Za 0,1% pobeđuje Adidas.... 6.Wilson ili head?Wilson.... 7.Omiljeni grand slem...US Open... 8.Omiljeni masters....Svi....Ali ipak najviše Monte Carlo,Miami,Rome.... 9.U slobodno vreme...Čitam Twilight sagu....Trenutno je na programu Eclipse....LOL...:D 10.Omiljni glumac i glumica....Robert Pattison,Peter Facinelli,Jackson Rathbone,Kellan Lutz,Taylor Lautner,Drew Fuller,Wentworth Miller,Kirsten Stewart,Elizabeth Reaser,Ashley Greene,Nikki Reed,Anne Hattaway,Rose McGowan,Holly Marie Combs,Alyssa Milano..... 11.Omiljeni film i serija....Twilight,The Princess Diaries,The Messengers,Marina,Charmed,Prison Break,Smallville,H2O:Just Add Water..... 12.Omiljeni pevač i pevačica....Tmbaland,Jamie Morrison,Nelly Furtado.... 13.Omiljena pesma....Starlight,Supermassive Black Hole,Just Dance,Poker Face,Ništa Više Ne Ostaje,Blagoslov Za Kraj..... 14.Zaljubljena(zaljubljen)?Na svu sreću nisam zaljubljena.....Slobodna sam kao golub....LOL...:D 15.Sa društvom....Pričam,zezam se....:D 16.Tvoja naj amiga...Danka,Dajana,Perkica,Kaćka i Irina....Volim ih najviše na svetu....LOL....:D 17.Tvoj naj amigo....Hmmmmmmm......Recimo Zoki.....:D 18.Šta mrziš,a šta voliš kod drugih?Mrzim kad su licimerni....A volim kad se loodiraju,kad su iskreni.....LOL....:D 19.A šta kod sebe?Hmmmmmmm.....Volim to što sam zadovoljna sobom....A ne volim to što sam previše lenja.....:D 20.Moto....Uvek veruj u sebe.....I živi svaki dan kao da ti je poslednji.... 21.Tvoja najveća želja je....Da jednoga dana posetim NY....I da upišem fakultet koji želim.... 22.Kad porsteš biceš.......... | |
| | | *Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: lexicon Pon Apr 13, 2009 12:52 am | |
| I ja ponovo... Šta ću, volim leksikone. 1. Ime... Jovana 2. Nadimak... Joansie, JoR, Rada, Tora 3. Omiljeni teniser... Novak Đoković, Andy Murray, Roger Federer 4. Omiljena teniserka... Ana Ivanović, Maria Kirilenko, Venus Williams 5. NIKE ili Adidas? Adidas 6. Wilson ili Head? Wilson 7. Omiljeni grand slam... Wimbledon, definitivno. 8. Omiljeni masters... Indian Wells i Miami 9. U slobodno vreme... izlazim, čitam, bavim se muzikom... 10. Omiljeni glumac i glumica... Johnny Depp, James McAvoy/Meryl Streep, Helena Bonham-Carter 11. Omiljeni film i serija... Lista je podugačka. Od filmova ću navesti, npr. "Društvo mrtvih pesnika " i "Dve čađave dvocevke ". 12. Omiljeni pevač i pevačica... Mika/Melanie C, Gabriella Cilmi (ja mnogo više volim grupe nego pojedinačne pevače) 13. Omiljena pesma... Ima ih puuuuno... Jedna od njih je, npr. "I Believe In You (Je Crois en Toi) " od Il Diva i Celine Dion 14. Zaljubljena (zaljubljen)? Totalno. 15. Sa društvom... se zezam do maksimuma! 16. Tvoja naj amiga... Doda, Nina, Jovana, Ana 17. Tvoj naj amigo... Mare, Pain, Miloš 18. Šta mrziš, a šta volish kod drugih? Volim kada su prosto pozitivni! A više od svega mrzim dvoličnost. 19. A šta kod sebe? Kod sebe volim to što sam iskrena, na primer... Ne volim što sam nestrpljiva i u nekim trenucima suviše implusivna. 20. Moto... Guraj svoje do kraja! 21. Tvoja najveća želja je... da ostvarim bar delić svojih snova. 22. Kad porasteš bićeš... srećna i zadovoljna svojim životom, nadam se. | |
| | | the_sanja Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 7 Godina : 29 Zasto volis tenis? : Cisto ga volim :D Koliko volis tennis? : Datum upisa : 16.11.2009
| Naslov: Re: lexicon Sre Nov 18, 2009 9:24 pm | |
| 1.ime.... *Sanja 2.nadimak.... *Sanjchy :P 3.omiljeni teniser.... *Federer 4.omiljena teniserka...... *Ana I. 5.NIKE ili addidas? *Nike 6.Wilson ili head? * Wilson 7.omiljeni grand slem... *Rolland Gaross 8.omiljeni masters.... *Nema 9.u slobodno vreme... *Tennis :D 10. omiljni glumac i glumica.... * Resee W. i Chad M.M. :D 11.omiljeni film i serija *PS I love you i kako sam upoznao vasu majku :D 12.omiljeni pevach i pevachica.... *Avril <3 13.omiljena pesma.... *Sve jos mirise na nju 14.zaljubljena(zaljubljen)? *Da :D 15.sa drushtvom.... *Se ekstra provodim ^^ 16.twoja naj amiga... *Vesna :D 17.twoj naj amigo.... *Hmm... Stefan 18.shta mrzish a shta volish kod drugih? *Mrzim kopiranje,a volim dosta toga :D 19. a shta kod sebe? *Nista ne mrzim ^^ 20.moto.... *Never stop smileing :D 21. twja najveca zhelja je.... *Biti JA :D 22.kad porstesh bicesh... * Kengur xD
neka porukica ili smajli! :) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: lexicon | |
| |
| | | | lexicon | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|