| lexicon | |
|
+41RAFA THE KING vanja loveeee_TENNis <3 ***Inče*** Branka_96 Kaćka#94 Aleksandra_94 **Nadja** milica y rafa Love_Roger Dejana *Anja* Nadal mi bebe Perkica laura_tennis fan *~*tasha Nadalcica*~* sonjica93 andjelka Miljanaaa *cAtO* *Joansie* Ana Ivanovic fan `Unique` IVANOVICEVA Dijana *AnY*SweeT*FairY* TENNIS FAN Andjela ;) N!N@ Sanja The Best Forever po991 igor94s ...SuNsHiNe... **Mizza** Deja rafalicious Maria Sharapova **Djuki**# *Punk_Princess* FairyQueen *Certified Nadal addict* 45 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: lexicon Ned Jun 01, 2008 2:31 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: lexicon Pon Jun 02, 2008 5:11 pm | |
| | |
|
| |
Branka_96 Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 29 Godina : 28 Location : uvek s' Tipsom Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Jun 03, 2008 3:40 pm | |
| 1.ime:Branka 2.nadimak:Bana,Bakicka.... 3.omiljeni teniser:Janko,Nole i Rafa 4.omiljena teniserka:JJ i Linzi 5.NIKE ili addidas?Adidas 6.Wilson ili head?Head (posta ja koristim trenutno Head) 7.omiljeni grand slem... Wimbldon 8.omiljeni masters.... Miami 9.u slobodno vreme... pa nemam bas puno slobodnog vremena uglavnom imam treninge i probe... 10. omiljni glumac i glumica.... Sestre Olson i Zac 11.omiljeni film i serija... Nismo vise klinke, Osvajanje Londona, Bekstvo iz Njujorka.... Rebelde,CSI miami i Bekstvo iz zatvora 12.omiljeni pevach i pevachica.... Brit, Zeljko J. (RBD,US5,Tokio Hotel,Neverne Bebe) 13.omiljena pesma....Susel votre,Lento, Maria(US5)..... 14.zaljubljena(zaljubljen)? Da 15.sa drushtvom.... Non stop sam sa njima 16.twoja naj amiga... Jovana,Miljana i Monika 17.twoj naj amigo.... Marko,Darko i Bogdan 18.shta mrzish a shta volish kod drugih? Mrzim ljubomorne,uobrazene, cutljive i razmazene osobe, a volim druzeljubive, otkacene,iskrene.... 19. a shta kod sebe? Mrzim sto sam preiskrena pa uvek nadrljam i sto se cesto pravim pametna, a volim sto sam komunikativna i luda 20.moto.... Bori se do kraja za ono sto zelis,i neosvrci se na komentare drugih. 21. twja najveca zelja je.... da se zbrinu ljudi sa ulice.... 22.kad porstesh bicesh... pa neznam volela bih da budem forenzicar | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Jun 03, 2008 3:49 pm | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Uto Jun 03, 2008 3:55 pm | |
| pozz branka!!!Jel smem da te dodam na msn? | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Jun 03, 2008 4:18 pm | |
| | |
|
| |
Branka_96 Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 29 Godina : 28 Location : uvek s' Tipsom Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Jun 03, 2008 7:58 pm | |
| Naravno da smes zasto ne??? pozz svima mnogo mi se svidja 4um!!! | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Jun 03, 2008 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Uto Jun 03, 2008 9:25 pm | |
| drago mi je da ti se svidja forum... | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Jun 03, 2008 11:33 pm | |
| | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: lexicon Čet Jun 19, 2008 10:01 pm | |
| 1. ime. . . irena 2. nadimak. . . ina, iren, irendz, inulina, irenka. . . 3. omiljeni teniser. . . nole, andy murray i gulbis 4. omiljena teniserka. . . masha i jj 5. nike ili adidas? adidas 6. wilson ili head? wilson 7. omiljeni grand slam. . . US open 8. omiljeni masters. . . rome 9. u slobodno wreme. . . igram badminton 10. omiljeni glumac i glumica. . . wentworth miller i keira knightley 11. omiljeni film i serija. . . titanic, narnia, h2o:just add water i prison break 12. omiljeni pewach i pewachica. . . justin timberlake i nelly furtado 13. omiljena pesma. . . the way i are 14. zaljubljen/a? ne 15. sa drushtwom. . . igram badminton, pricham i shetam 16. twoja naj amiga. . . danka 17. twoj naj amigo. . . dule 18. shta mrzish a sha wolish kod drugih. . . mrzim kada su sebichni i kada misle samo na sebe, a wolim kada su iskreni i fini 19. a shta kod sebe. . . mrzim to shto sam lenja (osim u uchenju), a wolim. . . hmmmm. . . neznam shta wolim 20. moto. . . uwek weruj u sebe 21. twoja najweca zhelja je. . . da odem u new york 22. kada porastesh bicesh. . . nemam pojma
Poslednji put izmenio ina_90 dana Sub Nov 22, 2008 5:03 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Uto Jun 24, 2008 2:09 pm | |
|
Poslednji izmenio loveeee_TENNis <3 dana Uto Jul 28, 2009 4:22 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: lexicon Uto Jun 24, 2008 2:36 pm | |
| pozz newena opet mada si ti ovde jedan od najstarijih clanova | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Sre Jun 25, 2008 10:21 am | |
| ma znam samo sam ono proshlo upisiwanje obrisala sluchajno..........
a hwala na pozdrawu(lol):D | |
|
| |
| Naslov: Re: lexicon Sre Jun 25, 2008 2:19 pm | |
| | |
|
| |
vanja Ucestvujes na ATP/WTA turniru!
Broj poruka : 154 Godina : 30 Location : u svemiru sa Torresom... Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: lexicon Pon Jul 14, 2008 12:47 am | |
| 1.ime....Vanja 2.nadimak....Vanjchy, Vanjica 3.omiljeni teniser....Nole 4.omiljena teniserka......Ana 5.NIKE ili addidas? Adidas 6.Wilson ili head? Wilson 7.omiljeni grand slem...AO 8.omiljeni masters....Rim, Indian Wels... 9.u slobodno vreme...slusam muziku, igram tenis, 10. omiljni glumac i glumica....Wenteorth Miller, glumica-neznam 11.omiljeni film i serija...LOs Serrano, CSI:MIAMI,NEWYORK....film-neznam 12.omiljeni pevach i pevachica....Rihanna..... 13.omiljena pesma....ima ih mnogo 14.zaljubljena(zaljubljen)?Da 15.sa drushtvom....slusam muziku, pricamo, zezamo se, idemo u grad..... 16.twoja naj amiga...Sanja,Milana, Jeca, Jovana 17.twoj naj amigo....Deni 18.shta mrzish a shta volish kod drugih? neznam 19. a shta kod sebe?... 20.moto....budi ono sto jesi 21. twja najveca zhelja je....da upoznam Torresa i sve srpske tenisere i poneke strane 22.kad porstesh bicesh...neznam
neka porukica ili smajli!
:) | |
|
| |
| Naslov: Re: lexicon Pon Jul 14, 2008 12:39 pm | |
| | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: lexicon Uto Jul 15, 2008 9:59 pm | |
| 1.ime....Dimitrije 2.nadimak....Dika,Rafa i Deacon(najnoviji) 3.omiljeni teniser....RAFA NADAL 4.omiljena teniserka......Masha,JJ 5.NIKE ili addidas? NIKE 6.Wilson ili head? Wilson 7.omiljeni grand slem...Roland Garros i Wimbledon 8.omiljeni masters....Monte Carlo 9.u slobodno vreme...druzim se,slusam muziku i naravno igram tenis 10. omiljni glumac i glumica....Sandra Bulock 11.omiljeni film i serija...Mean girls,Harry Poter,Simpsons i Prujatelji 12.omiljeni pevach i pevachica....RIHANNA I BEYONCE.....,Lenny Kravitz,James Blunt...... 13.omiljena pesma....ima ih puuuuuuuno 14.zaljubljena(zaljubljen)?Da 15.sa drushtvom....se zezam,pricam i igram tenis i odbojku 16.twoja naj amiga...Puuuuuuuuno ih ima 17.twoj naj amigo....Puuuuuuuno ih ima 18.shta mrzish a shta volish kod drugih? mrzim licemernost i lazi a volim druzeljubivost i ludost 19. a shta kod sebe?...Mrzim to sto sam previse dobar,a volim to sto sam uporan 20.moto....NIKADA NE ODUSTAJ,NIKADA 21. twoja najveca zhelja je....hehehe,ima ih puno 22.kad porstesh bicesh...nadam se teniser neka porukica ili smajli! NEVER EVER EVER EVER GIVE UP | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: lexicon Sre Jul 16, 2008 12:19 am | |
| Joj, i mene drugovi zovu Nadal, Rafael, Rafa, pa čak i Nadalina (tako me zove jedan drug).... | |
|
| |
| Naslov: Re: lexicon Sre Jul 16, 2008 12:21 am | |
| ma Deacon mu je najjachi nadimak | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: lexicon Sre Jul 16, 2008 9:44 am | |
| Wow Dmitrije ti si skoro isti kao ja... | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: lexicon Sre Jul 16, 2008 7:42 pm | |
| Pa ozb.... Skoro sve isto.... :) | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: lexicon Sre Sep 10, 2008 4:24 pm | |
| 1.ime....Kaia 2.nadimak....Kaiche,Kaia 3.omiljeni teniser....RAFA NADAL 4EVER 4.omiljena teniserka......MARIA SHARAPOVA 4EVER 5.NIKE ili addidas?NIKE NIKE NIKE milion puta NIKE 6.Wilson ili head? WILSON RULES! 7.omiljeni grand slem... RG i Wimbledon 8.omiljeni masters....hmmm...recimo Madrid i Monte Carlo 9.u slobodno vreme...igram Tenis...qckam...na msnu sa mojima...gleam TV, na forumima,RAFA RAFA RAFA!!! muzikaaaaaa chitam itd 10. omiljni glumac i glumica....Johnny Depp, Eddie Murphy,Jean Reno,Hugh Grant,Alan Rickman 11.omiljeni film i serija: film LOVE ACTUALLY serija LOS SERRANO 12.omiljeni pevach i pevachica....pewach;Freddie Mercury,Vile Valo,Axl Rose,Marilyn Manson, Tarja Turunen,Amy Lee,Avril Lavigne,swi iz simple plan-a i pewach grupe scouting for girls 13.omiljena pesma....uuff swe od HIM-a,QUEEN,GUNS'N'ROSES,NIGHTWISH,EVANESCENCE,MARILYNA MANSONA, SCOUTING FOR GIRLS, SIMPLE PLAN 14.zaljubljena(zaljubljen)? non osm u Rafu i ernestsa 15.sa drushtvom.... se zzam 16.twoja naj amiga... Joja i Seki 17.twoj naj amigo....Didi...msm RAFA THE KING, Joka,Neca, Cofi, Lazar i Djuka 18.shta mrzish a shta volish kod drugih? mrzi e da qcam swe ... wolim iskrenost mrzim lazhi... eto tolko 19. a shta kod sebe? volim swe,nishta ne mrzim ...shalim se...mrzim sht sam tvrdoglawa ko mazga nekad,brzo planem,volim shto brzo sklapam prijateljstva a ne volim shto se prewishe vezujem za ljude 20.moto.... VAMOS! FIGHT TILL THE END! JUST DO IT! I DONT CARE WHAT OTHERS SAY...IM WHO I AM AND WLL STAY 21. twja najveca zhelja je.... da budem sa swojim prijateljima Jojom,didijem i seki...uwek... i da smo srecni...i sa megan i annom i wanjom i ocu da upoznam Raficu i Mashy 22.kad porstesh bicesh... ko zna... | |
|
| |
| Naslov: Re: lexicon Čet Sep 11, 2008 12:11 pm | |
| 1.ime.... Selena 2.nadimak.... Seki, Gavrilka... 3.omiljeni teniser.... Rafa Nadal.... Obvio... 4.omiljena teniserka...... Jeca!!!!! 5.NIKE ili addidas?Nike naravno!!!!! 6.Wilson ili head?Head, ranije sam igrala sa tim reketom... 7.omiljeni grand slem... RG 8.omiljeni masters....Volim Seki sve masterse... Ali ae npr. Monte Carlo najnajvise 9.u slobodno vreme... Blejim na netu i u prazno 10. omiljni glumac i glumica.... Jesse Spencer i Alex Jimenez 11.omiljeni film i serija Titanic/LOs Serrano 12.omiljeni pevach i pevachica.... Marchelo rules!!!! I Avril! 13.omiljena pesma.... Apologize, Sve oke, Complicated...... 14.zaljubljena(zaljubljen)? Nazalost 15.sa drushtvom.... Se svadjam i zezam, izlaizm u grad... 16.twoja naj amiga... Kaia, Jowa i Nevena 17.twoj naj amigo.... DeeDee 18.shta mrzish a shta volish kod drugih? Mrzim licemerje a volim iskrenost... I mrzim kad se neko prenemaze... 19. a shta kod sebe? Mrzim sto sam zaljubljena u kretena i sto lako popustam, a volim sto sam iskrena i otvorena... 20.moto.... Smej se, sutra ce biti gore. 21. twja najveca zhelja je.... Da upoznam Rafu!!! 22.kad porstesh bicesh...Matora Smjlic: | |
|
| |
Zorana95 Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 2 Godina : 29 Zasto volis tenis? : ....Zato sto mi unosi pozitivnu energiju.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.11.2008
| Naslov: Re: lexicon Pet Nov 28, 2008 12:45 am | |
| 1.ime: Zorana 2.nadimak: Zoka,Zoxy 3.omiljeni teniser: Roger Federer & Novak Djokovic 4.omiljena teniserka: Justine Henin 5.NIKE ili addidas?-Nike 6.Wilson ili head?-I jedno i drugo 7.omiljeni grand slem...-AO, i US open 8.omiljeni masters....-Rim 9.u slobodno vreme...-gledam tenis,igram tenis,citam o teinisu.... 10. omiljni glumac i glumica: John Travolta & Jullia Roberts 11.omiljeni film i serija-Briljantin; Charmed, One Tree Hill 12.omiljeni pevach i pevachica: // 13.omiljena pesma:You`re the one that I want 14.zaljubljena(zaljubljen)?-Naravno.....u I**** 15.sa drushtvom....: se stalno smejem 16.twoja naj amiga.../ 17.twoj naj amigo..../ 18.shta mrzish a shta volish kod drugih?- volim ljude koji su opusteni,mrzim one koji glumataju i pretvaraju se da su ono sto nisu.. 19. a shta kod sebe?-Volim sto sve hocu da zavrsim do kraja...ali sam lenja.... 20.moto....-Samo velika zelja i trud mogu doprineti ostvarenju svih snova.. 21. twja najveca zhelja je....-da prisustvujem finalu Wimbledona 22.kad porstesh bicesh-Ne znam sta cu biti...mozda advokat... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: lexicon | |
| |
|
| |
| lexicon | |
|