| ATP Masters Rome... | |
|
|
Pa ko bi po vašem mišljenju trebao da osvoji ovaj masters? | Rafa | | 67% | [ 2 ] | Fedex | | 0% | [ 0 ] | Nole | | 33% | [ 1 ] | Murray | | 0% | [ 0 ] | Tsonga | | 0% | [ 0 ] | Del Potro | | 0% | [ 0 ] | Davydenko | | 0% | [ 0 ] | Roddick | | 0% | [ 0 ] | Neko drugi | | 0% | [ 0 ] |
| Ukupno Glasova : 3 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: ATP Masters Rome... Pon Apr 27, 2009 12:08 am | |
| Pa šta mislite koće ga osvojiti?Ja sam glasala za Rafu....Ipak je on kralj šljake..... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: ATP Masters Rome... Uto Apr 28, 2009 7:23 pm | |
| Ja se nadam da će Nole odbraniti titulu , mada su i mnogi drugi teniseri u vrhunskoj formi, i pre će se desiti da je ne odbrani nego odbrani. | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: ATP Masters Rome... Uto Apr 28, 2009 7:30 pm | |
| Da,a među njima je i Murray....:D | |
|
| |
*I*Love*Rafael*Nadal* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 70 Godina : 29 Location : *with*Rafa*.....*in*my*dreams* Zasto volis tenis? : zato sto treniram tenis, i nrw zbog RAFE!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: ATP Masters Rome... Sre Apr 29, 2009 7:19 pm | |
| glasala sam za Rafu.....nrw.....VAMOS RAFA!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: ATP Masters Rome... Sre Apr 29, 2009 8:31 pm | |
| A ja gledala kako je Murray izgubio....:0(Gulbis me je jako iznenadio...Jako je dobro započeo ovaj turnir...:D GULBIS!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: ATP Masters Rome... Čet Apr 30, 2009 4:23 pm | |
| Juče su ispali mnogi nosioci, uključujući i Murraya, Tsonge, Davydenka i Ferrera. Jako mi je žao što je Viktor Troicki izgubio juče od Del Potra, jer je bio bolji! Nisam gledala prvi set, ali je drugi Viktor komotno dobio, a u trećem je i više nego uspeo da parira Del Potru. Del Potro je odigrao jedan od gorih mečeva, ali Viktor to nije uspeo da iskoristi. Ali moram da dodam da me je Viktor zaista oduševio jednom predivnom dijagonalom iz forhenda. | |
|
| |
| Naslov: Re: ATP Masters Rome... Čet Apr 30, 2009 7:47 pm | |
| Jako mi je žao za Viktora.....Juče je Gasquet izbacio Gulbisa....:0(A danas je Nole dobio Robreda....Nadam se da će nastaviti u tom ritmu....:DI da će odbraniti titulu....:D NOLE!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: ATP Masters Rome... Sub Maj 02, 2009 12:38 am | |
| Poznati su svi parovi polufinala.... -Fedex:Nole -Rafa:Gonzales NOLE!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: ATP Masters Rome... Sub Maj 02, 2009 7:36 pm | |
| Nole i Rafa su u finalu....:DNole je napravio i ta kakav comeback...:DSvaka mu čast....Posle izgubljenog 1. seta pomislila sam Nole gotov si...Kad ono Nole pobedio...:DNadam se da će konačno pobediti Rafu na šljaci....:D NOLE!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: ATP Masters Rome... Ned Maj 03, 2009 7:36 pm | |
| Rafa pobeio Noleta....:DA Nole izgubio 3. poziciju na ATP listi...Pretekao ga je Murray....:D | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: ATP Masters Rome... Pon Maj 04, 2009 4:20 pm | |
| Gledala sam juche, prwi set je bio bash uzbudljiw :) | |
|
| |
| Naslov: Re: ATP Masters Rome... Pon Maj 04, 2009 5:07 pm | |
| Aham...I smorila sam se kada ga je Nole onako izgubio...A posle toga sam odmah rekla 'Eeeee,sad si gotov Nole'....:D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ATP Masters Rome... | |
| |
|
| |
| ATP Masters Rome... | |
|