| Najlepsi teniser i najlepsa teniserka | |
|
+20Kaćka#94 **Nadja** Nadal mi bebe Perkica ivanna<3 Rafa *~*tasha Nadalcica*~* sonjica93 *Tica* **Mizza** rafalicious *Joansie* Maria Sharapova *AnY*SweeT*FairY* **Djuki**# loveeee_TENNis <3 dachatzr pijanistkinja *Certified Nadal addict* *Punk_Princess* FairyQueen 24 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sub Jan 05, 2008 2:30 pm | |
| Mister: RAFAEL NADAL PARERA 1 ATP pratilja: Marcos Baghdatis ( smejte se kolko ocete ali on je bash swadak i sharmantan) 2 ATP pratilja:Gonzales Miss: MARIA SHARAPOVA 1 WTA pratilja:Jelena Jankovic 2 WTA pratilja: Vaidisova | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Jan 28, 2008 3:52 pm | |
| 2 ATP pratilja mario Ancic 1 ATP pratilja Novak Djokovic i John Isner MISTER RAFAEL NADAL ***************************************** 2 WTA pratilja Maria Sarapova 1 WTA pratilja Maria Kirilenko MISS Ana ivanovic!!!!!!!!!
morala sam da napravim malu izmenu Icu nesmem da zaboravim tako je sladak!!!!!!!!!!!
Poslednji izmenio dana Pon Jan 28, 2008 6:37 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Jan 28, 2008 4:41 pm | |
| tako te wolim anchi chica! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Jan 28, 2008 5:44 pm | |
| Bravo carice...Ancic je extra lep | |
|
| |
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Jan 28, 2008 6:33 pm | |
| jowo ko je extra lik!!!?Pa sta cu necemo se lagati kada je RAFA stvarno najlepsi ma koliko ja vise volela Noleta! Necu reci da je on najlepsi ako stvarno nije!!!!!!! Mada omiljeni su mi Nole i Rafa! Ali Rafa je stvarno mnogo lepsi!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Jan 28, 2008 6:37 pm | |
| u mom proslom mejlu pisala mislila sam na tebe sto se tice one prve recenice...Naravno Kaia je lik isto nevidjeni ali kada sam pisala mislila sam kako si carica sto si se setila Maria... | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Jan 28, 2008 6:38 pm | |
| pa kako nju da zaboravim! Pa obozavam je! Tako je lepa i jednostavno je obozavam!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Jan 28, 2008 6:40 pm | |
| Maria...Marija...Musko Ancica...Kapiras?? :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sre Jan 30, 2008 2:15 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sre Jan 30, 2008 3:01 pm | |
| On je skroz sladak ali ne igra nesto mnogo... | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sre Jan 30, 2008 3:04 pm | |
| PA da! Ima ja mislim mononukleozu ili tako neku bolest! Nisam sigurna kak ose tacno zove! | |
|
| |
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Feb 04, 2008 6:10 pm | |
| muski:roddick,nole i tipsa zenski:maria sharapova NARAVNO,ana ivanovic i maria kirilenko | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Feb 04, 2008 10:46 pm | |
| Najlepsi teniser: Novak i Jamie Murray (ja sam skroz na njih navucena) Najlepsa teniserka: Ana i Maria Sharapova | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Uto Feb 05, 2008 12:32 am | |
| RAFAEL NADAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :santa: :cheers: | |
|
| |
| |
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Uto Feb 05, 2008 12:56 am | |
| A može i Roddick da se pridruži Rafi! :cheers: A Jowo, šta kažeš ti na to? (znam da ćeš se složiti) | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Uto Feb 05, 2008 3:42 pm | |
| - Milica ::
- A može i Roddick da se pridruži Rafi! :cheers:
A Jowo, šta kažeš ti na to? (znam da ćeš se složiti) Si si si...naravno da moze | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sub Feb 09, 2008 12:47 am | |
| chicas kako ste mi nedostajale! moja nowa lista
1. maria sharapova prva pratilja: kirilenko druga:JJ
1.Rafa 1 pratilja:baggy 2 pratilja:tipsarevic | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sub Feb 09, 2008 2:29 am | |
| Najlepsi tenniseri:Nole i Tipsa Najlepse tenniserke Masha,Ana i Kirilenkko | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sub Feb 09, 2008 12:19 pm | |
| ja bih svojoj listi dodala i Troickog...bas je swadak.... | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sub Feb 09, 2008 12:24 pm | |
| Xaxaxaxaxaxa troicki sladak....xaxaxaxaxaxaxaxa
RAFAEL NADAL!!! 1. Andy Roddick 2. Janko Tipsarevic
MARIA SHARAPOVA!!! 1.Jelena Jankovic 2.Maria Kirilenko | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sub Feb 09, 2008 1:31 pm | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sub Feb 09, 2008 3:28 pm | |
| - It's me...Maya... ::
- Najlepsi tenniseri:Nole i Tipsa
Najlepse tenniserke Masha,Ana i Kirilenkko I meni je troicki sladak... :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sub Feb 09, 2008 3:28 pm | |
| troickog? ne znam ali on je meni :alien: | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sub Feb 09, 2008 3:35 pm | |
| swadak je al nije bas medju najlespima | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka | |
| |
|
| |
| Najlepsi teniser i najlepsa teniserka | |
|