| Najlepsi teniser i najlepsa teniserka | |
|
+20Kaćka#94 **Nadja** Nadal mi bebe Perkica ivanna<3 Rafa *~*tasha Nadalcica*~* sonjica93 *Tica* **Mizza** rafalicious *Joansie* Maria Sharapova *AnY*SweeT*FairY* **Djuki**# loveeee_TENNis <3 dachatzr pijanistkinja *Certified Nadal addict* *Punk_Princess* FairyQueen 24 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sub Maj 10, 2008 1:49 pm | |
| - ivanna<3 Rafa ::
- Bez razmisljanja Rafa i Ana!!!
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!CARICE!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Maj 12, 2008 8:21 pm | |
| BEZ RAZMISHLJANJA RAFA I MASHA! | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Maj 12, 2008 10:54 pm | |
| | |
|
| |
Nadal mi bebe Igras na celendzerima!
Broj poruka : 146 Zasto volis tenis? : Zbog Rafe! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Uto Maj 13, 2008 12:07 pm | |
| - *sonjica93-future Ana #1* ::
- ivanna<3 Rafa ::
- Bez razmisljanja Rafa i Ana!!!
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!CARICE!!!!!!!!!!!! slažem se | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Uto Maj 27, 2008 11:37 pm | |
| Rafa je najlepshi,najzgodniji,najsladji,najsharmantniji i najpametniji i najbolji, buduci br 1 Masha-najlepsha,najzgdonija,najsladja,najshamantnija, najpametnija, borAC, sjajno igra, buduci broj 1 | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sre Maj 28, 2008 10:45 am | |
| - Rafa_Es_Mi_Vida!!!!! ::
- Rafa je najlepshi,najzgodniji,najsladji,najsharmantniji i najpametniji i najbolji, buduci br 1
Masha-najlepsha,najzgdonija,najsladja,najshamantnija, najpametnija, borAC, sjajno igra, buduci broj 1 Kaia sve si lepo rekla.... Mada je Masha vec sada No.1... Ali bice i Rafa uskoro! :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Čet Maj 29, 2008 11:34 pm | |
| i to sto kazes.....xexexexe meni je Ana definitivno najlepsa , a najlepsi mi je Rafa , a za njim Janko!!!!!! | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Čet Maj 29, 2008 11:53 pm | |
| Rafa i Ana,definitivno!!! | |
|
| |
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Ned Jun 01, 2008 6:11 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Jun 02, 2008 6:03 pm | |
| Anna Kournikova je prelepa... A ovaj Belucci, zaboravih mu ime, isto mi je simpa! | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Čet Jun 05, 2008 3:44 pm | |
| Bravo sweet angel!!!!! tako se pricha!!! :D | |
|
| |
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pet Jun 06, 2008 8:18 am | |
| Pa stwarno su prelepi...,zar ne? | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Čet Jul 17, 2008 11:57 pm | |
| | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pet Jul 18, 2008 12:19 am | |
| | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pet Dec 05, 2008 10:36 pm | |
| od tennisera mi je najlepshi gulbis. . . a od tenniserki. . . hmmmmm. . . jako mi je teshko da se odluchim izmedju ane i mashe. . . ali ewo. . . mozhda mi je za jednu nijansu mi je lepsha masha. . . | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Sub Dec 06, 2008 10:36 pm | |
| Meni je od teniserki definitivno najlepša Anna Kournikova, a za njom Ana Ivanović i Maria Sharapova... A od tenisera mi je jedan od najlepših definitivno Andre Agassi! Bez kose, naravno, s kosom je ličio na čudo. A baš to što je ćelav ističe njegove vrlo lepe crte lica. A i Sampras je izgledao odlično u svojim najboljim danima. | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Ned Dec 07, 2008 4:09 pm | |
| slazhem se sampras je jaaaako lep chowek. . . | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Dec 08, 2008 4:42 pm | |
| Da, Sampras je zaista lep. I sada je simpatican. Ali naravno, niko ne mzoe zameniti Rafu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Dec 08, 2008 4:50 pm | |
| meni je i john mekenro bio jaaaako sladak dok je igrao tennis. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Dec 08, 2008 10:13 pm | |
| Meni je tad bio baš smešan! Ali i on čovek danas odlično izgleda za svoje godine. | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Pon Dec 08, 2008 10:21 pm | |
| | |
|
| |
@n@ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Ned Jan 04, 2009 2:12 pm | |
| teniser-RAFA ,a teniserka Ana ili Masha ...obe su preswatke !!! | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Ned Jan 25, 2009 10:40 pm | |
| shto se tiche tenisera,ne mogu da se odluchim izmedju rogera i janka, a od teniserki mi najlepsha venus | |
|
| |
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Ned Jan 25, 2009 10:59 pm | |
| | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka Ned Jan 25, 2009 11:01 pm | |
| simpa je ali mi nije nishta posebno xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najlepsi teniser i najlepsa teniserka | |
| |
|
| |
| Najlepsi teniser i najlepsa teniserka | |
|