Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Ana Ivanovic

Ići dole 
+24
***Inče***
Tea
RAFA THE KING
Rafa 4ever
~Black Angel~
*~*tasha Nadalcica*~*
Kaćka#94
sofi993
ivanna<3 Rafa
Perkica
Sanja The Best Forever
N!N@
@n@
sonjica93
rafalicious
*Anja*
...SuNsHiNe...
*Joansie*
**Djuki**#
TENNIS FAN
*Certified Nadal addict*
**Mizza**
*AnY*SweeT*FairY*
FairyQueen
28 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Sledeći
AutorPoruka
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Godina : 31
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :
Ana Ivanovic - Page 15 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana Ivanovic - Page 15 Right_bar_bleue

Datum upisa : 13.03.2008

Ana Ivanovic - Page 15 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePon Jun 23, 2008 11:42 pm

Jeeeeee!!!!GO ANA , GO ANA!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
*Anja*
Jelena Jankovic fan forever
*Anja*

Ženski
Broj poruka : 1158
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :
Ana Ivanovic - Page 15 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana Ivanovic - Page 15 Right_bar_bleue

Datum upisa : 21.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePet Jun 27, 2008 1:23 am

Ocemo srpsko finale (makar ja ocu :P)... GO JELENA & ANA - do finala :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Nazad na vrh Ići dole
http://jelenajankovic.forumandco.com/
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePet Jun 27, 2008 1:33 am

jeeeeee takodje!!!!!pa nek pobedi ko bude imao vise srece a onaj ko bude u bedaku zelim da zna da mi je zao!!!!!! c`est la vie!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePet Jun 27, 2008 4:29 pm

*sonjica93* - Ana 4ever!! ::
jeeeeee takodje!!!!!pa nek pobedi ko bude imao vise srece a onaj ko bude u bedaku zelim da zna da mi je zao!!!!!! c`est la vie!!!!!
Potpuno se slazem!
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePet Jun 27, 2008 9:09 pm

Ana ispala sa Wimbledona od neke Kineskinje ne znam tachno kako se zowe....
Ako owako nastawe da ispadaju nosioci...
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePet Jun 27, 2008 9:38 pm

nmg da verujem...gledala sam i nisam verovala..strasno
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePet Jun 27, 2008 10:29 pm

Jao, ja kada sam procitala na teletekstu... Osecala sam se kao da me je neko osamario posred lica!
Odmah sam zvala tatu, koji mi je rekao da je Ana zaista igrala uzasno.
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePet Jun 27, 2008 11:15 pm

Znaci ovaj Wimbledon je tako baksuzan , nemam reci!!!!NAJBOLJI ISPADAJU!!!!!pa gde to ima!?!?!?!?!?!?
Ana je mnooooooogo gresila , mnooooooogo
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimeSub Jun 28, 2008 6:10 pm

ana je stvarno uzasno igrala i jos gore se kretala...
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimeNed Jun 29, 2008 10:17 pm

Ja sam se šokirala kad sam čula! Baš mi je žao!
Ona, prva teniserka sveta, da izgubi od 133. teniserke na WTA listi! :shokiransam:
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePon Jun 30, 2008 12:08 am

to jeste ali je ta Zheng bila povredjena celu 2007.ona je 2006 bila valjda u top 30
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePon Jun 30, 2008 2:51 pm

U top 30? Pa znači dobra je ona.

Ali nema veza koja je na listi, Ana je ipak prva, a igrala je toliko loše, kao da je ona sto i neka, a ne njena protivnica.

Meni se čini da je sada došlo vreme u tenisu kad svako svakog može da pobedi. Mislim i na ženski i na muški tenis. Nema više onog: e ovaj sigurno pobeđuje. Sada je sve moguće.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePon Jun 30, 2008 2:53 pm

Definitivno. U prvih 150 svako svakoga sada može da pobedi.
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePon Jun 30, 2008 11:37 pm

pa tako je i zanimljivije.....nije fazon da si nepobediv......volim one sokove - ispao Djokovic u drugom kolu Wimbledona!!!!!Taj sok me obradovao
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePon Jun 30, 2008 11:52 pm

pa da istina je tenis treba da bude zanimljiv i neizvestan
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimeUto Jul 01, 2008 2:36 pm

pa to!!!!mislim koja je fora da postoji neko koga ne mozes da pobedis?!??!?!?!?!?
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimeUto Jul 01, 2008 3:29 pm

Nikakva. Zamislite samo kad bi ovako bilo stalno... Ljudi bi se smenjivali na prvom i ostalim mestima na listama.
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimeUto Jul 01, 2008 4:49 pm

Ma jeste to tačno, ali ja se ne bih bunila da je Rafa nepobediv. icon_lol icon_lol icon_lol
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimeUto Jul 01, 2008 4:55 pm

eeeeee Milice ala si ti sarena!!!!!!!xexexexexe
Nazad na vrh Ići dole
~Black Angel~
Osvojas ATP/WTA turnir!
Osvojas ATP/WTA turnir!
~Black Angel~

Broj poruka : 218
Godina : 28
Zasto volis tenis? : .
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 19.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimePon Jul 07, 2008 7:42 am

Hm... Pa dobro, nije samo Ana kriva... Dobro je igrala ova... A opet... Ana je premorena... Ne moze svaki turnir osvojiti...
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimeSub Avg 02, 2008 4:50 pm

Ana Ivanović krivi povredu za eliminaciju u Montrealu

PALAC UGROZIO IGRE U PEKINGU

"Nadam se da moji planovi vezani za OI neće biti ugroženi. Uplašena sam jer se na snimku magnetne rezonance ne vidi ništa, ali ja i dalje trpim bolove. Zbog toga ću, umesto u Peking, morati da posetim svoje doktore u Evropi".

Iako je tvrdila da je upala palca desne ruke neće sprečiti od nastojanja da sačuva prvu poziciju na listi najboljih teniserki sveta, kao i da je trenutna slabost neće zaustaviti u napredovanju prema trofeju mastersa u Montrealu, Ana Ivanović je bila prinuđena da posle susreta sa 17-ogodišnjom Tamirom Pašek napusti teren u Montrealu pognute glave. Tri godine mlađa protivnica, 94. igračica sveta, ostvarila je najveću pobedu u svojoj karijeri, slaveći sa 2:1 (6:2, 1:6, 6:2) u meču s reketom broj jedan, koji se još uvek, ali po svemu sudeći ne zadugo, nalazi u rukama Ane Ivanović. Ukoliko se Jelena Janković u Montrealu plasira u finale, od ponedeljka će doći do smene na vrhu.

Ana tvrdi da je neuspehu u duelu s tri godine mlađom igračicom doprinelo pogoršanje upale palca desne šake, za koju je mislila da je prolazna slabost. - Istina je, rekla sam da palac neće biti opravdanje, ali danas se osećam još gore. Bol bih mogla da podnesem, ali slabost u ruci me je definitivno smorila, toliko da nisam mogla da držim reket.

Ona je izrazila nadu da je mistična povreda ruke neće sprečiti da učestvuje na OI u Pekingu. - Nadam se da moji planovi vezani za Olimpijske igre neće biti ugroženi. Uplašena sam jer se na snimku magnetne rezonance ne vidi ništa, ali ja i dalje trpim bolove. Zbog toga ću, umesto da odem u Peking, morati da posetim svoje doktore u Evropi. Ne želim da mi se desi isto što i ode i da se svaki dan pitam hoću li biti sposobna da igram.

Prva teniserka sveta je odmah demantovala svaku pomisao na mogućnost da zbog Otvorenog prvenstva Amerike (poslednjeg u seriji Grend Slem turnira), koji će biti odigran posle Olimpijskih igara, u stvari, ne želi da putuje u Peking. - Olimpijske igre su definitivno važan događaj koji se dešava svake četiri godine. Ove godine sam tu, za četiri ko zna.

Povodom ove priče, Ana je rekla da ne pati zbog toga što ona ili Novak Đoković neće nositi zastavu Srbije na otvaranju Igara, jer je ta čast prepuštena Jasni Šekarić. - Nikad na to nisam ni pomislila. Jasna je više nego zaslužna da nosi našu zastavu. Imala sam priliku da provedem neko vreme uz nju i ona mi se učinila kao veoma dobra osoba - ispričala je Ana Ivanović, ostavljajući pod upitnikom svoj put na Igre u Pekingu.

:arrow: "Glas", 2. avgust 2008.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimeČet Avg 07, 2008 2:14 pm

Ana će učestvovati u Dečjem danu

Potvrđeno je Anino učešće u Arthur Ashe Dečijem danu, popularnom celodnevnom teniskom i muzičkom festivalu Američke Teniske Asocijacije, koji prethodi U.S. Open-u.

Ana je učestvovala 2005. godine, kada je debitovala na Grand Slamu, a prošle godine je tokom događaja odigrala egzibicioni dubl set sa Martinom Hingis protiv Andy Roddicka i rvača Johna Cene.

Među ostalim teniserima koji će učestvovati su Roger Federer, Rafael Nadal, Roddick, James Blake i Novak Đoković, a njima će se pridružiti pevač/kompozitori u usponu Demi Lovato, Colby O’Donis i Menudo. Susie Castillo sa MTV-a i Quddus sa Nickelodeon-a će biti domaćini događaja, kome je ovo 13. godina. Očekuje se da će se pojaviti još poznatih ličnosti.

Festival će biti održan u subotu 23. avgusta, i u Americi će ga prenositi televizija CBS.

(www.anaivanovic.com, 2. avgust 2008)
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimeČet Avg 07, 2008 2:18 pm

6. avgust 2008 - Razglednica iz Pekinga!

Ana Ivanovic - Page 15 Arriva10

Očekivala sam da će Peking biti drugačiji od svega što sam do sada doživela, i za sada to i jeste tako!

Ovo je moj prvi dolazak u Kinu, i zapanjilo me je koliko je ljudi bilo na aerodromu da dočeka sportiste. Nikada ranije nisam videla toliko navijača i fotografa, bila je ludnica!

Boravak u olimpijskom selu je jako zanimljiv i veoma se razlikuje od boravka u hotelu, kao što radim na većini turnira. Delim stan sa drugim srpskim spotistima; zajedno sa drugim sportistima autobusima putujem na lokacije, i večeram sa njima u restoranima. Olimpijsko selo je mesto gde se dešava mnogo stvari, puno energije i uzbuđenja.

Vlažnost vazduha je ovde neverovatna, kao da je 100%! Stvara izmaglicu zbog koje je čak i vidljivost smanjena! Jutros u 10 sati sam bila na treningu, i morali su da upale reflektore pošto je magla bila tolika da se nije video drugi kraj terena! Biće vrlo teški uslovi tokom mečeva.

Nažalost, palac me još uvek boli i ne mogu da treniram. I dalje imam terapije palca laserom, ali je vrlo frustrirajuće to što ne mogu da se pripremim kao što bih volela. Nadam se da će uskoro proći.

Ponovo mi se izgubio prtljag! To je bio mali razlog za brigu pošto imam specijalnu garderobu koju ću nositi za Olimpijadu, ali na sreću, stigao je danas. Ovde je obezbeđenje vrlo veliko, tako da je došlo do odlaganja u isporuci nakon što je lociran.

Radujem se početku turnira, i prilici da odem da pogledam neke druge sportove, kao što su odbojka i skokovi u vodu.

Voli vas
Ana
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimeČet Avg 07, 2008 5:52 pm

Baš lepo što će učestvovati na tom događaju za decu. Inače, znam da je Rafa već nekoliko godina prošlih isto igrao mečeve, kao i Federer na toj egzibiciji.

Malo mi je smešna ova slika sa aerodroma, juče sam je videla. icon_lol

Nadam se da neće imati problema ca prstom i da će moći da igra najbolje što ume.

NAPRED, ANA!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Certified Nadal addict*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Certified Nadal addict*

Ženski
Broj poruka : 1819
Godina : 29
Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota....................................
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitimeNed Avg 10, 2008 2:15 am

Koji folirant!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 15 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ana Ivanovic
Nazad na vrh 
Strana 15 od 25Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Sledeći
 Similar topics
-
» Ana Ivanovic
» AnA IvAnOvIc
» Fan club Ane Ivanovic
» Mia Colucci and Ana Ivanovic!!:)
» ~Forum o Ani ivanovic~

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: O teniserima... :: News-
Skoči na: