| Rafa | |
|
+23Jecika Rafa 4ever ~*ANA IWANOWIC*~ Kaćka#94 ~Black Angel~ Nadal mi bebe Perkica *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa **Djuki**# *Anja* *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *Joansie* ...SuNsHiNe... rafalicious **Mizza** JOVANA:) Rafa&me *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* FairyQueen loveeee_TENNis <3 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Maj 14, 2008 12:07 am | |
| Ljudi, nadam se da necu primiti metak sto sam objavila ovo... RAFA: "IZGUBICU DRUGO MESTO OD NOLETA"
Rafael Nadal kaze da ocekuje da izgubi svoju poziciju drugog tenisera sveta od Srbina Novaka Djokovica, najkasnije do Wimbledona.Nadalov gubitak od Juana Carlosa Ferrera u drugoj rundi u Rimu prosle nedelje, dok je patio od teske povrede stopala, a jos i Djokoviceva pobeda u finalu, navela ga je da misli da bi mogao da spadne na trece mesto ove nedelje u Hamburgu. Spanac je imao sjajnu sezonu na sljaci prosle godine - izgubio je samo jednom, u Hamburgu, od prvog tenisera sveta Rogera Federera, a onda je dostigao i finale Wimbledona. 21-ogodisnji teniser zna da ne sme da pravi greske sve do Wimbledona, jer ima mnogo poena da odbrani. "Djokovic je jako blizu, u to nema sumnje", rekao je Nadal u ponedeljak, nakon sto je stigao u Hamburg. "Mislim, ne, siguran sam, logicno je da ce me prestici i doci na drugo mesto na Roland Garrosu ili Wimbledonu". "On je sjajan igrac, i radi to veoma dobro. Ako sam ja treci, onda sam treci. Kada se to desi, jednostavno cu morati to da prihvatim i da se trudim i borim da se vratim na svoju poziciju". Nadal se zalio na ovogodisnji ATP raspored, koji ukljucuje tri Masters turnira na sljaci, plus turnir u Barseloni, koji ce biti za cetiri nedelje. Moguce da je rani gubitak prosle nedelje cak dosao i kao blagoslov i olaksanje, i u tog suncanog ponedeljka u Hamburgu je rekao da se psihicki oseca bolje nego kada je dosao u Rim. "Bolje sam", rekao je. "I dalje nisam savrseno, ali sam imao nekoliko slobodnih dana, i mnogo sam bolje nego sto sam bio u Rimu". "Nadam se da ce vreme ostati lepo i vruce". :arrow: 13. maj 2008, http://eurosport.yahoo.com | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Maj 14, 2008 11:50 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Maj 14, 2008 1:14 pm | |
| Pa, to me je i odusevilo, sto se ne ustrucava da otkrije "sta mu je na dusi". Nije nadmen. | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Maj 14, 2008 1:50 pm | |
| Pročitala sam ovu izjavu pre neki dan. Pa dobro, videćemo šta će biti, nikad se ne zna. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sre Maj 14, 2008 3:02 pm | |
| E, to je kljucno, nikad se ne zna. Mozda se njegovo "predskazanje" i ne desi. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sre Maj 14, 2008 4:40 pm | |
| - Joansie ::
- Pa, to me je i odusevilo, sto se ne ustrucava da otkrije "sta mu je na dusi". Nije nadmen.
| |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Maj 14, 2008 9:47 pm | |
| Znaci ne mogu da verujem da je to napisao...........ali ok | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sre Maj 14, 2008 11:19 pm | |
| ovaj covek nema veze dal je peti ili prvi on je najjaci na svetu...obozavam ga... | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Čet Maj 15, 2008 1:25 pm | |
| - KillerQueen ::
- ovaj covek nema veze dal je peti ili prvi on je najjaci na svetu...obozavam ga...
:D :D :D Slažem se. :santa: :clown: | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Čet Maj 15, 2008 2:28 pm | |
| Ma nate shta i da zgubi poziciju i da ode na 1000003248249290 mesto ja cu ga isto CHAK I VISHE voleti! nishta ama NISHTA nece NIKADA da umanji moju ljubav prema njemu....Mnogo ga volim mnogo, najvishe na svetu! I zato ne zhelim da on pati, kad bih mogla sprechila bih bilo shta shto izaziva njegov bol! A Novak nije zasluzhio to drugo mesto iako ga dobije to ce biti skroz nezasluzheno! Rafa ima svoj ponos, rafa je fer player! RAFA CE SE VRATITI! | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Rafa Čet Maj 15, 2008 3:24 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Maj 15, 2008 3:33 pm | |
| Apsolutno se slazem sa svim sto je Kaia rekla sem jednog dela... Ako Novak dodje na to drugo mesto, stici ce jer je sakupio bodove, a nije niko njemu uzeo i davao bodove na sarm itd. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Čet Maj 15, 2008 4:31 pm | |
| - Joansie ::
- Apsolutno se slazem sa svim sto je Kaia rekla sem jednog dela...
Ako Novak dodje na to drugo mesto, stici ce jer je sakupio bodove, a nije niko njemu uzeo i davao bodove na sarm itd. Da, po chemu to on nije zasluzio??????????? | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Maj 15, 2008 10:53 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Maj 15, 2008 11:18 pm | |
| :haha: Mogu samo da kazem da je Novak jaaaaako vaspitana osoba!!!!DAnas se na sred terena prodrao : JEBI SEEEE!!!!!!Svi su culi..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Maj 15, 2008 11:21 pm | |
| Samo to??? Uuuuu pa nije to ništa, Sonjice. Da znaš samo kakve sve on psovke ima...ja kad sam čula, a imala sam prilike mnogo puta, bila sam zgrožena. | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Čet Maj 15, 2008 11:46 pm | |
| Ewo SADA CU VAM RECI ZASHTO!!!! OWAKO : NE BI NI DOSHAO U OWU SITUACIJU DA MU POLOVINU MECHEVA NISU PREDALI! A NADAL JE BIO POVREDJEN............ JEL SAD JASNO SWIMA?????? OCETE DA VAM JOSH MALO OBJASNIM? | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pet Maj 16, 2008 12:42 pm | |
| Jasno kao dan! Naravno, ne verujem da bi se ovo desilo da se nije povredio... Bas je zeznuto kada se covek povredi. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pet Maj 16, 2008 6:29 pm | |
| :D e hvalim te Bozhe da je neko skapirao | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sub Maj 17, 2008 9:10 pm | |
| Ne znam samo sto je Novak tako prihvacen od strane svih!!!!On realno ne moze da se poredi sa Fedom i Nadalom po igri.....Ova dvojica igraju do zadnjeg trenutka , a Djokovic cim povede krene da se mangupira i skracuje lopte!!!Potpuno se opusti...evo vam i primeri :
1.Na US Openu prosle godine je poveo protiv Feda 4:1......Fed je dobio taj set sa 6:4 2.Danas je u prvom setu poveo Nadala sa 3:0 , Nadal je dobio set sa 7:5
Tako da , nemojte da pricate kako on igra kao da rezultat ne postoji.......Kako je bilo finale Monte Carla , 4:0 vodi Fed , Nadal dobije sa 7:5.....I zato kazem da su njihova finala najbolja jer se niko ne pederise i igraju obojica do kraja!!!!!!Niko nije rekao da mu sljaka ide u oci i nos....Igraju bez foliranja!!!!
A Djokovic kad je danas vodio sa 3:0 , nije mu upadala i smetala sljaka , jel da???? Daj molim vas , postedite nas tih fora!!!!!
Mada najvise volim kad mi kazu : ``Kako ne volis Djokovica , on je Srbin???`` I sto taklo mou da im odgovorim : ``I Toma Nikoluc je Srbin pa ga ne volim......``
Kakve veze ima da li je Srbin ili ne????Koga briga??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sub Maj 17, 2008 9:22 pm | |
| Sonjice, :D :D :D
Kao i uvek, slažem se sa tobom!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sub Maj 17, 2008 9:39 pm | |
| Pa mislim , sta ocekujes????? ;) aLi ja samo pricam realno , kako jeste!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Maj 18, 2008 12:12 pm | |
| NOLE MAJSTORE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Ned Maj 18, 2008 12:14 pm | |
| Ljudi,nema potrebe da se nervirate zbog NOLETA MAJSTORA,i nema potrebe da nas ubeđujete da ga ne volimo,kao što mi vama ne diramo Nadala........ | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Ned Maj 18, 2008 1:16 pm | |
| Niko vas ne ubeđuje da ga ne volite. Sonjica je samo iznela svoje mišljenje sa kojim se ja takođe slažem. Da se nerviram zbog NOLETA MAJSTORA... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rafa | |
| |
|
| |
| Rafa | |
|