| Jelena Jankovic | |
|
+25Tea Rafa 4ever RAFA THE KING Kaćka#94 Jecika maJJa ~Black Angel~ fan tenis Perkica laura_tennis fan ivanna<3 Rafa sonjica93 **Djuki**# llllllllllllllllllll @n@ *Anja* rafalicious **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* *Joansie* *Punk_Princess* FairyQueen ...SuNsHiNe... *Certified Nadal addict* loveeee_TENNis <3 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Avg 09, 2008 4:04 pm | |
| Prvo nije trebala da igra ali igrace...
Daj JJ bre nemoj sad da me razocaras... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Avg 09, 2008 4:09 pm | |
| Ma bice ona dobro, i sama kaze da je laksha powreda...
VAMOS JJ!!!!!!!! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Avg 09, 2008 7:10 pm | |
| ajmo jecoooooooooooooo. | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Avg 09, 2008 9:44 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Avg 09, 2008 11:58 pm | |
| IGRACE :))) JEEEEEEEEEEEEEEEEE | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Avg 10, 2008 12:03 am | |
| Super..Protiv koga igra???? | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Avg 10, 2008 12:25 am | |
| Protiv 600 i neke cini mi se 658 :))) hehe u 14h pocinje Jecin mec u 11h Jankov | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Avg 10, 2008 12:45 am | |
| Jelena igra protiv Carah Black, koja je 1. teniserka sveta u dublu. Ako uopšte bude igrala, jer Jelenu muči povreda i nije poznato da li će igrati. :((((((((((((((( | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Avg 10, 2008 1:06 am | |
| Jaoooooo,mnogo mi je zao,nadam se da ce joj pred mec biti bolje!!!! NAPRED JECO!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Avg 10, 2008 1:37 am | |
| joj to nisam znala....znaci nije losa nego ne moze da igra i singl i dubl.... | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Avg 10, 2008 2:13 am | |
| GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SAD JE NAISHAO MALER MRSH PU PU DALEKO BILO! | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Avg 11, 2008 12:13 pm | |
| Jeca ce najverovatnije igrati! Mada ja da sam na njenom mestu propustila bi Olimpijske igre.. Ona je ove godine bila povredjena na svakom turniru a da je napravila neku pauzu verovatno bi zalecila te povrede...Ali ona je neverovatan borac... I uvek se bori do zadnjeg atoma snage... Ali to nije bas uvek pametno | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Avg 11, 2008 12:25 pm | |
| Pa ona je povredjena bila jos na onom kupu gde je igrala sa Djokovicem...da je mozda napravila jednu pauzu od 2 meseca zacelila bi sve...Ali ona je danas realno najbolja i zasluzuje prvo mesto...Samo cinjenica je da je povlacenjem Enan zenski tenise dosta izgubio na kvalitetu... | |
|
| |
| |
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Avg 11, 2008 3:26 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Avg 11, 2008 4:50 pm | |
| BRAVO, JJ!!! POTPUNO ZASLUŽENO! Nadam se da ćeš osvojiti zlato na OI! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Avg 11, 2008 7:03 pm | |
| hehe Jonise odusevila si me kada sam videla jj avy i sign... Nisam znala da ti volis i JJ | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Avg 11, 2008 7:04 pm | |
| Naravno da je volim, zato što je jedna pozitivna osoba. Ne volim je odjednom zato što je postala 1. na svetu. Nego do sada nisam stavljala nju u avy i siggy, ali sad mi došlo, lepe su joj ovo slike.
Mene malo brine njena povreda, ne znam da li će moći da igra ostale mečeve. Danas je pobedila, ali da li će sutra moći? | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Avg 11, 2008 10:24 pm | |
| Joj i mene povreda mnoogo brine... Pogotovu njeni izrazi na licu danas... Bas se vidi da se mnoogo muci... Džej Džej: Mnogo me boli, jedva igramJelena Jankoviæ je u ponedeljak prvi put u karijeri postala prvi ženski reket sveta i sa tom titulom zabeležila je i prvu pobedu na olimpijskom turniru u Pekingu nad Karom Blek iz Zimbabvea (2:0), ali je platila visoku cenu.
"List me mnogo boli, ne znam kako æu da igram u utorak... Ne znam da li æu uopšte da igram", rekla je Jelena Jankoviæ za RTS, ostavljajuæi celu Srbiju u bojazni da æe izgubiti još jednog pretendenta na olimpijsku medalju.
Tokom meèa sa Karom Blek, Jelena je morala da potraži lekarsku pomoæ, list desne noge joj je bio uvijen kao poklon za Novu godinu, a kraj meèa doèekala je jedva stojeæi na nogama.
Ako Jelena kojim sluèajem odustane, to æe biti drugi veliki udarac za srpski tenis u Pekingu, posle otkazivanja Ane Ivanoviæ, a olimpijski tim Srbije ostao bi možda bez još jedne "sigurne" medalje.
(MONDO) | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Avg 11, 2008 11:32 pm | |
| VAMOS JJ mzoes ti da pobedis koga hoces...mnogo mi je bilo jezivo kada sam je videla sa onom longentom na nozi... | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Avg 12, 2008 12:10 am | |
| Nadam se da će moći da igra, ali i ako odustane, neću se ljutiti. Njeno zdravlje je najbitnije. Mlada je ona, ima vremena za nju. | |
|
| |
| |
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Avg 12, 2008 6:17 am | |
| BRAVO JJ!!!VAMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Avg 12, 2008 2:28 pm | |
| Brawo Jeco.....!!!!!!!!!!!!!!!!Chestitam na 1.mestu!!!!!!!!! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Avg 12, 2008 4:48 pm | |
| - **Djuki**# ::
- Brawo Jeco.....!!!!!!!!!!!!!!!!Chestitam na 1.mestu!!!!!!!!!
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Jankovic | |
| |
|
| |
| Jelena Jankovic | |
|