| My top ten... | |
|
+5RAFA THE KING Kaćka#94 ***Inče*** FairyQueen Rafa 4ever 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: My top ten... Pet Dec 12, 2008 10:08 pm | |
| e ljudi owo se kod mene nenormalno brzo menja eo za danas 1.Cindy Lauper-True Colours 2.Cindy Lauper-Girls just want to have fun 3.Cindy Lauper-Lets hear it from the boys 4.Elton Jhon-Sorry seems to be the hardest word 5.ABBA-Waterloo 6.Queen-I cant live whit you 7.Queen-we will rock you 8.I dont like mondays(zab sam izvodjaca) 9.Leona Lewis-Bleeding in love 10.Sixpence Noone richer-kiss me | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: My top ten... Sub Dec 13, 2008 12:27 am | |
| 1. lady gaga-poker face 2. lady gaga-just dance 3. katy perry-hot 'n cold 4. katy perry-i kissed a girl 5. prljawo kazalishte-marina 6. bon jovi-you give love a bad name 7. rbd-selvame 8. rbd-ensename 9. rbd-este corazon 10. rbd-no pares | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: My top ten... Sub Dec 13, 2008 9:03 pm | |
| 1.Lady Gaga-Big girl now 2.Lady Gaga-Poker face 3.Lady Gaga-Just dance 4.Cascada-Everytime we touch 5.Katy Perry-You are so gay 6.Katy Perry-Hot'n cold 7.Katy Perry-One of the boys 8.Katy Perry-I kissed girl 9.Rihanna-Cry 10.Beyonce-If I were a boy | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: My top ten... Sub Dec 13, 2008 10:28 pm | |
| 1. lady gaga-poker face 2. lady gaga-just dance 3. pink-so what 4. pink-just like a pill 5. pink-u and ur hand 6. pink-trouble 7. katy perry-i kissed a girl 8. katy perry-hot 'n cold 9. queen-we are the champions 10. queen-it's a kind of magic | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: My top ten... Ned Dec 14, 2008 3:47 pm | |
| wuki-klatno wuki i sonja-too late to apologize wuki- ja wolim samo sebe wuki-more than words wuki-highway to hell | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Ned Dec 14, 2008 6:27 pm | |
| 1. wan gogh-klatno 2. wan gogh-ludo luda 3. wan gogh-kiselina 4. prljawo kazalishte-marina 5. riblja chorba-kada padne noc (upomoc) 6. josipa lisac-danas sam luda 7. negatiw-bez promene 8. negatiw-zbunjena 9. colonia-swe oko mene je grijeh 10. colonia-mirno more | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: My top ten... Ned Dec 14, 2008 7:35 pm | |
| Ja sam nešto danas za staru Jugu...
01. EKV - Mi menjamo dan za noć 02. Bijelo Dugme - Ako ima Boga 03. Slađana Milošević - Miki, Miki 04. Bebi Dol - Rudi 05. EKV - Ti si sav moj bol 06. Josipa Lisac - Danas sam luda 07. EKV - Oči boje meda 08. Xenia - Troje 09. Partibrejkersi - Kreni prema meni 10. Slađana Milošević & Dado Topić - Princeza | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: My top ten... Pon Dec 15, 2008 1:08 am | |
| Ja sam sad pomešano.....strano i domaće..... 1.Lady Gaga-Poker face 2.Lady Gaga-Just dance 3.Lady Gaga-Big girl now 4.Jelena Tomašević-Okeani 5.Tamara Todevska-Loša devojka 6.Boris Novković-Ne kuni se 7.Boris Novković-Tamara 8.Miley Cyris-See you again 9.Avril Lavigne-Why 10.Generacija 5-Dolazim za 5 minuta | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Pon Dec 15, 2008 4:17 pm | |
| [quote="ina_90"]1. wuki i igor-supermen 2. wuki i ana-kids 3. wuki i sajko-kiselina 4. wuki-more than words 5. wuki i iwana-kada padne noc (upomoc) 6. wuki i sajko-da mi je biti morski pas 6. wuki i djole-are you gonna go my way 7. wuki-klatno 8. wuki-kreni prema meni 9. wuki-highway to heaven 10. wuki i sajko-wolim samo sebe[/quote] | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Uto Dec 16, 2008 6:05 pm | |
| 1. wuki-like teen spirit 2. sajko i wuki-balkan 3. nina i igor-my heart will go on 4. alex-tajno moja 5. ado i petar grasho-wijera od siwog zlata 6. danijel i petar grasho-utorak 7. wuki, sajko, ana, sonja i danijel-we will rock you/we are the champions 8. nina i karolina gochewa-mojot swet 9. ana, nina, sonja i karolina gochewa-lady mermalade 10. sajko-doshao sam da ti kazhem da odlazim | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Sre Dec 24, 2008 1:41 pm | |
| 1. metallica-nothing else matters 2. cultur club-karma chameleon 3. negatiw-swet tuge 4. junior jack-stupid disco 5. djawoli-suncan dan 6. goran karan-wagabundo 7. goran karan-ostani 8. rihanna-disturbia 9. rihanna-S.O.S 10. soft cell-tainted love | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: My top ten... Sre Dec 24, 2008 4:47 pm | |
| 01. Igor Cukrov — Angie 02. Sonja Bakić i Mika Kostić — Free Your Mind 03. Rihanna — Disturbia 04. Mamma Mia! The Movie — Lay All Your Love On Me 05. Igor Cukrov — Ako ima Boga 06. Girls Aloud — The Promise 07. Melanie C — Next Best Superstar 08. High School Musical 2 — Bet On It 09. Geri Halliwell — Bag It Up 10. Emma Bunton — Maybe | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Ned Dec 28, 2008 2:25 pm | |
| 1. wookie-nothing else matters 2. shime-angie 3. wookie i sonja-swet tuge 4. sonja i junior jack-stupiddisco 5. shime, wookie i anee-mi pleshemo 6. nina-don't speak 7. shime i nina-my heart will go on 8. wookie, sajko, anee, sonja i dani-we are the champions 9. wookie, sajko, anee, sonja i dani-we will rock you 10. wookie i sajko-balkan | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Ned Jan 04, 2009 10:42 pm | |
| 1. bojan jelic-beli jablan 2. parni waljak-godine prolaze 3. milena wuchic-luche 4. dino merlin-moj je zhiwot shwicarska 5. dino merlin i zheljko joksimowic-supermen 6. rolabogan-motivos 7. robbie williams-angels 8. robbie williams-feel 9. madonna-frozen 10. madonna-power of good bye | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Pon Jan 05, 2009 8:57 pm | |
| 01. Roxette — It Must Have Been Love 02. Bon Jovi — You Give Love A Bad Name 03. Girls Aloud — The Promise 04. Girls Aloud & Sugababes — Walk This Way 05. Enrique Iglesias — Escape 06. ABBA — Thank You For The Music 07. En Vogue — Free Your Mind 08. Anastacia — I Can Feel You 09. ABBA — Super Trouper 10. Britney Spears — Womanizer | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Uto Jan 06, 2009 12:59 pm | |
| 1. wookie-more than words 2. himna OT-nowa generacija 3. anee-prezhiwecu 4. milica-sawrsheni par 5. wookie-easy 6. wookie-nothing else matters 7. shime-angie 8. wookie i djole-are you gonna go my way 9. djole-soldier of fortune 10. johnny-you give love a bad name | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Sub Jan 10, 2009 6:43 pm | |
| 01. Roxette — It Must Have Been Love 02. Alice Cooper — Poison 03. Billy Idol — White Wedding 04. Girls Aloud — The Promise 05. Bon Jovi — You Give Love A Bad Name 06. Duran Duran — Come Undone 07. Mamma Mia! The Movie — Honey, Honey 08. En Vogue — Free Your Mind 09. Sinead O'Connors — Nothing Compares To You 10. Madonna — Frozen | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Ned Jan 11, 2009 4:24 pm | |
| 1. leann rimes-can't fight the moonlight 2. rolling stines-angie 3. metallica-nothing else matters 4. ana bebic-prezhiwecu 5. milica majstorowic-sawrsheni par 6. studenti OT-od sombora pa do mora 7. himna OT-nowa generacija 8. milan kalenic-pesma tonchiju 9. roxette-it must have been love 10. abba-dancing queen | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Čet Jan 15, 2009 6:30 pm | |
| 1. the calling-where ever you will go 2. U2-with or without you 3. sonique-sky 4. the chemical brothers-galvanize 5. lady gaga-just dance 6. lady gaga-poker face 7. katy perry-i kissed a girl 8. katy perry-hot 'n' cold 9. enrique iglesias-bailamos 10. enrique iglesias-can you here me? | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Pet Jan 16, 2009 2:39 pm | |
| 01. REM — Losing My Religion 02. Coldplay — Viva La Vida 03. Roxette — It Must Have Been Love 04. Girls Aloud — The Promise 05. Billy Idol — White Wedding 06. Katy Perry — Hot N Cold 07. Miley Cyrus — 7 Things 08. Enrique Iglesias — Escape 09. Mamma Mia! The Movie — Super Trouper 10. Bon Jovi — You Give Love A Bad Name | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Pet Jan 16, 2009 6:56 pm | |
| ja sam danas u stilu rock-a. . . 1. evanescence-my immortal 2. evanescence-going under 3. evanscence-bring me to life 4. evanescence-verybody's fool 5. the cranberries-zombie 6. blink 182-all small things 7. bon jovi-you give love a bad name 8. bon jovi-runaway 9. bon jovi-it's my life 10. guns 'n' roses-novemver rain | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: My top ten... Pet Jan 30, 2009 8:48 pm | |
| 1.scorpions - wind of change 2.buller for my valentine - waking the demon 3.lady gaga - poker face 4.killers - for reasons unknown 5.RHCP - californication 6.hooters - johnny b. 7.madonna - love profusion 8.metallica - frantic 9.nirvana - the man who sold the world 10.kiss - you make me(rock hard) | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Pet Jan 30, 2009 10:32 pm | |
| 1. The Killers-Mr. Brighside (ili tako nešto) 2. Lady Gaga-Poker Face 3. Lady Gaga-Just Dance 4. Lady Gaga-Boys, Boys, Boys 5. Katy Perry-I Kissed A Girl 6. Katy Perry-Hot 'n' Cold 7. Chris Brown-Run It 8. Ciara-1,2 Step 9. Metallica-Nothing Else Matters 10. The Killers-When You Were Young | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Pon Feb 09, 2009 12:45 pm | |
| 1. ET-Sve Bih Dala Da Znam 2. ET-Ljubav Nema Ništa S Tim 3. ET-Da Ti Nisam Bila Dovoljna 4. ET-Tek Je 12 Sati 5. Energija-Snage Mi Ponestaje Energie MIX 2008 6. Muse-Supermassive Black Hole 7. Britney Spears'-Break The Ice 8. Lady Gaga-Poker Face 9. Lady Gaga-Just Dance 10. Lady Gaga-Boys, Boys, Boys | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Pon Feb 09, 2009 11:15 pm | |
| 01. Jason Mraz – I'm Yours 02. Gabriella Cilmi – Sanctuary 03. Pussycat Dolls – I Hate This Part 04. Roxette – It Must Have Been Love 05. REM – Losing My Religion 06. Nirvana – Smells Like Teen Spirit 07. Spice Girls – Do It 08. Erreway – Será Porque Te Quiero 09. Gabriella Cilmi – Save The Lies 10. En Vogue – Free Your Mind | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: My top ten... | |
| |
|
| |
| My top ten... | |
|