| My top ten... | |
|
+5RAFA THE KING Kaćka#94 ***Inče*** FairyQueen Rafa 4ever 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: My top ten... Pon Dec 01, 2008 1:12 am | |
| Pa ovde mozete pisati vas top 10, tj. 10 najboljih pesama svih vremena po vasem misljenju... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: My top ten... Pon Dec 01, 2008 2:53 pm | |
| 1.Bohemian Rhapsody-Queen 2.The show must go on-Queen 3.Stairways to heaven-Led Zeppelin 4.Kashmir-Led Zeppelin 5.I was made for loving you baby-Kiss 6.Is this love-whitsnake e sad nesto mao girly 7.I will always love you-Whitney Huston 8.Unbreak my heart-Toni Braxton 9.My heart will go on-Celine dion 10.Simply the best-Tina Turner a owo mi je rezerva u slucaju da me sve ove smore mada se to nikad ne desi 11.Something about the way you look tonight-Elton John | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: My top ten... Pon Dec 01, 2008 5:48 pm | |
| 1. lady gaga-just dance 2. katy perry-i kissed a girl 3. bon jovi-you give love a bad name 4. prljawo kazalishte-marina 5. bojan marowic-kao ti 6. wan gogh-klatno 7. wan gogh-ludo luda 8. wan gogh-kiselina 9. guns 'n' roses-don't cry 10. guns 'n' roses-don't cry
to je moj trenutni izbor. . . ali mene jako brzo smore pesme tako da mi se owaj top 10 brzo menja. . . | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: My top ten... Uto Dec 02, 2008 9:08 pm | |
| 1.Lady Gaga-Poker face 2.Rihanna-Cry 3.Beyonce-If I were a boy 4.Generacija 5-Dolazim za 5 minuta 5.Pussycat Dolls-Buttons 6.Avril Lavigne-Why 7.Katy Pery-Hot and cold 8.ABBA-Dancing queen 9.ABBA-Mammamia 10.Lil Wayne-This life | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: My top ten... Uto Dec 02, 2008 11:26 pm | |
| 1. bojan marowic-kao ti (club mix) 2. katy perry-hot 'n cold 3. lady gaga-just dance 4. himna OT-nowa generacija 5. bon jovi-you give love a bad name 6. riblja chorba-kada padne noc (upomoc) 7. john travolta i olivia newton john-you're all that i want 8. alexandra radowic-kao so u moru 9. wan gogh-ludo luda 10. gibonni-libar | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: My top ten... Sre Dec 03, 2008 12:16 am | |
| e ja sam zaboravila da stavim Total Eclipse of the heart...ta pesma je zakon...ona mi je u top ten-u uwek | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Sre Dec 03, 2008 1:42 am | |
| axa. . . ta pesma je prelepa. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Čet Dec 04, 2008 7:39 pm | |
| 1. deep purple-soldier of fortune 2. colonia-swe oko mene je grijeh 3. usher-moving mountains 4. cindy lauper-time after time 5. boonie tyler-total eclipse of the heart 6. meat loaf-i'd do anything for love (but i won't o that) 7. bojan marowic-kao ti (club mix) 8. prljawo kazalishte-marina 9. riblja chorba-kad padne noc (upomoc) 10. cindy lauper-she bop | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: My top ten... Pet Dec 05, 2008 1:50 pm | |
| 1.Marchelo - Jedan (uvek i zauvek najbolja) 2.Guns N' Roses - November rain (mislim da nema potrebe da objasnjavam) 3.Guns N' Roses - Don't cry (prelepo :() 4.Guns N' Roses - Since I don't have you (predivna :() 5.Marchelo - Pismo bratu (nema potrebe da pricam koliko je pesma lepa) 6.Elitni Odredi - Moja jedina (sreceparajuce :() 7.KoRn - Coming undone (razvaljuje ) 8.Marchelo - De facto (fantasticno) 9.Marchelo - Suze (predivno, iz ove pesme se uci) 10.Blue & Elthon JOhn - Sorry seems to be the hardest word (morala sam da stavim ovu pesmu, obozavam je) | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Pet Dec 05, 2008 10:22 pm | |
| 1. deep purple-soldier of fortune 2. mariah carey-hero 3. mariah carey-all i want for christmas is you 4. mariah carey-without you 5. nickelback-somday 6. nickelback-far away 7. nickelback-hero 8. nickelback-saving me 9. rihanna i jay z-umbrella 10. rihanna-disturbia | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: My top ten... Pet Dec 05, 2008 11:54 pm | |
| P!nk-So what P!nk-Let´s get this party started Pussycat Dolls-I hate this part Rihanna-Rehab ABBA-The winner takes it all Beyonce-Alarm T.I.-Whatever you like Danijela Martinović-Pleši samnom Amy Mcdonald-This is the life Anna Fenox(valjda)-Sweet dreams | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Sub Dec 06, 2008 3:29 pm | |
| 1. colonia-swe oko mene je grijeh 2. bob sinclar-love generation 3. pink-so what 4. pink-family portrait 5. pink-just like a pill 6. pink-u and ur hand 7. pink-don't let me get me 8. pink-get the party started 9. pink-who new 10. pink-trouble | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: My top ten... Sub Dec 06, 2008 4:37 pm | |
| Danasnji ili nedeljni top ten moj je : 1.Beyonce-Save the hero 2.Rihanna-Bitch,im special 3.Beyonce-Halo 4.Britney Spears-Unusual you 5.Beyonce-Diva 6.Rihanna-U make me sick 7.Kanye West-Welcome to heartbreak 8.Lily Alen-The fear 9.Kylie Minogue ft. Coldplay-Luhna 10.Timbaland ft, Justin T. and Jay-z - Give it to me | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: My top ten... Sub Dec 06, 2008 10:40 pm | |
| Jao... Vidim da svi pišu svoje nedeljne top 10 liste, tj. šta najviše slušaju tokom ove nedelje, pa ću tako i ja, jer mi je izuzetno teško da se odlučim za 10 najboljih pesama svih vremena...
01. Katy Perry - Hot'n'Cold 02. Girls Aloud - The Promise 03. Gabriella Cilmi - Save the Lies 04. Britney Spears - Womanizer 05. En Vogue - Free Your Mind 06. Melanie C - Beautiful Intentions 07. ABBA - La Reina del Baile (Dancing Queen na španskom) 08. ABBA - Al Andar (Move On na španskom) 09. Enrique Iglesias - Escape 10. Geri Halliwell - Lift Me Up | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Ned Dec 07, 2008 4:17 pm | |
| 1. usher-moving mountains 2. colonia-swe oko mene je grijeh 3. katy perry-hot n' cold 4. katy perry-i kissed a girl 5. lady gaga-just dance 6. mariah carey-hero 7. bojan marowic-kao ti 8. deep purple-soldier of fortune 9. bon jovi-you give love a bad name 10. usher-caught up | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Pon Dec 08, 2008 9:54 pm | |
| 1. queen-bohemian rhapsody 2. queen-he show must go on 3. led zeppelin-stairways to heaven 4. toni braxton-unbreak my heart 5. lady gaga-poker face 6. blue i elthon john-sorry seems to be the hardest word 7. p!nk-so what 8. p!nk-let´s get this party started 9. en vogue-free your mind 10. enrique iglesias-can you here me | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Sre Dec 10, 2008 4:44 pm | |
| 1.Black Sabbath - She's gone 2.Aerosmith - I don't wanna miss a thing 3.Danger Danger - Don't walk away 4.Bon Jovi - Bed of roses 5.Def Leppard - Love Bites 6.Europe - Carrie 7.Guns N' Roses - November rain 8.Kiss - Beth 9.Extreme - More than words 10.Queen - Breakthru | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Sre Dec 10, 2008 7:45 pm | |
| 1. queen-we are the champions 2. queen-we will rock you 3. queen-it's a kind of magic 4. queen-bohemian rhapsody 5. queen-the show must go on 6. guns 'n' roses-november rain 7. guns 'n' roses-don't cry 8. guns 'n' roses-sweet child o' mine 9. deep purple-soldier of fortune 10. extreme-more than words | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: My top ten... Sre Dec 10, 2008 8:02 pm | |
| 01. Igor Curkov - Ako ima Boga 02. Girls Aloud - The Promise 03. Bryan Adams & Melanie C - When You're Gone 04. Mamma Mia! The Movie - Lay All Your Love On Me 05. Bebi Dol - Rudi 06. P!nk - So What 07. Gabriella Cilmi - Save The Lies 08. En Vogue - Free Your Mind 09. Katy Perry - Hot'n'Cold 10. Miley Cyrus - 7 Things (I Hate About You) | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Sre Dec 10, 2008 8:06 pm | |
| xexe. . . tebi se bash dopada kako je igor otpewao. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Sre Dec 10, 2008 8:54 pm | |
| 1. wuki i igor-supermen 2. wuki i ana-kids 3. wuki i sajko-kiselina 4. wuki-more than words 5. wuki i iwana-kada padne noc (upomoc) 6. wuki i sajko-da mi je biti morski pas 6. wuki i djole-are you gonna go my way 7. wuki-klatno 8. wuki-kreni prema meni 9. wuki-highway to heaven 10. wuki i sajko-wolim samo sebe | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Pet Dec 12, 2008 1:30 am | |
| moj top ten owih dana Heart-Alone Cliff Richards-We dont talk anymore Cliff Richards and Olivia Newtown John-Suddenley Diana Ross-Upside down Whitsnake-Is this love Queen-we will rock you Led Zeppelin-Whole lotta love Leonard Choen-Hallelujah PCD-I hate this part right here Taylor Swift-Teardrops on my guitar | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Pet Dec 12, 2008 4:15 pm | |
| [quote="ina_90"]1. wuki i igor-supermen 2. wuki i ana-kids 3. wuki i sajko-kiselina 4. wuki-more than words 5. wuki i iwana-kada padne noc (upomoc) 6. wuki i sajko-da mi je biti morski pas 6. wuki i djole-are you gonna go my way 7. wuki-klatno 8. wuki-kreni prema meni 9. wuki-highway to heaven 10. wuki i sajko-wolim samo sebe[/quote] | |
|
| |
| Naslov: Re: My top ten... Pet Dec 12, 2008 4:50 pm | |
| 01. Gabriella Cilmi - Save the Lies 02. Igor Cukrov - Ako ima Boga 03. Katy Perry - Hot n Cold 04. Britney Spears - Womanizer 05. P!nk - So What 06. Mamma Mia! The Movie - Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) 07. Flashdance - She's a Maniac 08. En Vogue - Free Your Mind 09. Enrique Iglesias - Can You Hear Me? | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: My top ten... Pet Dec 12, 2008 5:09 pm | |
| 1.Beyonce-Halo/Rihanna-You make me sick 2.T.I ft. Justin Timberlake-Dead and gone 3.Beyonce-Broken-hearted girl 4.Rihanna-Bitch im special 5.Britney Spears-Out from under 6.Nelly Furtado-Try 7.Kanye West-Bad news 8.Pink-Sober 9.Lenny Kravitz-I build this garden for us 10.Kylie Minogue ft. Coldplay-Luhna | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: My top ten... | |
| |
|
| |
| My top ten... | |
|