| Odsustva!!! | |
|
+14mmmm ~Black Angel~ sonjica93 ***Inče*** Tea rafalicious Rafa 4ever *Punk_Princess* RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# Kaćka#94 *Joansie* *Certified Nadal addict* 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sre Avg 13, 2008 5:08 pm | |
| Lepo se provedi... A sigurno i hoces jer cu da budem sa tobom... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Odsustva!!! Ned Avg 17, 2008 6:12 pm | |
| enjoy...ja sam se vratila...ujeee | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Ned Avg 17, 2008 7:25 pm | |
| Tuuu siii!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| |
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Ned Avg 17, 2008 11:15 pm | |
| Ljudi sutra idem na more tako da necu dolaziti 10-12 dana na forum.pozZz | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Odsustva!!! Pon Avg 18, 2008 12:19 am | |
| | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Pon Avg 18, 2008 1:09 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Pon Avg 18, 2008 2:32 pm | |
| - Queen of the Night ::
- Lepo se provedi
| |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Odsustva!!! Pon Avg 18, 2008 6:39 pm | |
| - *Joansie* ::
- Queen of the Night ::
- Lepo se provedi
| |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Pon Avg 18, 2008 7:17 pm | |
| - **Djuki**# ::
- *Joansie* ::
- Queen of the Night ::
- Lepo se provedi
| |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Avg 19, 2008 12:06 am | |
| Narode,vratila sam se(napokon) Mnogo ste mi nedostajali... Tea,Kaio,Seki lepo se prowedite i swe najj | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Avg 19, 2008 12:15 am | |
| Welcome Back Kacka...Primetila sam da te vec dugo nema drago mi je sto si o5 sa namaa | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Avg 19, 2008 12:55 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Avg 19, 2008 12:55 pm | |
| Hwala | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Avg 19, 2008 3:26 pm | |
- Welcome back, Kaćka!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Avg 19, 2008 4:03 pm | |
| Tnx... | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Ned Avg 24, 2008 12:19 am | |
| - rafalicious ::
- *Joansie* ::
- Welcome back, Kaćka!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Sep 02, 2008 2:41 pm | |
| Odmah da se jawim...Pochela shkolska godina, nastavnici uzash(wecina), nemam wremena ni za shta...Preumorna sam zbog ranog ustajanja, a tek kad budem uchila, nemam blage shta cu da radim... Tako da cu manje da dolazim na forum | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Sep 02, 2008 3:03 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Sep 02, 2008 3:06 pm | |
| I ja se pridružujem toj ekipi, trudiću se da dolazim na forum, ali neću to činiti često kao do sada, jer sam sada u novoj školi i treba da se prikažem profanima u dobrom svetlu... | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Sep 02, 2008 3:59 pm | |
| meni je xtra u novoj skoli!!!!trudicu se da sto cesce dolazim na 4um!!!!!!Nastavnici su vecinom dobri a neki katastrofa!!!Drustvo je extra | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Sep 02, 2008 6:27 pm | |
- I ja se pridružujem toj ekipi, trudiću se da dolazim na forum, ali neću to činiti često kao do sada, jer sam sada u novoj školi i treba da se prikažem profanima u dobrom svetlu...
Isti sluchaj kod mene, sad na pochetku ce mi biti najteze | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Sep 02, 2008 8:40 pm | |
| I ja isto krenula u školu, pa naravno da neću moći baš po ceo dan da visim na netu, ali ću ipak dolaziti. Iako svi kažu da je 3. godina najteža, ja sve mislim da neće biti komplikovano. Pa bolje je živeti u zabludi. Tačno je da ćete sada imati mnogo više obaveza u srednjoj nego u osnovnoj, zato vam je moj savet da od početka zapnete i da se prikažete u najboljem svetlu pred novim profesorima i verujte posle će vam sve ići MNOGO LAKŠE!!! Najvažnije vam je prva godina, tako da potrudite se da ne omanete! To vam je samo moj prijateljski savet. Govorim vam iz iskustva. I da, na kraju, SREĆAN SVIMA POLAZAK U ŠKOLU I DAJ BOŽE DA SVIMA IDE SUPER I DA SVI BUDEMO 5,00 ILI BAR ODLIČNI! Ja sam skromno dete. | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Sep 02, 2008 9:10 pm | |
| Hvala!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Sep 02, 2008 9:33 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Odsustva!!! | |
| |
|
| |
| Odsustva!!! | |
|