| Odsustva!!! | |
|
+14mmmm ~Black Angel~ sonjica93 ***Inče*** Tea rafalicious Rafa 4ever *Punk_Princess* RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# Kaćka#94 *Joansie* *Certified Nadal addict* 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
mmmm Igras na celendzerima!
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sre Nov 19, 2008 11:47 am | |
| Hvala vam svima...Evo nekoliko o mojoj bolesti...Prvo sam imala zuticu,u 5 razredu...A kasnije sam u mokraci imala krv i od tad imam probleme sa besikom i bubrezima,to je kod mene nasledno u porodici..Cak su i doktori rekli da mozda necu moci da imam decu,meni mama prvo nije smela da kaze,a posle sam se sokirala..Imam jake bolove tesko ih prebolim i stalno kad odem u bolnicu ostanem najmanje dva meseca...U sredu sam opet u mokraci imal krv pa moram sutra opet da idem na Institut za majku i dete...Pijem sline lekove i jako se mucim danas nisam nista jel ni pila a kad sam otisla u WC mokraca mi je bila ocanja,naravno necu da idem u detalje...Zgadice vam se...Eto toliko o mojoj bolesti koju jedva trpim i prezivljavam... | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sre Nov 19, 2008 11:58 am | |
| Nadam se da ces se brzo oporaviti,izdrzi!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| |
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| |
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sre Nov 19, 2008 10:09 pm | |
| O Boze, mnogo mi je zao!!!! Iskreno se nadam se da ces se brzo oporaviti i da neces vise imati takvih problema!!! Srecno!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sub Nov 22, 2008 12:04 pm | |
| Da wam jawim...Nisam dolazila dugo, a najwerowatnije necu ni sledece nedelje, imam mnogo obaweza, i oko shkole, i oko swega...A powrh swega moram josh i seminarski da pishem.... | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sub Nov 22, 2008 2:07 pm | |
| Ma Ok je Djuki, sada je svima frka u skoli... | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sub Nov 29, 2008 12:29 am | |
| ja sutra idem kod bake i dede. . . pa necu biti na forumu preko wikenda. . . mozhda cu ujutro nawratiti josh jednom. . . puuuno ce te mi nedostajati. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sub Nov 29, 2008 12:33 am | |
| I ti ces nama!!! Lepo se provedi i brzo nam se vrati!!! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sub Nov 29, 2008 1:11 am | |
| Srećan put! Lepo se provedi! | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sub Nov 29, 2008 2:53 am | |
| - rafalicious ::
- Srećan put! Lepo se provedi!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sub Nov 29, 2008 3:03 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sub Nov 29, 2008 3:19 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sub Nov 29, 2008 3:50 pm | |
| - Rafa 4ever ::
- I ti ces nama!!! Lepo se provedi i brzo nam se vrati!!!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Pon Dec 01, 2008 4:03 pm | |
| ewo me stigla sam. . . puuuno ste mi nedostajali. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Uto Dec 02, 2008 1:22 pm | |
| Dobrodosla nazad!!!I ti si nama nedostajala!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sre Dec 03, 2008 11:15 pm | |
| Dobrodošla nazad!!! Ljudi, ja moram da se javim... Ako me nema, znači da sam baš zauzeta učenjem... Moja škola završava 26. decembra, što mi praktično ostavlja tri nedelje da popravim ocene koje treba popraviti i za sve kontrolne i pismene... | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sre Dec 03, 2008 11:20 pm | |
| to isto wazhi i za mene. . . moram da poprawim filozofiju i imam josh dosta pismenih i kontrolnih. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Čet Dec 04, 2008 11:56 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Čet Dec 04, 2008 3:57 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Pet Dec 05, 2008 1:14 pm | |
| LJudi, meni kod kuce nece da se otvori nijedan forum, ne znam zasto, evo sadsa kada sam kod bake moci cu da dolazim.. Tako da ne znam koliko cu cesto moci da dolazim... | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Pet Dec 05, 2008 9:35 pm | |
| Hwala DD.... Inache Jowo ne znam stwarno shto to kod tebe nece... I ja sutra necu biti tu, idem u Nish na sajam knjiga, sa shkolom....:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Pet Dec 05, 2008 9:43 pm | |
| lepo se prowedi. . . mnogo cesh nam nedostajati. . . :0) | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Odsustva!!! Pet Dec 05, 2008 11:43 pm | |
| Dolaziš u Niš, Djuki? E gde se baš pogodi sutra?! Ja idem sutra za Beograd, inače bismo mogle da se vidimo. Bila sam večeras na sajam, ima dosta zanimljvih knjiga, pogotovu enciklopedija. | |
|
| |
| Naslov: Re: Odsustva!!! Sub Dec 06, 2008 10:31 pm | |
| Ej, shteta bash...:( Ewo wratila sam se , bilo je xtra !!!!!1Zezali smo se zeshce, i fenomenalno sam se prowela... A i lepe sam knjige kupila...:) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Odsustva!!! | |
| |
|
| |
| Odsustva!!! | |
|