| Liga Sampiona!!!! | |
|
+9maJJa rafalicious ivanna<3 Rafa *Punk_Princess* Perkica **Djuki**# *~*tasha Nadalcica*~* *Joansie* sonjica93 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 23, 2008 12:14 am | |
| - *sonjica93-future Ana #1* ::
- A otkad si ti Joansie navijala za Manchester , koliko znam ti si bila za Chelsea.......
Ja bila sa Chelsea? Mozda u susretu sa Liverpoolom, ali ne secam se da sam ja to ikada izjavila. A vi sto ste plakale... Pa, to je samo sport! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 23, 2008 12:17 am | |
| jbg....sta ces!?!?!?!?!?!?!?!?Emocije... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 23, 2008 12:20 am | |
| Sad sam pogledala sve poruke, nigde nisam napisala da sam navijala za Ch. Pa, dobro, sto je bilo - bilo je! Jedva cekam sledecu Ligu, hehe!!! Jeste da ja ne volim C. Ronalda, ali nije on sam u timu... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 23, 2008 2:30 pm | |
| - Joansie ::
Jeste da ja ne volim C. Ronalda, ali nije on sam u timu... Tacno tako :) | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 23, 2008 3:56 pm | |
| problem je sto ja nikog ne podnosim u tom timu!!!!!PEDERI!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 23, 2008 8:37 pm | |
| Joj, ja Rooneya ne volim, ali mi je ostatak tima OK... A Sira Alexa Fergussona totalno gotivim! | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 23, 2008 10:41 pm | |
| Ja ga uopste ne gotivim , ne znam zasto...mnogo mi je antipatican!!!!Meni je Murinjo bio extra i zao mi je sto je otisao!!!!! A jeste li videli kad je trener Chelsea pao na zemlju kad je Chelsea dobio Liverpool???Posto je on Jevrej na taj dan je bio holkaust a i Chelsea je prvi put u istoriji usao u finale!!!!Drago mi je i za ovaj uspeh!!!!
A onaj Ronney......To je zver!!!!!UZAS....... | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 23, 2008 11:28 pm | |
| Znaci... Ja, kada ogovaram Rooneya, prvo "udarim" na njegove usi, a onda na manire i ostalo...
Ja SAF zameram samo jedno - sto se posvadjao s Davidom Beckhamom, pa je on otisao u Real Madrid! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 23, 2008 11:34 pm | |
| Jao, da, a meni je Beckham oduvek omiljen, obožavam ga!
U poslednje vreme mi Ronaldo i nije tako loš, a pre nisam mogla da ga smislim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sub Maj 24, 2008 12:23 am | |
| <- Me too. Ali, zbog onog promasenog penala sam htela da ga ubijem. | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sub Maj 24, 2008 12:48 am | |
| Kako sam se iznervirala zbog tog penala!!! Strašno! Ali dobro, važno je da se sve super završilo! | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sub Maj 24, 2008 1:38 pm | |
| Ja Ronalda ne podnosim.......i Manchester MRZIM IH!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sub Maj 24, 2008 2:13 pm | |
| Bravo Kacka!!!!Svaka cast!!!!I ja ih ne podnosim!!!!
A Ronaldo glumi takvog frajera , kao on sad neke finte!!!!!A taj penal mi je bilo tako drago sto je promasio..........Mislim sta kao zastaje , nije ni Cech sisao vesla!!!!A + to je i zabranjeno da se radi jer bi tako svi mogli da stanu i kad se golman baci da sutne u drugu stranu!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sub Maj 24, 2008 6:59 pm | |
| I mene je iznervirao kod tog penala!!! Šta se pravi mnogo pametan?! E zato je i promašio.
A jel znate da Real Madrid hoće da ga kupi? Međutim, ipak neće doći do transfera, on ostaje i dalje u Manchesteru. | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sub Maj 24, 2008 7:23 pm | |
| Da, Real Madrid bukvalno nudi 85 miliona evra, ali Manchester nece da popusti. Ne bih ni ja popustila, on igra odlicno, mada se stvarno obrukao kada je promasio onaj penal. | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sub Maj 24, 2008 11:55 pm | |
| Njega bi lincovali da su izgubili utakmicu jer kad je vec jednom promasio penal u LS , ne znam protiv koga su igrali , smerstili su mu sacekusu!!!!! Najveca glupost je dati Kaku za Ronaldinja | |
|
| |
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Ned Maj 25, 2008 11:05 am | |
| Ronaldo je mnogo napaljen,jadan,....hoće da bude maneken i fudbaler...kad je promašio penal kao krenuo da se hvata za glavu,a posle se radovao i plakao od sreće kad su pobedili..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Ned Maj 25, 2008 2:34 pm | |
| E bas to!!!!!MNOGO TRIPUJE!!!!Jeste dobar igrac ali se mnogo folira , sad kao on radi finte i staje dok sutira penal!!!!Ja vam kazem da je to zabranjeno jer bi to svako mogao da uradi!!!!I onaj Van der Sar me uzasno nervira!!!!Tamo se dere na sve igrace!!!! A da sam na Drogbinom mestu ja bih Vidica pesnbicom tresnula pa bih opet dobila crveni , ali bi mi bilo draze!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Ned Maj 25, 2008 6:16 pm | |
| - Kaćka#94 ::
- Ronaldo je mnogo napaljen,jadan,....hoće da bude maneken i fudbaler...kad je promašio penal kao krenuo da se hvata za glavu,a posle se radovao i plakao od sreće kad su pobedili.....
Ma, budala. | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Čet Maj 29, 2008 11:36 pm | |
| Jedcva cekam sledecu Ligu sampiona!!!! Jel znatre da Milan nije uspio da se kvalifikuje????Nema Kake u sledecoj LS :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 30, 2008 4:25 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 30, 2008 5:18 pm | |
| majke mi!!!! nisu uspeli da se kvalifikuju valjda u prva 4 kluba u Italiji!!!!!A samo prva 4 prolaze...... :( :( :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 30, 2008 5:35 pm | |
| Rekla bih nesto po tom pitanju, ali nije za javnost... | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Maj 30, 2008 7:46 pm | |
| nnnnnneeeeeee.......... baš mi je žao što je Milan nije uspeo da se kvalifikuje...... :( :( :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sub Maj 31, 2008 2:40 pm | |
| sta ces......Onda cu samo navijati za Chelsea i Liverpool....ove ostale ne mogu da smislim!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! | |
| |
|
| |
| Liga Sampiona!!!! | |
|